Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 56 290
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
И билетче няма как да ти "бутнат", ако ти не искаш. То пенсионерите и мобилните оператори ги цакат с договори, които не разбират как и защо са подписали.
Не приемам и аз тази агресивна реклама на хазарт. През час те убеждават колко лесно се печелят пари, а апартаментите падат от небето.
Странно ми е защо държавата не си рекламира нейните билетчета, а пази гробно мълчание. Ако направят реклама като другата лотария, доста пари ще изкарат, но защо не правят нищо по въпроса ми е чудно.

# 496
Всъщност държавата рекламира "Спорт Тото" по БНТ1 буквално по цял ден, по 2 пъти на час дават клипа с Део и Мария Касимова "гледайте Спорт тото" и е супер досадно.
Скрит текст:
Що се отнася до пенсионерите... да, цакат ги непрекъснато мобилните, а и кабелните оператори. Родителите, а и баба ми.. като предстои да преподпишат 2-годишния договор за кабелната тв (сега интерактивна), ми звънят, да отида и аз, за да мога да опонирам, ако им пробутат нещо. Макар че всички сме на различни тв оператори, проучвам ги от сайтовете и после отивам да се разправям, ако се опитвам да хитреят. На баба ми й бяха добавили ТВ7/8, без тя да го иска, а на майка ми... разни спортни канали, които никога не е гледала, но ги плаща като поп (Max Sport 1, 2, 3, 4...), да не говорим, че ги бяха пробутали в пакетите на А1 на принципа на непоисканата услуга, която изрично да откажеш, ако не искаш! Много кофти похват! Изведнъж месечната ти такса става по-висока, защото са ти вкарали разни канали, дето не си искал, но много хора дори не са разбрали, защото на същия оператор плащат и телефон, пък там сметката е винаги различна и чуваш общата сума за всички услуги. Някои колеги бяха разбрали след половин година, че са им пробутали МТЕЛ Спорт преди няколко години.
При мобилните оператори съм виждал как на пенсионери пробутват ПОВЕЧЕ ИНТЕРНЕТ, при условие, че дадения дядо например е с обикновен телефон и иска само да говори, не му трябват СМСи и мобилен интернет. И ако той изрично не откаже, директно подписва новия скъп договор. Виждал съм във Виваком как преди мен на 65-70 годишни хора, които подписват договор за интерактивна тв ги питат "спорт гледате ли?" и мъжът казва "ами... да" (което означава, че може да му е напълно достатъчно да гледа безплатните Евроспорт, Ринг, Спортал и т.н.) и директно му пробутаха Диема Екстра и Макс спорт, без да му обяснят, че има безплатни спортни канали и платени спортни канали, поне да може да избере.. Възползват се от незнанието на хората! Явно взимат процент от всеки подписан договор и колкото по-скъпа ти е месечна такса, толкова повече парички взимат и те при всеки нов договор!

# 497
Просветих се от рекламата - не бях виждала сирене Булка. Ужас, чак Мара Отварачката ми се вижда супер интелигентна реклама пред тази.
Мобилните оператори и при мен се пробваха със спортните канали - гледах възможно най-много и отчетливо да повтарям НЕ. Като не успя, започна да ме агитира да си подновя договора няколко месеца по-рано. Обяснявам, че най-вероятно въобще ще си прекъсна договора с тях, когато изтече, тя ме агитира да го преподпиша пет месеца преди да е изтекъл.

# 498
Просветих се от рекламата - не бях виждала сирене Булка. Ужас, чак Мара Отварачката ми се вижда супер интелигентна реклама пред тази.
Мобилните оператори и при мен се пробваха със спортните канали - гледах възможно най-много и отчетливо да повтарям НЕ. Като не успя, започна да ме агитира да си подновя договора няколко месеца по-рано. Обяснявам, че най-вероятно въобще ще си прекъсна договора с тях, когато изтече, тя ме агитира да го преподпиша пет месеца преди да е изтекъл.

Така е, защото...
Скрит текст:
Те имат изгода от всеки новоподписан и преподписан договор. Имам колега, чийто син работеше в Мтел, сега в А1 и като веднъж му казах как предпочитам да си плащам сметките само онлайн, за да не ми досаждат в офисите на мобилните оператори с безкрайните си "изгодни" предложения, той каза, че допреди... почти 10 години служителите в тези магазини са били с много високи заплати и не са имали бонус система за всеки нов договор. След това с цел привличане на повече клиенти, мобилните оператори са намалили заплатите, като добавят бонуси при всеки нов подписан договор или преподписан стар, като взима процент този, който е успял да зариби клиент и да сключи въпросния договор. И ако зарибиш много клиенти можеш да си докараш двойно по-големи доходи и отпреди... когато уж си взимал голяма заплата. Ако помните, преди 2010 нямаше такъв терор когато влезеш в магазин на Мтел, Глобул, Вивател. Сега.. всеки има изгода да те пробута на по-висок план, защото и той ще вземе повече пари от твоя договор. И става едно надлъгване.. особено с тези "безплатни" таблети на А1 дето ти излизат през носа после. Затова плащайте онлайн през официалните сайтове, или през EasyPay, FastPay и т.н. Като се стъпи в магазините на тия иззедници и те нападат като хиени. Горко им на по-възрастните хора и тези, дето не са в час и не са проучили предварително всичко

И да, рекламата на въпросното сиренце е зверска простотия и от СЕМ се сезираха и я спряха. Направо не може да бъде. А още какви просташки реклами е имало... Да не изреждам.

# 499
А1 са изключително лепкави и ми се ще да си приключа отношения с тях, но имам чувството, че е невъзможно. Ползвах различни фирми за интернет и кабелна, които после се оказаха погълнати от А1 и пак се озовавам при тях.

# 500
  • София
За обучениетона А1 четох интересни коментари в канала на Любо Жечев - той се опитваше да си спре фирмения телефон и неговата мениджърка непрекъснато отлагаше да се чуят.
Отдолу хората са описали своя опит.... ако работиш там, имаш таргет и ако не се изпълни - страда целият офис

# 501
Айде пак оня смотльо връз кенеф на плажния бар Sleepy

# 502
  • София
Чак вчера попаднах и се загледах на рекламата на Пиринско с цъкането, пиукането и пеперудите. Много ми хареса и като идея, и като изпълнение.

# 503
  • София
Айде пак оня смотльо връз кенеф на плажния бар Sleepy

Стилиян. Участваше в Мастър шеф. И аз я видях снощи, но нещо май са я променили.

# 504
Да, малко е променена и още по неприятна е станала.

# 505
Барманчето като наднича зад бара, не смея да попитам ко гледа..онуй ли, съдържимото, дето е останало ли ?

# 506
  • София
Тази година май не ни заливат с реклами на бира.
Вярно, че лятото започна скоро, но производителите едва ли са знаели. Сякаш Бургаското по-рядко го виждам отпреди месеци?
Или просто превъртам рекламите и затова ми се струва така

# 507
  • София
Сега е времето за кредитите и лекарствата за дрисък.

# 508
  • София
Кредитите са целогодишно, но диариите и бирите са сезонни

# 509
  • София
Много ми харесва футболната реклама на кредит с полуплешивия актьор, който говори със северозападнал диалект. Нищо не му разбирам, обаче ме кефи, все едно е излязъл от някоя долнопробна кръчма.

Общи условия

Активация на акаунт