Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 56 298
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Краси Радков? Фргам се...
те така си говорят и преди кръчмата. А виното от буркан е култово, особено за региона

# 511
  • София
Изтъркаха се и на Радков смешките, толкова години едно и също.

# 512
  • София
Конкретно тази реклама е типична, образът е напълно завършен. Контрастът се подсилва, когато е в блок с реклами за бира и мобилни оператори, направени за младите тип дръзките и красивите.

# 513
Аз пък от няколко дни съм на вълна "Добре сине!"Trollface
Толкова са ми противни рекламите на Олд Спайс и сега тази фраза успешно ми се е загнездила и все ми е на върха на езика...

# 514
"Аз съм на кон" беше къде къде по-напред...

# 515
Рекламата с Радков ми е много противна и просташка,като всички скечове в шоуто на Трифонов.Обаче оня дрисльо мисля,че трето лято го показват.Нали взе правилното хапче,защо пак е с разстройство?Това си е чиста антиреклама.

# 516
Убий ме, не помтя даже рекламираното Апче. Все си мисля тоя с кой акъл е заголил задник на цукалото, и кой малоумен е измислил тая реклама....Rolling Eyes

# 517
  • Пловдив
Ама и ние вече години наред не спираме да говорим за нея, значи все пак има ефект.

# 518
Щеще да има ако помнех лекарството.
А и болен ми тръгнал на бар, друга болна тема ми е...ми стой си вщъщи, къде си тръгнал да пръскаш бацили...

На сладоледи има много реклами също.

# 519
Ако кажеш какво рекламират, ще призная, че има резултат. Че досега всеки за големия задник си спомня. Joy
Ох, голия задник, голия, телефонът ме е поправил. Па може и голям да е, не съм го заглеждала. Joy

# 520
Ама и ние вече години наред не спираме да говорим за нея, значи все пак има ефект.

Toчно така. Ситуацията е абсолютно абсурдна - онзи уж сваля мацка на бара, а в същото време се посира. И даже го дават как насред разговора го напъва някакъв спазъм, а мацката сбърчва нос (вероятно усетила миризма от спазъма). Това е толкова нелепо абсурдно, че всеки мъж би се изприщил само като си помисли, че може да му се случи да го напъне по време на свалка. И веднага ще си купи не една, а две опаковки на тръгване към морето. А че е гадна за гледане е вярно, ама това не е художествен филм все пак.

# 521
Ми то неловко...и аз извъртам очи.
Оф бе..много гнусно Mask

# 522
Гнусно, да. И за да не му се случи на някого в действителност да изпадне в такова положение, ще си купи. Друг е въпросът, че има няколко идентични лекарства и всеки пита за кое да е от тях в аптеката. Аз например рекламата я знам, всъщност съм и повлияна и не отивам на почивка без съответното средство, ама не знам кое точно лекарство се рекламира. Та който е дал пари за тази реклама всъщност рекламира и конкуренцията Simple Smile

# 523
Е то лекарство ще вземеш когато хванеш коремен вирус. Не профилактично със стъпването в Бургас или Албена.

Така че море не е = на дрисък и съответния илач.

# 524
Е то лекарство ще вземеш когато хванеш коремен вирус. Не профилактично със стъпването в Бургас или Албена.

Така че море не е = на дрисък и съответния илач.

Да, ще го изпия като ме хване, така е, но ще си го купя и сложа в багажа още в София. Няма там в неудобно време да търся аптека, че и на прибежки Grinning

С втория абзац не съм съгласна - не е било да отида на нашето море и поне да не ми се разбърка храносмилането (ако и да не ме хване наистина здраво рядко щастие). Докато в Гърция никога не ми се е случвало, странно нали?

Общи условия

Активация на акаунт