Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 56 295
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Аз не съм имала проблем с коремни вируси по нашето море.

# 526
Аз приключих с него (нашето море) след като веднъж детето ми почти влезе в болница от обезводняване.

# 527
Отвратителна реклама с нулев ефект - никой не може да назове рекламирания продукт.

На Мастика Пещера са ми вулгарни.

По радиото слушах на Бачорски за пране на килими. Много добре направена реклама. Не харесвам фирмата, но всичко което съм чувала като тяхна реклама е изпипано. Много запомнящи се и предполагам с голям ефект.

Никога не съм имала проблем по нашето черноморие 🙂

# 528
Не е необходимо да седи на тоалетна чиния. Гнусно е.
Ако са искали всички мъжоря да тичат към аптеката(що пък само мъжоря?!), за по голям ефект що не показаха как пича говори с мацката, а рядкото щастие тече по краката му и в същото време го напъва да върне и предходното си ядене, а бармана му подава шише с минерална вода, пък мацката му бърше потта. Една му песен пее, друга му глава държи, а Дрисльо вика дей затягащото. Cold Sweat
Айде стига натурализми. Може да е някак по фино, някак по леко и меко(последното от друга натуралистична реклама/елакса) .. Joy

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 00:05 от Джаста Праста

# 529
Да, на Елакса чак приятно ти става, като си представиш колко са меки и как леко се плъзгат. И на Дуфалак си личеше някакво неподправено блаженство и облекчение в гласа, като извикаше жената "Дуф-фа-лакк!". Направо се усеща как на "Ду" тръгва със зор и напъване работата, някъде на "ф"-то цопва резултатът от усилната тоалетна дейност  и на "лакк" вече щастливо и олекнала забърсва морно чело, а по-късно и интимните части.

# 530
Мисля, че схванах историята. Пичът е искал да вземе от ония хапчета за простата, дето подобрявали сексуалната функция (цитат). Все пак да не е като съседа от другата реклама, който, като препие с бирата на мача, нощем става до тоалетна, обаче коридора му светва като червения килим на Оскарите, а на ВЦ-то пише "Exit" и той гледа виновно, все едно е обрал някого. Та посяга нашият човек към въпросното хапче, взима две за по-сигурно, но ги обърква с Елаксата и положението става твърде фино, леко и меко Joy

# 531
Аве що изобщо да ходят и на море...то мъка, мъка...

# 532
То, тия хапчета и от двата вида, всеки си ги купува и без реклама, като му дойде до главата. Не ми е ясно за какво е това непрекъснато напомняне.

# 533
То, тия хапчета и от двата вида, всеки си ги купува и без реклама, като му дойде до главата. Не ми е ясно за какво е това непрекъснато напомняне.

То и Кока кола си купуват и без реклама. Предполагам, че таргет е новият потребител, а понеже се раждат все нови и нови хора, то и на пазара излизат все нови и нови потребители. И им трябва някой да ги зариби за първия път, после си знаят.

# 534
  • София
Имаше някаква история, която използват при лекции по маркетинг - марка дъвки решили, че имат достатъчен дял и не е нужно да дават пари за реклама, обаче за седмица оборотът спаднал значително, та икономията от реклама заминала.

# 535
Като каза дъвки се сетих за един виц по повод реклама на дъвки:
-Какво чувствате като дъвчете дъвка HALLS??
-Чувствам, че за тия пари щях да дъвча луканка!
Joy

# 536
Обърках темите..извинете.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 19:27 от teta75

# 537
А аз се почудих защо не мога да разбера второто изречение от поста ти. Първото по някакъв съвпадък се вързваше. Grinning

# 538
Ти ме подведе...и допуснах ошибка аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 539
Щом ни става лошо по рекламите- Превомид Joy
Има една нова реклама, една дрънчаща с една мадама, на която телефона пада 20 минути ,не ми допада

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 19:56 от sunrise_67

Общи условия

Активация на акаунт