Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 56 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Много ме забавлява рекламата на iPhone, с един мушмурок, дето се опитва да готви 😁 музиката към нея също допринася за ефекта

# 541
  • София
Гледах я преди малко - противен ми е и мърляв. Версията с момичето на улицата е по-приятна и емоционална.

# 542
Не са ми попадали още.

Що за хрумване са рекламите с коледна тематика посред лято? На Фешън дейс и Е-маг май бяха. И миналата година пак имаше такива, тенденция ще става явно. Не ми допада.

# 543
Фешъндейс и Емаг са на един собственик. Сега ФД имат намаление под надслов "Коледа през юли", може и за Емаг да са направили, че да разчистят малко залежала стока.

# 544
А радио Енерджи пуска Коледната песен на Марая и отброява оставащите дни до Коледа Joy

# 545
Така ли, хах, не съм я засичала, а уж всеки ден слушам радио Енерджи.

# 546
  • Пловдив
Има нова на някой от бързите кредити с Краси Радков...т.е Гацо Бацов.

# 547
  • София
Айко са пуснали поредната малоумна реклама.

# 548
  • София
Леле майко, Фънки и дружката му Коцето в идиотска реклама на Кредисимо.😂😂😂

# 549
Подсещат ни, че е време да замесим коледните кексове. Който успее да го запази до Коледа ще е добре.

# 550
  • гр. София
Гледах за първи път рекламата на IPhone с момичето, което се опитва да си задържи телефона и като за първи път ми хареса.
На коледни реклами не съм попаднала, но аз не гледам много тв.
Коледен кекс на Коледа, но направен през юли не бих яла. Твърде древен е
Joy

# 551
Една от известните кулинарни блогъри казва, че прави коледният си кекс през юли-август и го съхранява до Коледа. Това е стара английска традиция. Аз веднъж правих английски кекс, но десетина дни преди Коледа. Беше хубав.

# 552
  • София
Имаше някакъв пудинг който се правеше месец преди Коледа, не се сещам точно кой.

# 553
Рекламата на сладоледа на клечка "Ескимо" освен,че е нереална,(мацката с усмивка прие как детето и открадна сладоледа от устата!),но и подтиква към кражба! Или...

# 554
  • София
На мен ми харесва старата. Сега има някаква нова с едно нагло хлапе, ама не е май на Ескимо, а на фамилия.

Общи условия

Активация на акаунт