Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 56 243
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Нашо лошо нЕма Joy

# 586
Ами то за всички неща, които се изброявват в рекламата, е приблизително еднаква логиката - да се засили характерното за всеки един от продуктите. На всички ни е ясно, че хубавият хляб е мек, а българският е най-мек, на всички ни е ясно, че хубавото вино е руйно, а българското е най-руйно, на всички ни е ясно, че сиренето е бяло, а българското е най-бяло. Та и с киселото мляко е така. Според мен като се казва, че е най-кисело, по-скоро искат да внушат, че е най-истинско. Защото наистина истинското кисело мляко си е с кисела жилка, без значение дали на някого това се харесва или не. Аз поне не правя асоциация с вкиснато.
По-скоро се доближава до "от Витоша по-високо и от Иска́ро по-глибоко нема" и "нашето гардже е най-'убаво".

На мен ми звучи като "българските болни - най-здравите болни" Grinning

# 587
Харесвам една реклама за Турция, рекламират държавата като туристическа дестинация. Много добре е направена, музиката също ми харесва.

# 588
  • София
Харесвам една реклама за Турция, рекламират държавата като туристическа дестинация. Много добре е направена, музиката също ми харесва.
https://www.youtube.com/watch?v=hLfZXb_Ug6o

По-скоро се доближава до "от Витоша по-високо и от Иска́ро по-глибоко нема" и "нашето гардже е най-'убаво".
Поне цитирайте правилно. Не е "глибоко", а "дълбоко", първото е македонски диалект, не шопски. Справка - "Назад, назад, Калино моме"

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 15:24 от Cuckoo

# 589
https://www.youtube.com/watch?v=hLfZXb_Ug6o
...

Да, рекламата с тази мелодия също е добра.

Всъщност пак на турските авиолинии е рекламата, за която писах и е по-нова, от скоро я пускат.
Ето я  https://www.youtube.com/watch?v=T2sUYYSs62Q

# 590
  • Велико Търново
Поне цитирайте правилно. Не е "глибоко", а "дълбоко", първото е македонски диалект, не шопски. Справка - "Назад, назад, Калино моме"
Излишна забележка. Пък и явно има доста невежи.
Скрит текст:
Специално ще цитирам един текст (явно е отговор на някакъв коментар, вероятно под статия):
Цитат
Мили приятелю,
Кога ще започнеш най-сетне да цитираш шопите правилно? В шопския няма «Ъ». Та правилно би било:
"От Витоша по-високо нема, от Искаро по-глибоко нема..."
Но всъщност аз цитирам казаното от човек от елинпелинския край. Поне досега не съм чувала околността да има нещо общо с македонско. А при търсене по дума "глибоко" няма нито един върнат резултат, свързан по някакъв начин с македонския език. Отделно че "глибоко" има и в украинския език, със същото значение.
Пък че някои пеят "Назад, назад, моме Калино" с "глибоко"... може да са шопи Grinning Не виждам основателна причина текстът само на една песен да служи като аргумент. Впрочем, този текст го има в различни вариации - и с "дълбока", и с "длибока", та в крайна сметка кое точно е македонското?
Извинявам се за спама!

На турските авиолинии рекламите са разкошни, да!

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 19:51 от DamaPika

# 591
Не съм млада,но и аз не харесвам киселата жилка на киселото мляко.Сигурно затова на мен ми направи впечатление:''най-кисело''.Също и:''лютеницата най-сладка''.Ами и сладка лютеница не одобрявам.На ''Самсунг'' рекламата я въртят по всички чужди канали и е единствената,която не ме дразни.

# 592
  • Ланкър, планините Овнерог
От един час насам два пъти пускат бек ту скул-а на Джъмбо. Ще си тегля ножа. Тъпа реклама с ужасен глас.

# 593
Къв бек ту скул, кат ще лопнат кепенците ...гледам и из форума ни рекламират всичко за даскалото, ама ще увиснат търговците, хич нема да купувам нищо...к това ДО...да си актуализират рекламите.
Няма бек, ще има седене вкъщи Nerd

# 594
  • Ланкър, планините Овнерог
То за това не са давали пари за читава реклама. Хванали са чистачката на офиса да каже думичките и айде.

# 595
  • София
Миналата година пак беше с този глас, само са сменили малко визията, не са се похарчили за нова реклама.

# 596
То и аз знам, че млякото е хубаво, когато има кисела жилка. Застои ли се някое в хладилника и добие такава жилка, предпочитам да го купувам него, защото е "истинско", но го консумирам преди да киселее. Затова не ме поблазни идеята, че им е "най-кисело", иначе ми е ясно защо го казват.
И аз не гледам рекламите за ученически пособия, дрехи, раници и т.н. Като гледам се очертава пак вкъщи да са, та едни гащи им стигат.

# 597
Дразня се на рекламите тип купи на изплащане без оскъпяване.
Да, ама не казват, че оскъпяване има, изразяващо се в таксите към фирмите за бързи кредити, към които те насочват от техномаркет, полис и др.подобни магазини, когато попиташ за купуване на изплащане.

Така поднесено, подвежда потребителя.

# 598
Днес млечните продукта така са натъпкани с консерванти,че могат да издържат и ядрен взрив без да се развалят. Купешките,разбира се.

# 599
Днес млечните продукта така са натъпкани с консерванти,че могат да издържат и ядрен взрив без да се развалят. Купешките,разбира се.

Не, че нещо, ама същото се постига и със супер хигиена и стерилизиране. Ако млякото е без бактерии и други вредители, и ако след това е затворено в опаковката при идеална хигиена, може да не се развали много дълго. По същество затварянето на буркани със зимнина е съвсем същото - вариш ги да измре всичко вътре (тотална дезинфекция) и после затваряш херметично.

Общи условия

Активация на акаунт