Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 55 189
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Сега попаднах на "като дойдат гости, а ти режеш и режеш, и режеш...". Докато ги нарежеш тези грамчета и то станало време гостите да си вървят.Joy

# 76
  • София
Почти съм сигурна, че Метро са откраднали мелодията от една стара компютърна игра. Обаче не мога да се сетя коя, някоя от по-детските. Още от едно време.

# 77
  • София
И аз идвах с рекламата на Кока Кола, на усещане като тази за наш Ристьо са я докарали.

# 78
  • sofia
Здравейте
като майка на недоносено дете -а и защото са разкошни - рекламите на памперс са ми любими❤

# 79
Сега попаднах на "като дойдат гости, а ти режеш и режеш, и режеш...". Докато ги нарежеш тези грамчета и то станало време гостите да си вървят.Joy
Аха, пак ги зарязаха тия 40 грама, режат, режат, то край няма...............до нова година ще има да режат!

# 80
Днес ги видях тия нокти с ужасния лак в рекламата на хляба на Билла.. много грозни!

# 81
  • Велико Търново
Ами няма време жената да си оправи маникюра. То на всеки 30 минути да се вади хляб лесно ли е? Joy

# 82
Все се чудя.. има ли паднал лак в хляба.. ако го е месила тя

# 83
Доколкото знам, тестото се омесва от специални машини. При това не на място в пекарната на магазина. А като се правят  хлябовете, то се правят със специални форми и мерки като ръкавици на ръцете, шапчици на косите - за да не падят коси в печивата и т.н.

# 84
  • София
то е ясно, че им се доставят замразени и те само ги бутат за малко в конвектори или както там им се водят печките. Нявсякъде са така, по всички вериги.

# 85
И на мен ми е ясно това.. но рекламата им ме в много " вкусна" с тези ноктЯ

# 86
  • Велико Търново
Vicky_P, доста на сериозно си взела шегите ни с рекламата. Grinning

# 87
Днес специално я загледах тая реклама заради маникюра, но изглежда късно съм я загледала, не го видях.

# 88
Vicky_P, доста на сериозно си взела шегите ни с рекламата. Grinning
Ко? Не! 🤗
Може да не е баш по темата, но реклама която мразя... Това е рекламата на сериала  "Сладкарят и Красавицата".  Целият анонс, ако мога така да го нарека ми звучи така : "Отказах брак на момичето, което ме обича, за да стана антураж на някаква богаташка". Ненавиждам такива неща.....

# 89
Рекламата за добрият пример е много хубава и идейна според мен.

Общи условия

Активация на акаунт