Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 20

• 56 265
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • Велико Търново
Мацката с банския на дини да не би да е била Калина Кузманова (Галя от "София ден и нощ")? Тя участваше не само в рекламата на мастика, а и в предишната реклама на Чиполино - докато все още беше бременна. Всъщност всички  тогава бъдещи майки (бяха някакви все "известни") и Дичо (който също чакаше дете), участваха после вече като осъществени майки. И Дичо, разбира се - като за втори път осъществен татко.

# 571
Гледах я веднъж, потресаващо тъпа. За едни е сезонът на дините, за други е сезонът на бебетата. Close

# 572
  • Велико Търново
Добре че много не се заглеждам по реклами, и тая съм я пропуснала. Не че ще ми се размине, де... Satisfied

# 573
  • Ланкър, планините Овнерог
Попаднах на реклама с Дичо, татковци на плажа, бебе, мацка с бански на дини и рекламата беше на 'Чиполино...любими на поколения гларуси'. Паднах!:laughing:
Някой гледал ли я е?
Морския вариант не съм гледала, но и неморския на Чиполино е ужас. Пак с Дичо и други разни кифлета (може би чалга певачки)

# 574
Едната е Калина, да. Другата е Джулиана Гани. Третата не знам коя е.

# 575
Влюбена съм в една реклама за разгъваемият телефон на Самсунг. Толкова да ми харесва - и музиката, и картината. Всеки път я слушам с удоволствие. Жалко, че телефонът ми идва малко скъпичък.

# 576
  • София
Влюбена съм в една реклама за разгъваемият телефон на Самсунг. Толкова да ми харесва - и музиката, и картината. Всеки път я слушам с удоволствие. Жалко, че телефонът ми идва малко скъпичък.
На живо картината не е чак толкова добра. То затова и на рекламата си пише, че изображението е илюстративно. Но иначе телефонът е много хубав, а и рекламата също.

# 577
  • София
Много хубава реклама, конкурира се с епълските.

# 578
  • FRANCE
Не мога да разбера идеята на рекламата на Кауфланд   , "българскато мляко е най-кисело"?

# 579
От селското домашно кисело мляко се получава невероятно вкусна тръпчиво-кисела мътеница,(айран). Може би това имат предвид.

# 580
  • София
Не мога да им чета мислите какво са имали предвид. Всеки знае какво е киселото мляко да е кисело, особено ако му кажат, че млякото Х е най-кисело, което звучи като вкиснало.

# 581
Можеше да е "най-вкусно, най-гъсто", но с най-кисело няма да ме накарат да си купя. Много мразя да има кисела жилка млякото, не ми е вкусно.

# 582
  • Варна
Можеше да е "най-вкусно, най-гъсто", но с най-кисело няма да ме накарат да си купя. Много мразя да има кисела жилка млякото, не ми е вкусно.
Истинското кисело мляко си има тази кисела жилка, другото е йогурт.

# 583
Така е, младите са отвикнали от нормалния вкус на кисело мляко, а то трябва да има кисела жилка. Пак добре, че поне у нас се харесва безвкусно, защото на Запад го искат подсладено...

# 584
  • Велико Търново
Ами то за всички неща, които се изброявват в рекламата, е приблизително еднаква логиката - да се засили характерното за всеки един от продуктите. На всички ни е ясно, че хубавият хляб е мек, а българският е най-мек, на всички ни е ясно, че хубавото вино е руйно, а българското е най-руйно, на всички ни е ясно, че сиренето е бяло, а българското е най-бяло. Та и с киселото мляко е така. Според мен като се казва, че е най-кисело, по-скоро искат да внушат, че е най-истинско. Защото наистина истинското кисело мляко си е с кисела жилка, без значение дали на някого това се харесва или не. Аз поне не правя асоциация с вкиснато.
По-скоро се доближава до "от Витоша по-високо и от Иска́ро по-глибоко нема" и "нашето гардже е най-'убаво".

Общи условия

Активация на акаунт