Лотария "Зелена карта" 2022

• 86 844
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 165
Еми той Тръмп се спуска да се пробва да спре лотарията само че обаче изглежда че въпреки че е президент не е по силите му. И накрая се възползва от covid ситуацията и измисли този бан. Да не стане смо спечелилите тази година да не стигнат никога до интервю. Не знам дали е възможно. Но някъде бях чел че за DV миналогодишната или по миналогодишната DV се водят някакви дела от ощетени спечелили не знам какво се е случило точно но за да водят дела щом са спечелили значи че май не са получили интервю и ЗК.
Има достатъчно информация, достъпна в нета, да се информираш и за делата, и за резултата от тях.

Ковид ще има поне до 2022г,
силно се надявам да не повлияе повече на интервютата и този безумен бан да падне!

# 166
Еми той Тръмп се спуска да се пробва да спре лотарията само че обаче изглежда че въпреки че е президент не е по силите му. И накрая се възползва от covid ситуацията и измисли този бан. Да не стане смо спечелилите тази година да не стигнат никога до интервю. Не знам дали е възможно. Но някъде бях чел че за DV миналогодишната или по миналогодишната DV се водят някакви дела от ощетени спечелили не знам какво се е случило точно но за да водят дела щом са спечелили значи че май не са получили интервю и ЗК.
Има достатъчно информация, достъпна в нета, да се информираш и за делата, и за резултата от тях.

Ковид ще има поне до 2022г,
силно се надявам да не повлияе повече на интервютата и този безумен бан да падне!

По глупаво изказване не бях чувал през последните няколко години.

"ковид ще има поне до 2022"
Ти от 2023 година като се върна ли го разбра това или си новата баба ванга?!

А това колко информация има в Интернет на всички ни е известно.
Все пак този форум е за това хората да задават въпроси и да си отговарят да търсят отговорите и да си помагат. Ако всичко беше ясно както ти казваш и ако ставаше само с четене в Интернет форуми нямаше да има на света!

Изглежда психиката ти не издържа че въпреки че си спечелила може да не стигнеш никога до интервю камо ли до ЗК. Това ми е ясно. Все пак ти пожелавам да успееш защото другото би те сринало.

Пожелавам ти да се вземеш в ръце и да помагаш на хората тук с информация а не със абсолютно ненужни коментари.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 22:30 от usatoday

# 167

Пожелавам ти да се вземеш в ръце и да помагаш на хората тук с информация а не със абсолютно ненужни коментари.
Блога на Саймън препоръчвам, за информация на тези, които нито ги е огряло, нито някога ще ги огрее.

# 168
  • Sunshine state
Тонът в темата напоследък е доста неприятен. Не знам дали хората са изнервени заради бана, или е нещо друго, ама такова чудо не е било. И политика се намеси, и закани се сипят.. Моля ви, дайте го по-ведро, или не пишете като сте в лошо настроение.

# 169
Аз лично съм в супер настроение, дори решихме да не пускаме за ДВ 2022. Ако с този малък номер не успеем сега, то значи нещата се закучват сериозно.
В БГ сме добре, детето е добре адаптирано, промяната ще е огромна и ако не е за добро, няма смисъл. Този вирус ни даде много важен урок, а именно времето с най близките струва повече от парите. А самите пари, са важни само ако ги нямаш.

# 170
  • Sunshine state
Дано започнат да пускат интервюта, дано всичко се откучи, дето се вика. Само това се надявам. Иначе кой ще изберат, не знам.Ние този месец ще подаваме за гражданство, но се чака 12-13 месеца. Не бързаме, но забавяне има определено.
А пари се правят, важно е да сме живи и здрави. Simple Smile

# 171
  • Down south
Как лети времето, а сякаш скоро писа, че сте сред изтеглените Hug
В много странни времена живеем.
Процедурата за гражданство отнемаше месеци, година+ е доста дълго. Дано стане по-бързо.

# 172
Тонът в темата напоследък е доста неприятен. Не знам дали хората са изнервени заради бана, или е нещо друго, ама такова чудо не е било. И политика се намеси, и закани се сипят.. Моля ви, дайте го по-ведро, или не пишете като сте в лошо настроение.
Да има нещо такова, за мен мога да кажа, че простотията ми идва в повече. Ядосвам се за шанса който се отнема на хората, от заради глупави решения за Бан, забавяне на процедури и какво да правят, отделно хейта който се насажда за имигрантите.

# 173
  • Down south
Къде ти я усещаш тази омраза?
Питам, защото го споменаваш отново.

# 174
  • Sunshine state
Времето лети, абсолютно! Исках да подадем другата година за гражданство, но от януари ще вдигат таксите почти двойно, а 1350$ не е като 725$. Сега поне не ходиш на отпечатъци, заради Ковид - взимат ги от базата им за ЗК като сме давали. Поизнерви се народът заради всички тези затваряници. Слава Богу нашите професии не са засегнати и не сме усетили, но има хора покрай нас, които си загубиха работата. Предимно тези в ресторантьорския и хотелиерския бизнес. Дано се нормализират нещата, но и аз смятам, че най-рано 2022г ще стане.

# 175
  • Down south
Дамм, увеличението на таксата е осезаемо.
Действително има сфери, които са много засегнати, особено  туризъм и останалото около него, също хората, които имат деца в по- малка ученическа възраст.
Имам чувството, че масово живеем във филм на ужасите.

# 176
  • София, България
Да ви поразведря малко. Посмях се, а Trevor Noah е добър комедиант.

Ще става, каквото ще става. Пoживём - yвидим, както се казва. Ще чакам аз за май, пък то, ако е писано...

https://www.facebook.com/thedailyshow/videos/1283614511973420

# 177
  • USA
.

Последна редакция: сб, 31 окт 2020, 17:47 от Olivia_FL

# 178
  • Sunshine state
Къде във Флорида сте, защото ние сме във Нейпълс и нямахме подобни проблеми с езика - сбсолютно нормално си говорят. Обсъждали сме в темата по тия въпроси доста. Здравни картони преведени не трябват за децата, на медицинските за ЗК си пише всичко. Във Флорида се иска една щатска здравна форма за записване на детето в учебно заведение, която се попълва от лекаря извършил прегледа и от здравната агенция по местоживеене, в която са нанесени ваксините - ако има липсващи, слагат.

# 179
  • Sunshine state
Такова нещо тук не са ни искали. Дадохме им само здравните изследвания от прегледите във Вита, които правихме преди интервюто. Може да има разлика с частно училище. При нас частните училища са космически скъпи - от 15к нагоре на година, но пъблик скуулс са си на ниво. При вас как е?

Общи условия

Активация на акаунт