Лотария "Зелена карта" 2022

• 84 752
  • 1 233
  •   1
Отговори
# 1 080
Благодаря изключително много на всички Ви! Скоро попълвам DS, но имам още малко информация за събиране. Така ли ми се струва или само аз все още не съм попълнила DS?🤭
🤗🤗🤗
[/quote
 И аз още не съм

# 1 081
  • София
Не мисля, че хората са изгорели, никак даже: https://www.law360.com/articles/1403866
Писах назад, че в KCC работят 5 човека, какво да очакваме.....Твърде е рано за NL за DV2022, ама твърде рано.

# 1 082
Не мисля, че хората са изгорели, никак даже: https://www.law360.com/articles/1403866
Писах назад, че в KCC работят 5 човека, какво да очакваме.....Твърде е рано за NL за DV2022, ама твърде рано.

Здравейте,на мен този линк не ми го отваря,може ли да ми го изпратите,за да го прочета?
Благодаря предварително

# 1 083
  • София
Странно, отваря се при мен. Пускам го и на ЛС.

# 1 084
Здравейте! Във visa bulletin за Август https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa- … -august-2021.html в категорията DV, където са изброени всички areas, защо за всяка пише CURRENT и общо взето как мога да се ориентитам в този виза бюлетин, защото нещо не го разбирам, какво трябва да гледам?

# 1 085
  • USA
CURRENT  означва, че обработват наличните по приоритетни дати/постъпване, номера/, на повечето са с този статус, защото фискалната година приключва след някой месец и до тогава колкото обработят толкоз.

# 1 086
CURRENT  означва, че обработват наличните по приоритетни дати/постъпване, номера/, на повечето са с този статус, защото фискалната година приключва след някой месец и до тогава колкото обработят толкоз.

О, сега разбирам... това значи е за 2021, а за 2022 ще излязат може би когато приключат през Септември. Много благодаря за разяснението!!!

# 1 087
Здравейте,
Някой дали знае как точно трябва да пиша адресите като попълвам DS?

# 1 088
  • USA
Здравейте,
Някой дали знае как точно трябва да пиша адресите като попълвам DS?

Кой адреси? Нали има прозорчета падащи и цъкаш там и попълваш?

# 1 089
Да, и написах всички адреси с точност даже горе долу …и ми пише има някакво несъответствие от месец и повече… нямам си и идея къде бъркам

# 1 090
  • USA
Къде го пише това несъответствие? Обикновено светва в друг цвят или е болднато?

пощенски кодове въедохте ли,  за кои адреси става дума?

сега се сетих , че може би не сте отметнали даз нот аплай или н/а  имате празни полета някъде за да дава проблем.

# 1 091
всичко съм писала … лелел ами та на мен ми светна точно първия адрес дето написах(тоест сегашния ми адрес) от там ли е проблема?
А иначе ми изписва това:

моля поправете всички полета, които са показани по-надолу
веднъж след като завършите натиснете save или  next за да продължите да попълните формата
има празнина, по-голяма от месец в датите, които сте дали откакто сте навършили 16..

# 1 092
  • The point of no return
Здравейте, някой да знае дали forum.all.bg e преместен другаде и по-специално толкова полезната информация за зелена карта, която имаше в него?

# 1 093
  • USA
всичко съм писала … лелел ами та на мен ми светна точно първия адрес дето написах(тоест сегашния ми адрес) от там ли е проблема?
А иначе ми изписва това:

моля поправете всички полета, които са показани по-надолу
веднъж след като завършите натиснете save или  next за да продължите да попълните формата
има празнина, по-голяма от месец в датите, които сте дали откакто сте навършили 16..

означава, че на стари адреси имате пропуск един т.е някой месец според това което сте писали сте били "бездомнен/а"...вижте си датите.Наместете ги така , да нямате "дупки" по пребиваване.

# 1 094
  • София
Точно така, не може да имате дупки в адресите. Те могат обаче да се застъпват, например - 07/2001-09/2002 и следващия ви адрес да започне от 09/2002-02/2005.

Alle.bg e хакнат отдавна, Scott и още един човек направиха аналогичен сайт, вижте линка в първия пост.

Общи условия

Активация на акаунт