Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 149
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • Другата България
Точно същото мисля и аз.
Млад, красив, богат, с положение и власт - мъжът мечта за Ива.
Пълна противоположност на собствения ѝ такъв.

# 61
Няма как да обичаш властни мъже и да обичаш да командваш... или поне няма да ти се получи. А Драго не е властен с нея, а я унижава.... виж те разликата как се държи той с Лора, майка си, Вики... а тази Ива я ползва като пачавра

# 62
  • 221B Baker Street
Ами, тя си е пачавра Ивето...

# 63
  • София
Гледах Искра Донова и Башар Рахал по Нова. Много са готини. В понеделник Ива ще става още по-гадна.😉 Явно ще се пусне по нанадолнището. Но актрисата ми харесва 😉.

# 64
  • София
Благодаря за темата. И на мен ми харесва много Искра Донова.

# 65
Аз пък си мисля, че точно носът й я отличава и й предава характерен вид. Без друго навсякъде гледаме еднакви тунинговани лица. Чест й прави, че не си го е оправяла при чичо доктор.
Напротив от оправяне е станал такъв явно.
Денси, това, че в днешно време е бъкано с тунинговани физиономии, не означава че всяка една жена го прави. Йоанна си е с този нос откакто се е родила и точно в това й е чара.

# 66
  • Другата България
И аз мисля, че това е естествения нос на Йоанна.

# 67
В серията от петък Ива показа една по-искрена и светла страна от себе си, общувайки със сина си и показвайки, че се интересува какво се случва с него. Дотолкова обсебена от Денис съвсем забрави за семейството си и по точно Симо. Може би трябва да общува повече със сина си, а и той с нея, но някак не мога да си ги представя.
А Борис сякаш не се усеща и трябва да се види отстрани колко груб, разсеян е понякога с Лора, това дали няма да му изиграе лоша шега. Може би зависи от търпението, съвестта и обичта на Лора. Ще видим по нататък.

# 68
Да похваля актьорската игра на Искра Донова в ролята на Ива. Дотук като че ли тя ми е по-интересна от Лора. Почти забравям, че Лора би трябвало да бъде в една от главните роли. Дано Лoра разгърне персонажа по- нататък.

# 69
Е то отдавна стана очевидно как ще се получи разминаването между Лора и Борис всеки от тях потънал в собствения си свят със своите проблеми. Липсва общуване в по-голяма дълбочина между двамата и това не е на добре. Лора ще поддаде в един момент колкото и твърда да се опитва да бъде засега. Ива ми е интересно колко още ще пропада за пари и ще рискува отношенията си с най-близките по такъв хазартен и лекомислен начин. Не считам, че прикриването на Симо беше добра нейна идея. Така никой не разбра какво се случва с него и понякога всичко лъсва чак когато е станала голямата беля.

# 70
За мен голямата изненада в този сериал са Владимир Михайлов и момчето, което играе Симката. Къде са били тези хора досега ?
Хайде, малкият сега изгрява, но Владимир Михайлов не бях го гледала досега.

# 71
Стойо Мирков, в ролята на Калин- също. Само в чуждестранни продукции е участвал

# 72
  • София
Владимир Михайлов ми е познат от "Възвишение" и в един от филмите на Ники Илиев имаше малка роля. Повече съм чувала за него покрай музикалните му изяви. Много ми е симпатичен.

# 73
Така ми е омръзнало от Вергов, Бахаров , Карамазов, Владо Пенев и др. Лица, които участват във всяка БГ продукция, че такива нови лица направо ми пълнят сърцето.

# 74
  • Другата България
Владимир Михайлов е и моето откритие, да не кажа, че заради него гледам, основно.
"Възвишение" ще го гледам, в плана ми е, именно заради него.

Общи условия

Активация на акаунт