Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 154
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Съгласна съм с Вас за актьорския състав! Много добре подбран екип и се надявам кариерите им да тръгнат нагоре.

Честно казано, след "Под прикритие", това е сериалът, който гледам сериозно и препоръчвам на всички. Друго не е успяло да ме грабне, може би тези комедийно ориентираните, но те са били по-скоро за разпускане.

Друго по темата.. чакам с интерес епизода довечера. Flushed

Виждам в заглавната снимка детенце, което е прегърнала Йоана, дали и то ще бъде част от сериала?  - Просто не им следя личния живот на актьорите и не знам дали е на някого или.. все пак нали очакваме Лора да има дете...

# 76
И аз съм много приятно изненадана от актьорите в този сериал!!! От кога чакам да се появят нови лица, извън десетината човека, които се въртят навсякъде до втръсване. Актьорът, който играе Калин и сина му Симо са прекрасни! Даже имам чувството, че си и приличат по нещо в лицето, с едни добри очи и двамата. Но от бащата чакам изненади, когато разбере, че е предаден. Актьорът ми се вижда много добър! Интересни образи, страхотни актьори, голямо удоволствие е да се гледа. Аз съм много впечатлена и от момичето, което играе Лина. Жестока е! Не съм я виждала нито в сериали, нито във филми досега, но това момиче е страхотна актриса. Искра Донова досега съм я гледала само в театъра, също не съм я виждала другаде, определено прави супер интересна роля и има голям талант тази жена. Втората жена на Велин - Мая също много ми харесва как си играе ролята. Даже и тези в по-малки роли са супер - онази Роси направо ми скри шапката, като се върна бита и трепереща! От къде ги извадиха тези готини актьори? Абе... много се радвам на сериала! Владо Михайлов съм го гледала във “Възвишение” само, но там много малка роля имаше и не можеше да се открои. И той ме изненада много приятно. Сериалът е динамичен, очаквах да се точи като драмите, които ги дават всяка вечер, но и това ми хареса, че не е като другите развлачени бози, в които нищо не се случва, а точно обратното - доста бързо тече действието и не може да ти доскучее. Другото, което ми харесва е - предвид тематиката, се очакваше да се заиграят с прекалено много показване на зверско насилие, сексове, бЕло и т.н, което отвращава, когато се прекалява. А тук няма такива брутални неща, предвид, че става въпрос за престъпници и наркотици, но доста умерено се показват и без извращения, което лично на мен ми допада. Като фен на “Под прикритие” мога да кажа,  че по едно време в последните два сезона бяха прекалили с безмислените кървища, насилие, секс и шмъркане, но показани много гадно. Там по едно време вече нямаше какво да се случи и явно само със секс, кръв, убийства и шмъркане пълнеха епизодите, което развали готината кримка. Дано и тук да не стане така.

Съгласна съм с Вас за актьорския състав! Много добре подбран екип и се надявам кариерите им да тръгнат нагоре.

Честно казано, след "Под прикритие", това е сериалът, който гледам сериозно и препоръчвам на всички. Друго не е успяло да ме грабне, може би тези комедийно ориентираните, но те са били по-скоро за разпускане.

Друго по темата.. чакам с интерес епизода довечера. Flushed

Виждам в заглавната снимка детенце, което е прегърнала Йоана, дали и то ще бъде част от сериала?  - Просто не им следя личния живот на актьорите и не знам дали е на някого или.. все пак нали очакваме Лора да има дете...

Последна редакция: пн, 05 окт 2020, 17:02 от *Benita**

# 77
Раздвоен съм само Вики по кой път ще поеме сега, когато вече знае за новия си стар брат, богат, влиятелен и закрилящ я от всичките й глупости на които е способна. Докато намери пътя към Симо сигурно ще има още много неща да й се случат, особено ако си мисли, че Драго с нещо й е длъжен.

# 78
Вики ще хареса новия брат. Той не я критикува директно като Борис. И й предлага възможности, за които мечтае.

# 79
На мен също ми харесва актьорът, който играе дясната ръка- онзи с дебелия глас.
Как ме кефи като заговори Simple Smile
Актрисата, която играе Лина е супер, страхотна е !

# 80
  • София

Гледала съм го няколко пъти в театъра. Много го харесвам.

# 81
О, да този има невероятен глас! Който би подхождал повече на дона Simple Smile
Значи аз съм единствена, която не харесва играта на актрисата в ролята на Ива. Ами съжалявам, за мен не е ок да казваш еднакво вяло "какво ще правим сега" - когато тази Роси изчезна и това е голям проблем, със същият вял тон разговаря с Денис, когато уж трябва да пърха около него(след като толкова я кефи и когато той още спеше с нея) и т.н.И лицето ѝ почти винаги е безизразно, нищо не показва с него.
Не целя някой да се съгласява с мен де, излагам доводите си, защо смятам така.

# 82
И аз хич не я харесам, много старомодно играе, все едно гледам филм от деветдесетте .

# 83
  • Mediterraneo
Аз отдавна казах, че не я харесвам, някак си не може да преодолее себе си в напъните да рекламира прах за пране. Не, сериозно, не става жената, не и за такава драматична роля. Прекалено повърхностно я пресъздава.

# 84
Така ми е омръзнало от Вергов, Бахаров , Карамазов, Владо Пенев и др. Лица, които участват във всяка БГ продукция, че такива нови лица направо ми пълнят сърцето.
И мене много ме радва факта, че ни показват нови лица. Да не говорим, че Влади Михайлов е в пъти по-симпатичен и приятен за гледане от по-горе изброените.

# 85
Борис сега ще помусли, че Денис задява Вики?! Абсурдно е това.

# 86
Борис сега ще помусли, че Денис задява Вики?! Абсурдно е това.
Май по- скоро видя, че мишената е Лора.
Така хубаво Драго се обясни в любов на Лора, че ми стана мъчно- такива любови май само по филмите има напоследък .

# 87
Борис вероятно е видял Вики с боксьора. Ясно му е , че като дясна ръка на Денис няма как да е чист и е замесен в схемата.  Започна да му се разплита мрежата - реакцията на Лина докато го чакаше, думите на Симо за гаджето на Вики, целите на Драго.

# 88
  • Другата България
Според мен Борис не разбра реакцията на Лина.
Жалко.

# 89
Майката на двамата братя показа пристрастно отношение към Денис, донякъде разбираемо, все пак го е мислела 15 години за мъртъв и сега е готова да си затвори очите за бизнеса му и да го оправдае,но не мисля, че беше редно така да реагира спрямо Борис. Като майка и на двамата би трябвало да отсъжда справедливо и обективно поведението и действията и на двамата си сина.
Вики ми се струва лекомислено момиче. Може би ще изревнува по някакъв начин Симо след като разбере, че той си "има гадже".

Общи условия

Активация на акаунт