Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 159
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ако Борис не говори с Лора, а той няма да се издаде, че ги е видял, ще си върти филми в главата и ще си го изкарва на нея. Което от своя страна може само да тласне Лора към Денис.
Ива - голяма гаднярка - не знам защо го направи. Ако Денис привлече Лора, ще изхвърли като парцал заместителката.😜
Тя сама ще си е виновна. Надявам се в един момент да го проумее и да се захапе отзад.

Майката реагира нормално - след 15 години вижда сина си жив - тя последна ще повярва. Тя не иска да повярва в това, че синът й е мафиот / коя майка иска/.

Я, Симката се захваща с бизнес за паравани 😂

# 91
Много жалко, че Лина избяга и не се видяха с Борис.

Довечера нея ли ще гонят в парка с Калин?

# 92
  • Пловдив
Изгледах...хареса ми много епизода.
Очаквана реакция от роднините...майката се показа каква е.

Лина сега няма да иска да говори с Борис...ще си помисли, че и той е замесен. Дано размисли и им отвори очите за шефа.
Драго и Лора...този път тя ми хареса как игра. Той дали наистина я обича...? След всички и след всичко...?

# 93
  • Другата България
Не само, че я обича.
Той затова се е върнал.

# 94
Майката си е майка... не ме изненада реакцията ѝ. Сигурна съм, че ако беше обратната ситуация, би се застъпила по същия начин и за Борис.

Велин ще си покаже рогата - вълкът козината си мени, но нрава - не.

Много жалко за Лина. Все пак се надявам, че ще се довери на Борис, но предполагам на малко по-късен етап. Ще ѝ трябва време и кураж да се изправи срещу полицейски шеф и мафиот.
Може би още някоя брутална случка ще я провокира да потърси помощ.

# 95
И аз не бих съдила майката за реакцията ѝ.
Този тежък братски конфликт тежи най- много на нея и докато Борис и Драго са заслепени от този конфликт и мислят как да надделеят един над друг, нейната цел е това час по- скоро да приключи и да се помирят.
Не мога да си представя една майка как се чувства да гледа двамата си синове , изправени един срещу друг, като врагове.
До скоро е оплаквала Драго и е смятала, че той е жертвата, платила с живота си, цената на този конфликт и сега, когато разбира, че е жив, не разбира защо всички ще продължат да страдат и тази вражда ще продължава да съществува.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 11:31 от Veracruz

# 96
Двамата братя са достатъчно големи, за да живеят както искат и да носят отговорност за изборите, които правят, но майка им, не мисля, че трябва да се застъпва за, който и да е от двамата. Още повече, че двамата са от двете страни на закона, което само по себе си е достатъчна вътрешна борба за нея, а по-скоро да изслуша и двамата си сина какво има да и кажат, какво чувстват един към друг и т. н. Конфликтът между двамата със сигурност и тежи и като тяхна майка е редно да се опита да говори с тях и да ги вразуми, да им каже, че не бива така да постъпват един с друг, да им посочи грешките, които допускат. Ясно е, че няма да успее да ги вразуми и сплоти, но поне ще се опита да бъде като везна за синовете си.

# 97
Определено не съдя майката! Но не мога да осъдя и бащата за реакцията му към Вики. Тя определено има нужда от малко затягане и по-строг контрол , защото доста са я разглезили, принцесата на мама и татко (няма нищо лошо), но за малко да я изнасилят, като на филм добрият-лош брат я спаси на косъм.... но е доста наивна и се държи зле с хората, свикнала е всеки да й върви по гайдата, затова използваше Симо, затова и може да се набърка в неприятности, лъже родителите си и те изобщо не я знаят къде е и какво прави.

# 98
  • Пловдив
Симката ся ше кара Вики да ревнува от приятелката и..а? Laughing

# 99
  • София
Симо много ме изкефи как почна да се усеща и да се опитва да има изгода от цялата работа. Още повече ми допада сериалчето, грам не искам да свършва скоро.

Лина и аз я харесвам, освен в ролята, чисто визуално ми е супер мацка.

# 100
На мен пък Лина визуално не ми харесва, с тази рехава коса и червеното червило не е нейното.... лъха ми на долнопробност малко

# 101
  • Пловдив
На мен пък Лина визуално не ми харесва, с тази рехава коса и червеното червило не е нейното.... лъха ми на долнопробност малко
точно в ролята си е с това излъчване Wink

# 102
Като говорите за Лина, ето една снимка от днес. Момичето е много красиво.

# 103
  • София
Устата й е уникално красива и секси според мен и точно това червило я подчертава още повече.

# 104
Устата й е уникално красива и секси според мен

Мда, май има нещо от типа на Анджелина Джоли в нея. Може би точно заради устата и очите.

Общи условия

Активация на акаунт