Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 421
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Калин почна да навързва историята, но му липсват части от пъзела . Интересна ми е неговата реакция като разбере, че жена му е партньора на Денис, а Борис му е брат.

# 646
  • Пловдив
Калин почна да навързва историята, но му липсват части от пъзела . Интересна ми е неговата реакция като разбере, че жена му е партньора на Денис, а Борис му е брат.
е тук ще е култово Wink

# 647
А не бяха ли в хотел Маринела, където е и офисът на Денис?

# 648
И на мен много ми харесва жилището на Борис, особено дворчето.
Да каже някой, ако знае колко са сериите, че все очаквам да свърши на най-интетесното и много ще ме е яд 😁

# 649
Ехее, има време за финал, не бързайте. 😁 Та те още снимат.

Предполагам в началото на декември ще завършат, когато си приключва сезонът.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 15:20 от Вαнилия ♡

# 650
Бързаме защото искаме да ги разкриват вече. И аз лично не искам втори сезон , да размиват и развалят всичко.

# 651
Аз хич не бързам да ги разкриват. Сериала и без това се движи с много добро темпо, поддържат високо ниво на интерес. Разказват интересна история и не ми пречи по никакъв начин, че все още не са разкрили Ива, например.

# 652
Ива най-бързо щяха да я разкрият, но ще се проточи малко повече след като решиха да отложат временно партитата. Ива вече схваща връзката Денис-Лора и си прави експерименти с тях, но за Калин връзките Денис-Ива и Денис-Борис ще са голям шок и с нетърпение го чакам този момент.

# 653
Май всички него чакаме. Ами то си е житейски закон, лошият трябва да си получи заслуженото. Да се хванат под ръчичка Денис и Ива и бегом към панделата. Simple Smile
И не знам маман дали вече се усеща или още-не, защо всъщност Денис се хвана с нея и тяхната агенция.А не защото е неотразима сексуална тигрица и бизнесдама.

# 654
Да каже някой, ако знае колко са сериите, че все очаквам да свърши на най-интетесното и много ще ме е яд 😁

И аз затова попитах ... ама явно няма инфо.Simple Smile

# 655
Май всички него чакаме. Ами то си е житейски закон, лошият трябва да си получи заслуженото. Да се хванат под ръчичка Денис и Ива и бегом към панделата. Simple Smile
И не знам маман дали вече се усеща или още-не, защо всъщност Денис се хвана с нея и тяхната агенция.А не защото е неотразима сексуална тигрица и бизнесдама.
😂😂😼

# 656
  • sofia
Има ли от къде да изгледам всички епизоди, още от първият?

# 657
Аз го направих в ютюб, има го и в нова плей.В болнични съм, много свободно време и на 3 пъти ги довърших 26 серии.
Забелязах и моментите на които съм мигвала 😁

# 658
  • sofia
Аз го направих в ютюб, има го и в нова плей.В болнични съм, много свободно време и на 3 пъти ги довърших 26 серии.
Забелязах и моментите на които съм мигвала 😁
Благодаря ти😉

# 659
  • София
И аз се учудих на реакцията на Боксьора, доста емоция показа за човек в този... "бизнес". Предполагам, че отдавна е с Денис, видял какво ли не, извършил какво ли не. Малко недостоверно ми е това. А пък и кога успяха да се сближат толкова с Лина, че толкова да му пука за нея...

Денис съвсем скоро се е завърнал в България! Предполагам, че голяма част от екипа му е нов!
 Боксьорчето е муха, която Денис постепенно приобщаваше и беше "тестван" няколко пъти! От момче за всичко явно е издигнат до момче за мокри поръчки (според мен това му беше първото убийство, много вероятно и да е последното, ако не се стегне)
В първа серия, когато убиха приятеля на боксьора, той беше толкова разстроен, а Денис, след тирадата за предателите, само го пита "оставаш ли с мен?" -Боксьора мига, преглъща, накрая кимна с глава! Явно си даде сметка, че ако откаже ще го сполети съдбата на неговия приятел!
След това, когато Денис уби онзи човек в бидона с киселото зеле, боксьора беше в потрес! Явно си е мислил, че всичко опира до наркотици, камиони, пратки... а тогава си даде сметка, че е нагазил и с двата крака в ла...та ...и няма връщане назад! Когато Лина му казваше какво е правил Гаврилов с нея, също му личеше, че изпитва истинско съжаление към момичето, само че вече е свързани ръце, а и знае реално на какво е способен Денис!

😁

И аз затова попитах ... ама явно няма инфо.Simple Smile

Не съм много сигурна, но мисля, че "апартамента им" се намира в някой от затворените комплекси над Камбаните! Стори ми се че има и доста други сцени снимани в този район!

Общи условия

Активация на акаунт