Сериал "БРАТЯ" по Нова ТВ -тема 2.

• 29 450
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Много ми харесва Калин Врачански как се разигра. Силен образ направи в снощната серия.

# 616
Аз виждам друга нишка, чрез която Борис ще може да хване на тясно Денис, според мен.
Те го упоиха, и в рекламата за епизода довечера, се разбира че е дал проба и е установил вида на това нещо с което са го упоили. Според мен има какво да се разплита там, (и не е случайно) и това ще е издънка, нещо което ще им помогне в разследването срещу Денис.
Между другото, много добра беше снощната серия, всички ми харесаха.

# 617
А кога и как ще хванат Ива? Омръзна ми вече ...

# 618
  • Пловдив
Аз виждам друга нишка, чрез която Борис ще може да хване на тясно Денис, според мен.
Те го упоиха, и в рекламата за епизода довечера, се разбира че е дал проба и е установил вида на това нещо с което са го упоили. Според мен има какво да се разплита там, (и не е случайно) и това ще е издънка, нещо което ще им помогне в разследването срещу Денис.
Между другото, много добра беше снощната серия, всички ми харесаха.
м да, ма и да излезе че е бил упоен как ще си признае, че е бил с нея? Просто за себе си ще си изясни, че не и е направил нищо...
И снимките още не са изникнали...на Лора явно ще ги прати в някой слънчев ден.

# 619
Защо полицаите разкриват данни от секретно разследване? Защо говорят така свободно за Лина и дават информация на Ива? А дори не бяха разбрали, че тя работи при тях???? Защо дори сега като го разбраха не помислиха поне една секунда за това? А просто седнаха да обсъдят всички заедно. Шок шок ама работят в ГДБП ... и после защо винаги мафиотите са по-умни, предвидливи и добре организирани, а полицаите тъпи и подкупни. Даже и една скумрия Ива ще се окаже по-умна и ще си върже гащите сигурно... сега вероятно ще иска да се откаже от мръсния бизнес, в който се забърка, но Денис няма да я пусне, няма да се учудя тя пък да реши, че е защото е привлечен от нея. 🙄
А този Дими боксьора защо го държи Денис още? Толкова слабо звено, едвам не призна пред Ива, а то му личеше в погледа още като влезе в хотелската стая... и с тази каска, да не се вижда лице.
Просто на никого не му трябва толкова емоционален убиец, който реве и ще ги издъни. Сигурно разчитат пак на подкупни полицаи, но все пак е по-добре хората ти да бъдат по-стабилни, жестоки и хладнокръвни. Дори би ме изкефило, ако някакъв такъв верен човек на Денис, от когото не го очакваш накрая да го предаде. А не малкия баровец да ги дъни... още пред Вики с тия драскотини..
Дано поне малката някак се издаде пред Борис.. да измислят нещо, да е полезна и тя веднъж за друг човек.

# 620
Не, нямах предвид по нишката за Лина и убийството ѝ, а по линия на наркотиците и Денис. Те сега го гонят заради тази "Муха", която внася, и той там замита много добре, за да не го хванат. Сега Борис като разбере какво е това вещество, може да почне да чопли там/кой внася, кой разпространява, и понеже Денис не знае, (че Борис знае какво е това вещество) и няма да прикрива този канал на внос толкова добре.

# 621
  • Пловдив
Тоя Дими да беше мислил преди да я удуши...не ся да ми реве Angry

Не, нямах предвид по нишката за Лина и убийството ѝ, а по линия на наркотиците и Денис. Те сега го гонят заради тази "Муха", която внася, и той там замита много добре, за да не го хванат. Сега Борис като разбере какво е това вещество, може да почне да чопли там/кой внася, кой разпространява, и понеже Денис не знае, (че Борис знае какво е това вещество) и няма да прикрива този канал на внос толкова добре.
знае го това, как да не...?

# 622
Не смятам, че упойващото ще бъде някакво чудо невиждано, за да открият нещо там, камо ли пък канал за внос.

# 623
  • Пловдив
Именно...просто Борис ще разбере за него си какво се е случило.

# 624
И аз се учудих на реакцията на Боксьора, доста емоция показа за човек в този... "бизнес". Предполагам, че отдавна е с Денис, видял какво ли не, извършил какво ли не. Малко недостоверно ми е това. А пък и кога успяха да се сближат толкова с Лина, че толкова да му пука за нея...

# 625
  • Пловдив
И аз се учудих на реакцията на Боксьора, доста емоция показа за човек в този... "бизнес". Предполагам, че отдавна е с Денис, видял какво ли не, извършил какво ли не. Малко недостоверно ми е това. А пък и кога успяха да се сближат толкова с Лина, че толкова да му пука за нея...
м да...че то и на Вики...кога пък и стана толкова близка дружка?

# 626
  • София
На мен пък ми беше достоверна реакцията му. Все пак досега е убивал непознати, с Лина се знаеха. Може би се замисля, че Денис при издънка би ликвидирал и него. И преди това ми изглеждаше ужасен, като убиха онзи в зелето, както казах вече. На мен самият той ми допада като актьор, не го знаех преди. Интересно семейство и биография има. Прическата му сега не ми харесва, но има "хляб" в лицето му.
То е ясно, че на Борис му е последна грижа моралната част с изневярата, но така е почти чист пред Лора. То и тя е имала разни неща с брат му, така че са квит. Simple Smile

# 627
Даже и да беше спал с Лина пак няма да са квит с Лора. Не че това е идеята де, само казвам

# 628
Нали Денис е отскоро в България, Боксьора е вършил разни работи покрай дрогата и изнудванията, но убийства едва ли.
За Лина му беше гадно - първо, че той трябваше да я убие, а и да не са си били близки като приятели, бяха заедно в това. Той я водеше по партита, прибираше я в окаяно състояние и знаеше какво са ѝ причинявали. И за капак, трябваше да я довърши.

Вики също не е била близка с нея, но смъртта на един човек те кара да се разчувстваш. Тя е малка, едва ли до сега нейн познат е умирал, преживява го.

# 629
Сцените с Лина, които Борис постоянно си припомняше, ми бяха адски зловещи.
Лина много ми заприлича на Лора Палмър ( по- възрастните, като мен, сигурно си я спомнят ).
Не му оставиха много време и възможности на Драго да стане поне малко по- добър, както бяха обещали.

Общи условия

Активация на акаунт