Седмокласници 2020/2021 - Тема 3

• 31 872
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Kally, хич не ще езикови ли?
Той знае, че няма да му се размине да учи два езика и занапред, както е досега, но иска точно определени да бъдат. Не е като да не му вървят езиците, но не иска в ЕГ, цитирам "По-добре да уча и нещо ново, не само език."
Подкрепям го в решението, пък да видим, както казва Desem - след сакралното "излязоха".

Дали от курсове е възможно това Thinking
Възможно е, разбира се. Стига да има желание, човек винаги може да намери начин.
Аз на дърти години, дет' се вика, започнах да уча ИтЕ; винаги съм искала да науча този език, но никога не ми се е отваряла възможност преди.

# 211
За моят седмокласник искам Джон Атанасов, немската паралелка, като резервен вариант Ломоносов, медицинска техника с немски. То е ясно, че езика ще се учи и на курс.  Има ли други от темата с подобни интереси?
За момче специално езикова паралелка ми се струва загуба на време.

# 212
Аз влизам да похваля набора, че след ужасното входно по математика и след като седя повече от седмица без телефон, има 6 на контролното от първи раздел. Ама му разказах играта от решаване. Но пък ми излезе друго притеснение. В деня на контролното ми звънна, ме му е лошо и го боли глава. Но каза, че ще издържи да мине контролното. Прибрах го след това. Без хапчета и специални грижи до следобяд му нямаше нищо. Мисля, че е от притиснение и сега се чудя как ще я кара, като тая година ще има толкова напрегнати моменти. То и аз нагнетявам напрежение, но ако не го юркам, ще си кара по инерция, както и почна.

# 213
  • Варна
Хоп и аз тук. Имам седмокласник тази година. Засега се е насочил да кандидатства в МГ Варна. Желанието му е да учи Информатика като кака си. Ще видим какво ще стане след НВО-тата.

# 214
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
За моят седмокласник искам ...

а той какво иска? Simple Smile

# 215
  • на Мелмак
Моята не знае какво иска. Аааа, не. Искала нещо с английски. Чакам един срок, после ще трябва да си избере, за да напише все пак желания. Joy

# 216
имате ли идея кога излизат списъците в кое училище какви паралелки ще има, брой деца, определящи предмети...

# 217
  • Варна
Добре дошла на новото попълнение Simple Smile радвам се, че Варненският отбор се увеличава!
Влязох да попитам по колко оценки имат децата ви вече? Щерката има 15 в школо и още няколко ненанесени, по някои предмети вече има по 2 оценки, а не е минал и месец от началото на годината...
У дома мненията се менят, както и настроенията - от "ако не уча АЕ като първи език, няма да го науча" до "и кво ше правя после с един език и то АЕ?!". Та покрай това лутане ми чуха ушите и МГ да се спряга, ама да видим - има още твърде много време до заветното "излязоха".
Добри, мисля в края на януари някъде излиза план-приема на страниците на РУО.

# 218
  • на Мелмак
Нашите се скръндзат за оценки, то и днес имат входно по история, тепърва ще имат после оценяване.
Само оценки от входни имат засега. Вие сте много експедитивни, бре Grinning

# 219
имате ли идея кога излизат списъците в кое училище какви паралелки ще има, брой деца, определящи предмети...

Мисля, че март месец излизаше Държавния план прием......май така се казваше....

# 220
проверих - 5 оценки от входни нива (той каза, че има още две, но не ги виждам) и една за рецитиране на "Вятър ечи..." Simple Smile

слуховете за края на месеца чували ли сте? Sad

# 221
  • на Мелмак
Слухове за сега.

# 222
  • София

Мисля, че март месец излизаше Държавния план прием......май така се казваше....

Аз доколкото разбрах, в началото на април излизат.

слуховете за края на месеца чували ли сте? Sad

Какви слухове пак? То при този пик вероятността да ни затворят пак е голяма. Sad

# 223
  • Варна
Да, извинявам се за подвеждаща информация. Сега проверих в нашето РУО - на 25.03 е излязъл проекта, а на 30.04 е заповедта с утвърдения ДПП. Малко по-рано ми се е искало да става това Simple Smile

# 224
Добри, иска да създава компютърни игри, иска да е ай ти, но не е много добре с математиката и не знам как ще стане. Няма проблем да го запиша на курс в Телериг или Софтуни, за да прецени може ли да я работи тая работа, но за СМГ и информатика в СУ е абсурд при него.

Общи условия

Активация на акаунт