Седмокласници 2020/2021 - Тема 3

• 31 611
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Момичета, да ви питам - започнахте ли с ПИ? Аз днес дадох на девойката един от ноември'2019 на Междучасие, който открих в пощата. Прави го у дома на спокойствие, но й засичах време стриктно. Разбира се, пак не й стигна времето... И като прибавим глупавите грешки от рода на "2х + 3х = 6х" точките се оказаха 72... Ядоса се на себе си, взе да се отчайва, щяла да ходи в ТОХа или в спортното. Според мен се е справила добре и трябва да поработи над скоростта и прецизността - нямаше задача, която да не знае как да реши. Та се чудя - избързах ли да й давам ПИ?
Иначе на школата май проверява заедно отговорите и си ги поправят, а не им събират домашните. Очаквах да има някаква индивидуална бележка към пропуските на всеки, но не правят така. Още не сме получили оценен преразказ по БЕЛ, та и там ми е много притеснено...
Добрата новина е, че имам близо 100л чудесно домашно розе с лек малинов аромат и мисля да заложа на него Wink

# 721
  • София
Струва ми се рано за пробни изпити, те не са ли на целия материал?
За школите - днес писах на Регалия. Струва ми се редно да получавам обратна връзка по домашните предвид сумата, която плащам за тези уроци. Да видим как ще реагират...

# 722
Dive,  не е рано, ако намериш пробни само върху взетия материал. Пробните в школите са такива, но от ноември, декември не са много все още. Да те успокоя - 72 точки не е зле за начало...изобщо дори. Като вземеш предвид и различната трудност на някой школи. Мое лично наблюдение е че ноември, декември ПИ са си от по сложните (СМГ например) На междучасие не съм я видяла, което е странно- ще поровя пак тези дни Simple Smile

# 723
  • Варна
Моли, КатиМ, точно върху взетия материал беше, не върху целия. Понеже ми се видя много лежерна таз ваканция - с пижамено парти, правене на суши и фъч, без школи и испански, без тренировки, с много малко домашни за училище, та реших да потърся нещо, с което да я ангажирам и попаднах на това. Категорично не искам да я сплашвам или успокоявам и това ПИ беше единственото за този период, което  намерих, но признавам, че не търсих много задълбочено... И сега се чудя дали е било лесно или трудно спрямо НВО - имам спомен, че софийските мами коментираха доколко са близки като трудност ПИ на различните школи, но понеже тогава си мислех, че не се отнася за нас, не запомних. Ще се връщам да чета утре. Сега - наздраве Simple Smile И честит празник на Будителите!

# 724
Dive, сега изтеглих пробния за който говориш (предполагам) ама там отговори на втори модул не виждам...??? Ти как ги провери?

# 725
  • София
Актуално от днес, интересното е от 6:50 до към 9:00 минута

# 726
Dive, сега изтеглих пробния за който говориш (предполагам) ама там отговори на втори модул не виждам...??? Ти как ги провери?
Може ли линк към този тест да пробвам и моята девойка днес.
Благодаря предварително.

# 727
  • София
Може ли който е доволен от учителя си по МАТ в Междучасие да ми пише - установихме, че Иван Симеонов не е подходящия учител за моето дете и искам да сменя или учителя в школата, или ще търся частен такъв. /Много благодаря на Марти за отзивите!/.
В този смисъл ако някой е доволен от частен учител по МАТ, ще бъда благодарна за отзиви и контакти на лични!

# 728
  • София
На междучасие ПИ по математика са по-трудни от реалните. А 72 т. на първи ПИ е идеално като за начало. Оттук нататък ще се надгражда. Като че ли най-близки до реалните са ПИ на Регалия. Купете техните две книжки по мат. и БЕЛ с пробни изпити. Много са им добри и са по месеци на взетия материял. Междучасие и СМГ са от по-трудните.

# 729
  • Варна
Моли, реших ги задачите и така... Открихме, че има грешен отговор от първи модул на една задача. Иначе самите подточки си имат точкуване, по което се ориентирах.
Иванова, ако пратите мейл на лични, ще Ви изпратя файловете.

# 730
Dive, една снимчица така да качиш на решенията на втори модул, може ли...Simple Smile)) Моляяя!
Коя е грешната задача?
Може и на лични!

# 731
Dive, кой е теста
може да си правим вътрешни ПИ Kissing

# 732
  • На морето!
Може ли да го качите в групата във ФБ този ПИ от ноември? Ако се уговорим и да пишем там коментари с резултати в точки, ще имаме един вид статистика, която е от полза.

# 733
Малко инфо от Междучасие за ПИ.
Звънях преди малко и каза, че през цялата година ПИ ще бъдат само за техните ученици, външни няма да допускат. Даже и онлайн.

# 734
  • Варна
Момичета, пуснах ПИ с моите/на детето решенията за втори модул в групата във фейсбук, че ми беше по-лесно. Извинявам се за краснописа, но вечер, след 2 чашки от споменатото малиново розе - толкова можах Simple Smile Каквито грешки намерите - поправяйте смело.

Общи условия

Активация на акаунт