Проблем с тъща, и семейството на жена ми.

• 9 008
  • 153
  •   1
Отговори
# 45
И да допълня. Сериозна връзка казвате...Връзките стават сериозни след децата и съвместния живот. Преди това, са просто връзки.

# 46
Хората са заедно 10 години, това не значи че са женени от толкова. Хайде не се хващайте за буква.
Заедно от 10 години означава, че момичето е било на 14, когато са станали гаджета. Леко раничко ми идва 14-годишна в връзка, но явно е въпрос на критерии и среда. Хайде да правим разлика между детски "гаджета" и връзка.

# 47
  • София
Е, запознали са се, когато е била на 14, айде да не си мислим, че веднага са си легнали, въпреки че на наше време, какво ли няма, а Жулиета е била на същата възраст, ако не се лъжа.
Мен ме учудва, че са още заедно и ме радва, че въпреки всички перипетии, се държат един за друг, а в неговото писане се усеща обич към нея. Въпреки всички свинщини на родата й.

# 48
Сещам се за няколко семейни двойки, които са заедно горе долу от тези години, за едни знам даже, че са си първите. Не е толкова невероятно, тези младежки връзки въпреки всичко понякога устояват през годините, да не говорим колко хора си имат тайни тръпки към някоя младежка любов.
В случая хубавото е освен неговата обич към нея, че тя също не се води по акъла на смахнатите си роднини, а се придържа към мъжа си. В този случай всякакви други проблеми лесно могат да бъдат отстранени по един или друг начин.

# 49
Доколкото разбрах, проблемните личности са майка и баба. Няма баща, няма дядо. Ако това е така наистина, картинката се изяснява - бабите са приели зетя като мъжа в къщата. Особено ако той е носил основната част от парите, съвсем ги боли сърцето от отделянето на младите.

# 50
Доколкото разбрах, проблемните личности са майка и баба. Няма баща, няма дядо. Ако това е така наистина, картинката се изяснява - бабите са приели зетя като мъжа в къщата. Особено ако той е носил основната част от парите, съвсем ги боли сърцето от отделянето на младите.
Абе по - скоро са си го приели като спонсора в къщи .

# 51
Какво представлява квартирата? Хубав самостоятелен апартамент, стая от апартамент, където живеят и други хора, таванска стая? Това е от съществено значение. Ако живеете в съборетина без условия, ваша или не, според мен имате проблем.
Та квартирата е каква?

# 52
На 14 години тя е дете в седми клас, а той на 19 години е мъж.

# 53
# 54
Тук се питаме майките им са родили на 14 години или са алкохолички.

# 55
Лолитки винаги е имало. Но далеч не всички, дори не повечето 14-годишни изглеждат така. Все пак, виждам и дъщеря ми, и приятелките ѝ, и съученичките ѝ. В някои определени среди може и така да изглеждат 14-годишните. С тях, слава Богу, нямам контакти.

# 56
  • Варна
А защо трябва да чопкаме на колко години са били като са се хванали един с друг? Очевидно сега са стабилно семейство, с дете и с правилни приоритети.

# 57
Защото има хора, на които не трябва да се дават съвети.
Това са тези, които имат манталитет доста различен от стандартния.

# 58
Хай, аз не мога да повярвам, че човек, който е ходил на училище поне до 7 клас и е горе-долу с акъла си, ще задава такъв въпрос като автора. Разбирам да е някое 12-годишно от Факултето да пита дали социалните вземат децата на родители, които живеят под наем, ама 29-годишен...това или е мега тъпа пързалка или нещо не им е наред на тези хора. Не знам проблем на средата ли е или на горните етажи, но това изобщо не е нормално.

# 59
  • Варна
Панирал се е човека, случва се. То хора с висше образование и доста интелигентни изкукаха покрай тоя ковид и започнаха да се държат неадекватно, а ти се чудиш, че родител може да се панира за детето си.

Общи условия

Активация на акаунт