"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 39 137
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Здравейтееее мили дами:blush:
След множеството направени тестове с бледа черта ,вече мога да се похваля с 2 хубави чертички след 6 дни закъснение .
Много съм щастлива Heart

# 346
Честито, Цветелина, лека бременност и здраво бебче ти пожелавам.

# 347
Честито, Цветелина, лека бременност и здраво бебче ти пожелавам.

Много благодаря Heart Decoration

# 348
Здравейте,
Не знам дали темата е за тук,но имах нужда от съвет.Пия прахчета Cycle Balance за регулиране на МЦ.Последния ми такъв беше на 21 септември.Тъй като не ми дойде,чувствах и дискомфорт и имах леко предчувствие реших преди два дни да си направя тест,който за мое огромно щастие показа две чертички.Притеснява ме,че теста не е от най-сигурните Test Lady в кутийка+ 5 теста за овулация.Бях си го взела преди 1 месец,за да следя овулацията.Нямам симптомите,които се описват в интернет,поне не всички.В понеделник си записах час за гинеколожката,тя ме посъветва да не правя втори тест,защото повече от две черти няма да излезнат 😁.А честно казано мен малко ме е страх,дали ако си направя втори ще излезне първия грешен.
Благодаря предварително за съветите и ако сте имали подобна ситуация също бих била благодарна да я споделите.

# 349
Здравей , аз съм на същите дати .
Последен цикъл на 21/10 с редовен цикъл 27/28 дни
Овулация около 3ти .
Не съм я засичала .
Но около 1ви имах вече прозрачна и разтеглива ЦС и болки ниско долу.
Бебеправене на 1ви и 3ти .
И аз имам тези неразположения , гърдите ми ги чувствам все едно парят и са напрегнати .
Но това може да е и от предстояща М.
Трябва да ми дойде на 17/11
ММ има рожден ден на 18/11 Simple Smile
Много ми се иска да го зарадвам .
Имам и апетит , и ми се вие свят и болки в главата. Вчера си пуснат хормони за щитовидна , че ходих при кардиолог заради по-високо кръвно и ме посъветва да си пусна тези хормони и после на ендокринолог .
Та аз днес , си чета в темите за ранни симптоми (знам , че е рано и , че все още няма как да имам каквито и било симптоми...)
Но супер наивно се сетих за един тест за бременност и реших след обяд да си го препишкам ... За огромна моя изненада излезе и втора бледа черта.
Зная , че е невъзможно , зная , че няма как да отчете , но пусто нетърпение ....
Та това е от мен за сега , надявам се скоро да имам истински положителен тест .
Успех 🤗❤
От внушение. Иначе би държала рекорда за най-рано възникнали симптоми. На единия ден овулация, на другия - симптоми.
Аз не съм казала , че си внушавам бременност,искам да видя 2-те чертички,но също така зная,че е твърде рано. Просто попитах за съвет

# 350
Извинявайте, но при овулация на 3 ноември, днес сме 6 ноември, тоест минали са 3 дни, за какви бледи черти говорите??? Имплантацията е най-малко 5 дни  и чак след нея започва да се трупа ЧХГ, хормона който отчита бременност

# 351
Теста беше просто на шега , не очаквах да отчете две черти .
Ясно ми е , че няма как да стане .
Искам да ги видя наистина , но ще е чак след 12 дни реално .
Не се карайте , все пак темата е да се споделя .
Аз споделих при мен какво се случи 🙃
А , дали ще имам две черти на по късен етап или не , не мога да кажа !
Мога само да се надявам , както сме всички в тази тема 🤗
Извинявайте, но при овулация на 3 ноември, днес сме 6 ноември, тоест минали са 3 дни, за какви бледи черти говорите??? Имплантацията е най-малко 5 дни  и чак след нея започва да се трупа ЧХГ, хормона който отчита бременност

# 352
  • USA
Теста да не е престо, дето и от вода стават положителни?

# 353
Значи овулацията ти е била по-рано, не си я засекла както трябва. Няма фалшиво положителен тест Wink освен на престо Sweat Smile
Теста беше просто на шега , не очаквах да отчете две черти .
Ясно ми е , че няма как да стане .
Искам да ги видя наистина , но ще е чак след 12 дни реално .
Не се карайте , все пак темата е да се споделя .
Аз споделих при мен какво се случи 🙃
А , дали ще имам две черти на по късен етап или не , не мога да кажа !
Мога само да се надявам , както сме всички в тази тема 🤗

# 354
  • София

Чак пък от вода Simple Smile

Vivka9  - Мен едно време единствено Престо (дето от вода засича, че си бременна) ми отчете, че съм бременна. И разбира се, за да съм 100% сигурна отидох на кръвен тест. 4 Шур Чека изхвърлих и всичките отрицателни.........

# 355
Няма фалшиво положителен тест, но има бледи изпарителни черти! А от както съм в този форум, съм видяла и снимки на тестове с една черта, а собственичките им виждат две! Ясно, че всеки силно се надява и иска да види двете черти, но според мен това ранно тестване и вглеждане в някакви симптоми е вредно за психиката!

# 356
Изпарителните сивеят или жълтеят по-скоро, докато положителните са си с розов оттенък.
Но по снимка не винаги може да се прецени.

# 357
Дааам , Престо е теста Simple Smile
Но пък може О да ми е била по рано , нали пише , че 7 дни след О може да отчете🙄
Иначе наистина най-добре да е след закъснението или кръвен .

Чак пък от вода Simple Smile

Vivka9  - Мен едно време единствено Престо (дето от вода засича, че си бременна) ми отчете, че съм бременна. И разбира се, за да съм 100% сигурна отидох на кръвен тест. 4 Шур Чека изхвърлих и всичките отрицателни.........

# 358
7 дни след овулацията, дори да се е оплодила яйцеклетката, може още да не се е имплантирала и да е понтръбите. На мен ми се струва невъзможнонтест да отчете достоверен резултат толкова рано. Около 10ти-12ти ден, бих приела. Стискам палци за желан резултат. Simple Smile

# 359
Абсурдно е да е имало овулация на 1ви или 3ти, а днес тест да показва бременност. 🤣 чисто биологично подобно нещо е невъзможно.

zaicheto, симптомите на бременност не са задължителни, камо ли има списък от такива и всеки един трябва да е на лице.

Успех при доктора!

Общи условия

Активация на акаунт