"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 39 152
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Всяка бременност е различна. Опитай се да се разсейваш с нещо. На този етап и така нищо не може да се направи, всичко е в ръцете на природата. Мен ме болеше отляво, отдясно, по средата, върви бременността засега. Нататък стресът продължава, то прегледи, то изследвания, то тестове, душата ми се е свила отвсякъде, но това е положението, който е тревожен, тъй ще го кара, все шубе и нерви. Гледай нещо, чети, общувай с близки и търпение....

# 331
Здравейте може би въпросът ми не е за тук. Предварително се извинявам. Преди няколко дни видях двете чертички, първа бременност ми е и имам много въпроси кое е нормално и кое не. Днес имам някакво течение воднисто и оставя съвсем малко бяло по бельото. Това нормално ли е за ранна бременност? Понеже на всякаде където прочетох не пише нищо за воднисто, а само за бяло и гъсто течение.

# 332
Момичета, днес повторих теста със сутрешна урина и чертичката беше маааалко по-видима, на все още твърде бледа. Въпросът ми е, сутрешната урина беше доста разредена, тъй като вечерта явно съм приела повече течности. Това може ли да има някакво отношение?

Не знам дали тук е мястото да попитам, но дали някой освен мен вижда едва забележима втора черта? Теста е отчетен в посочените времеви граници, 4 дни преди цикъла и не е със сутрешна урина.

# 333
Момичета, днес повторих теста със сутрешна урина и чертичката беше маааалко по-видима, на все още твърде бледа. Въпросът ми е, сутрешната урина беше доста разредена, тъй като вечерта явно съм приела повече течности. Това може ли да има някакво отношение?

Не знам дали тук е мястото да попитам, но дали някой освен мен вижда едва забележима втора черта? Теста е отчетен в посочените времеви граници, 4 дни преди цикъла и не е със сутрешна урина.

Предостави ни снимка ако имаш.

# 334
Само, че я снимах 1 час след като е направен, не знам дали може да е изпарителна.

# 335
Само, че я снимах 1 час след като е направен, не знам дали може да е изпарителна.

Има черта, но ти все още нямаш закъснение, нали така. Изчакай да станат 2-3 дни закъснение и си направи нов тест. Тогава би трябвало да е по-ясна чертата.

# 336

3 дни преди МЦ и моята черта беше същата,сега с 3 дни закъснение чертичките са еднакво наситени 😊

# 337
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 21.10 , цикълът ми е на 25-28 дни. От вчера изпитвам лек дискомфорт , който се изявява в леки болки в гърдите,ареолите са уголемени и се виждат синьо-лилави вени и то доста се забелязват. Имам леки спазми в корема.Сутрин като запаля цигара и след това ми се пригажда . Правим опити за бебе от 2-3 месеца. Зная,че е малко време. Трябва да ми дойде на 17.11 . Също така 3 дни меря БТ и е 37 имам и запушен нос(бях чела,че това също е от симптомите). Въпросът ми е възможно ли е тези неразположения да са светлината в тунела и да се появят толкова рано след овулация?
Благодаря предварително

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 09:28 от memories21

# 338
  • Варна
Здравейте! Последният ми цикъл беше на 21.10 , цикълът ми е на 25-28 дни. От вчера изпитвам лек дискомфорт , който се изявява в леки болки в гърдите,ареолите са уголемени и се виждат синьо-лилави вени и то доста се забелязват. Имам леки спазми в корема.Сутрин като запаля цигара и след това ми се пригажда . Правим опити за бебе от 2-3 месеца. Зная,че е малко време. Трябва да ми дойде на 17.11 . Също така 3 дни меря БТ и е 37 имам и запушен нос(бях чела,че това също е от симптомите). Въпросът ми е възможно ли е тези неразположения да са светлината в тунела и да се появят толкова рано след овулация?
Благодаря предварително
Ако последбо ти е дошло на 21.10 ,тези симптоми няма да са от бременност , защито тези дни си била или ще си в Ову.

# 339
Благодаря предварително
Ако последбо ти е дошло на 21.10 ,тези симптоми няма да са от бременност , защито тези дни си била или ще си в Ову.
Овуто ми беше на 03.10 . Зная,че е рано за тестове,но до сега не ми се е случвало да ме болят гърдите и да ми се пригажда сутрин . Просто исках съвет от какво може да е . 🙂

# 340
  • София
Как ти е засечена овулацията на 3-ти - с тест или с фоликулометрия?
При овулация на 3-ти, няма как да имаш симптоми, защото още дори не е имало имплантация (трябват 5 до 7 дни от ову до имплантация и още 5 до 7 дни за отделяне на ЧХГ, а едва след насищането на организма с ЧХГ започват да се усещат описаните симптоми - около 5-7 г.с. най-рано). Симптоми се появяват много по-натам.
При запушен нос, температура и гадене, бих се притеснила от вирус в настоящия момент.

# 341
  • Пловдив
От внушение. Иначе би държала рекорда за най-рано възникнали симптоми. На единия ден овулация, на другия - симптоми.

# 342
От внушение. Иначе би държала рекорда за най-рано възникнали симптоми. На единия ден овулация, на другия - симптоми.
Аз не съм казала , че си внушавам бременност,искам да видя 2-те чертички,но също така зная,че е твърде рано. Просто попитах за съвет

# 343
  • София
Щом е засечен положителен тест на 3-ти, ову е била в рамките на следващите часове. Така е сигурно, че и да се е случило оплождане, яйцеклетката е все още в тръбите.
Съветът ми е да не си търсиш симптоми, докато нямаш закъснение и положителен тест. Прекаленото вглеждане вреди на нервите.

# 344
И много често води до разочарование, когато от самовнушение имаш 100 симптома, от стреса и очакването имаш и закъснение, а накрая върху теста блести една-единствена черта.

Отделно симптомите на бременност не са задължителни, а ако ги има често се припокриват и с предменструалните такива.

Общи условия

Активация на акаунт