"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте дами, направо искам да задам въпроса бремена ли съм тъй като очаквах втората черта да е ярка

# 526
Здравейте мами направо ще задам въпроса бременали съм. Аз очаквах и втората линия да е ярко червена и се обърквам

И двата теста са положителни. Имате ли закъснение? (след закъснение вече втората чертичка е по-силно изразена, поне при мен беше така,но всичко има изключения)

# 527
Здравейте мами направо ще задам въпроса бременали съм. Аз очаквах и втората линия да е ярко червена и се обърквам

И двата теста са положителни. Имате ли закъснение? (след закъснение вече втората чертичка е по-силно изразена, поне при мен беше така,но всичко има изключения)

Да 3 ден закъснява и имам болки в корема от 1 седмица и кръста

# 528
Честито, Хасибе, положителни са тестовете. Наситеността на чертите зависи от нивото на хормона, то се удвоява на всеки 2-3 дена, тъй че след няколко дена ще са още по-тъмни. Пожелавам ти всичко да е наред.

# 529
На мен след като ми закъсня 1,2 дни и мислех, че съм бременна,защото си поддържах темп 37-37.4 и имах няколко розови капки 7 дни след овулацията ии имах много леки чертички 4 дни преди цикъл, но явно са били изпарителни и ми дойде нещо като цикъл..2 дни беше и беше слабо и кафяво на цвят...но продължавам да поддържам 36.8-37.00 както по време на "цикъла", както и сега след него..много странна работа 😐 бях сигурна, че е станало

# 530
За съжаление статистически около 1/5 от зачеванията отпадат в много ранен период. Затова за себе си съм против тестовете преди закъснение, особено за каквито съм чела тук - седмица преди датата на очакваната менструация. Само напразни надежди и чуденки. Но всеки си знае за себе си.

# 531
И аз, но нямах търпение този път. Дали има вариант да е това? Само по това зацапване след ову се усъмних, защото ми се е случвало само с първата ми бременност и бях сигурна, че е това...

За съжаление статистически около 1/5 от зачеванията отпадат в много ранен период. Затова за себе си съм против тестовете преди закъснение, особено за каквито съм чела тук - седмица преди датата на очакваната менструация. Само напразни надежди и чуденки. Но всеки си знае за себе си.

# 532
Май само кръвен тест може да каже. Аз лично нямам опит с изпарителни черти, тестовете ми винаги са били куча марка от дрогерия в чужбина, но винаги са били категорично отрицателни, нито намек за втора. До последния път, когато си излезе категорично положителен, но на 6ти ден от закъснението, бях в планината и нямах възможност да направя по-рано. Зацапване имах 2-3 дена преди чаканата М. Така че си мисля, че е възможно да ти е бил положителен тестът, но да не се е получило.

# 533
И тук дежурният въпрос ще даде някаква насока - тестовете с бледи черти Престо ли бяха?

# 534
И темп продължава да е 37.2, гърдите подути. Възможно ли е да е хормонален проблем?

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 19:15 от AnMary

# 535
Температура и подути гърди трябва да вървят в комплект с положителен тест и тогава може да говорим за бременост. Сами по себе си тези “симптоми” са без значение.

# 536
Даа знам, аз писах по горе че съм имала. Но дойде някакво двудневно кървене слабо около датата на цикъла и си замина. Grinning

Температура и подути гърди трябва да вървят в комплект с положителен тест и тогава може да говорим за бременост. Сами по себе си тези “симптоми” са без значение.

# 537
Отиди на лекар, ако нещо те притеснява, или искаш да гадаем?

# 538
Най малко от вас искам гадаене, просто исках да знам дали се е случвало на някого. А и да искам не мога да отида на лекар, защото не ме пускат от работа сега. Мерси за отговорите. И да е имало нещо явно вече го няма.

Отиди на лекар, ако нещо те притеснява, или искаш да гадаем?

# 539
Ами то си е точно гадаене Simple Smile. Всяко тяло е различно и това, което се случва примерно на мен, не значи че ще се случи на теб. Не знам какво искаш да чуеш, за да ти го напиша. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт