"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 529
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Мога ли да попитам какво означава това,има ли бременност или няма

Последна редакция: нд, 29 ное 2020, 16:30 от bubanka

# 541
  • Несебър
Дори и бледа втора черта означава положителен резултат. Може да изчакате няколко дни и да повторите теста.

# 542
Здравейте, за по сигурно искам и да си пускам кръвен тест дали съм пременена. Какъв тест трябва да си пусна можели някой д ами каже. Благодаря

# 543
  • София
Хасибе, тестът се нарича "бета ЧХГ". В лабораторията знаят какъв като им кажеш, че е за бременност.

# 544

Въобразявам ли си, втората линия?
На живо повече се вижда. Два дни закъснение, не е сутрешна урина???
Какво мислите?

# 545
Една черта- няма бременост, две черти - има бременост.

# 546
Една черта- няма бременост, две черти - има бременост.

Според вас???

# 547
Според упътването!

# 548
Здравейте момичета Flowers Rose
Нова съм тук и предварително се извинявам ако въпроса ми не е за тук 🙂
Моята история е такава
С ММ правим опити за бебе от известно време но все не се получава.
Не съм от жените които си следят БТ, а О следя с мобилно приложение..
Миналия месец ми подрани с 2 дни трябваше да ми дойде на 24.10 а ми дойде на 22.10.Цикъла ми е на 34 дни
Този месец още не ми е дошло днес ми е 4 ден от закъснението. Правих тестове на 2 и 3 ден от закъснението и двата отрицателни на 2 различни марки Престо и шуър чек.
Въпроса е в това че ми се гади от 1 седмица, мн ми е изнервено, като запаля цигара ми е гадно и малко след това почва да ме боли главата. Днес си чувствам странно яйчниците нещо между напрегнати, мравучкащи и наболяващи с тъпа лека болка, плюс болки в кръста.
Нямам зацапване, но имам жълтеникаво течение, не ме болят гърдите, а лека щипеща болка около пъпа нещо като при слънчево изгаряне...
Вие като минали по този път как мислите, на какво може да се дължи?
Или може би аз се побъфквам вече не знам....

# 549
Много калпав начин е следенето на овулация с мобилно приложение. По-добре с тестове или БТ, ако смятате изобщо да я следите. В случая няма как да се знае дали закъснението наистина е 4дни или по-малко, предвид че може да сте била с късна овулация. Ако, обаче закъснението е изчислено правилно и тестовете са отрицателни, то бременност няма и ако не ви дойде до седмица задължително посетете лекар.
Успех.

# 550
Възможно ли е да има бременност 6 дни след овулация? Или е твърде рано?

# 551
Възможно ли е да има бременност 6 дни след овулация? Или е твърде рано?
Рано е

# 552
Здравейте! МЦ закъсня с 5 дни, а на 6 тия имах само леко кафеникаво зацапване, което продължава  2ри ден. Възможно ли е да съм бременна?

# 553
  • Пловдив
Направи си тест.

# 554
Здравейте, малко съм нова в бг мама като цяло и затова не знам къде да попитам, понеже групите за това вече не са активни, както тази... Та проблемът ми е, че с приятеля ми правихме секс и бях да кажем още в цикъл, но съвсем малко, може би последния или предпослендия ден от него, но презервативът се скъса, като всичко беше отвън, но за всеки случай изпих Ескапел, проблем ли е ако съм го пила така последният или предпоследният един ден от цикъла ми и нали все пак ще си подейства със своя ефект, ако нещо се е случило...

Общи условия

Активация на акаунт