"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 738
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Питам понеже днес ми е 7- ми ден закъснение, правих на 3- тия беше отрицателен. Имам болки ниско долу сутрин, най- необичайното е че винаги са ме боляли гърдите преди да ми дойде, сега е по- различно има някакво леко напрежение, но не това, което е било. Утре съм на лекар, дано всичко е наред.

Здравейте, момичета,
Бихте ли споделили колко време след закъснението на цикъла Ви теста показа две черти?
Извинявам се ако преди сте го коментирали, нова съм...
Благодаря!

10 дни някъде беше моя.

# 226
  • София
Питам понеже днес ми е 7- ми ден закъснение, правих на 3- тия беше отрицателен. Имам болки ниско долу сутрин, най- необичайното е че винаги са ме боляли гърдите преди да ми дойде, сега е по- различно има някакво леко напрежение, но не това, което е било. Утре съм на лекар, дано всичко е наред.

Здравейте, момичета,
Бихте ли споделили колко време след закъснението на цикъла Ви теста показа две черти?
Благодаря!

10 дни някъде беше моя.

Ами на мен  лекаря ми каза най-малко 12 дни закъснение на цикъла да изчакам и тогава да отида на преглед. Може би си зависи и от лекаря, но защо не изчакате още няколко дни?

# 227

Здравейте, момичета,
Благодаря!

10 дни някъде беше моя.

Ами на мен  лекаря ми каза най-малко 12 дни закъснение на цикъла да изчакам и тогава да отида на преглед. Може би си зависи и от лекаря, но защо не изчакате още няколко дни?

Аз по- скоро се притеснявам за кисти или нещо друго, не мисля, че съм бременна... Пробваме от 8м започвам леко да се притеснявам. Нека ме прегледа и пусне изследвания пък ще видим занапред какво ще става

# 228
Здравейте! На 23.10 направих тест за бременност и втората черта беше бледа, но я има. Трябваше да ми дойде на 24.10 и така и стана - дойде ми, но цикъла ми е супер лек, без болки в гърдите и без крампи, единствено имам силна болка в кръста ниско долу. По принцип цикъла ми е 7 дни, но вчера започна да привършва и направих отново тест - отново с бледа втора черта. Според вас дали има бременност, имам час при АГ в петък, но нямам търпение вече 😁

# 229
  • София
С тази менструация не знам, малко съмнително. Тестовете да не би да са Престо?

# 230
Имаш ли снимка на тестовете?

# 231
С тази менструация не знам, малко съмнително. Тестовете да не би да са Престо?
Първия да, но втория беше на Surecheck
Не, в момента не мога да направя

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 15:53 от AnMary

# 232
  • София

Менструация ли имате или леко прокървяване? Аз имах леко прокървяване 3 дена и го обърках с менструация. Може би е добре да идете на преглед.

# 233

Менструация ли имате или леко прокървяване? Аз имах леко прокървяване 3 дена и го обърках с менструация. Може би е добре да идете на преглед.
Ами не е като редовната ми менструация обилно, но не е и леко, това е което ме обърква

# 234
Надявам се да не съм права, но много ранни бременности приключват с менструация. Ако не е правен тест много жени даже не разбират, че са били бременни, имат малко или дори никакво закъснение. Пишеш, че в петък си на преглед, доста рано е, не знам дали въобще ще се вижда нещо на този етап. Пожелавам ти успех.

# 235
Във вашия случай най-сигурно ще е да пуснете 2 кръвни теста през 48 часа. Случва се прокървяване в начална бременност, но може и да е изгубена вече.  

Ами не е като редовната ми менструация обилно, но не е и леко, това е което ме обърква

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 09:36 от fillme

# 236
Може да е биохимична бременност.

# 237
  • София
Здравейте, момичета,
Благодаря!
И трите пъти на 1 ден закъснение. Но аз съм със супер редовен цикъл. Но на 3 дни би показал наличие на бременност, стига да е точно изчислено закъснението.

# 238
Най-вероятно биохимична бременност, която е приключила. Най-сигурно е да си направите кръвен тест. Аз съм имала такава и е нормално да има бледа черта. ЧХГ спадаше около 4-5 дни тогава. АГ няма как да види нищо на този етап и вероятно ще ви прати също за кръвен тест.

# 239
Момичета, дойде ми на 30 Септември последно .
Сега правих тест с някакъв измислен къде намерих в аптеката
И дори нее е първа урина

Общи условия

Активация на акаунт