"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 501
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Някоя използвала ли е Test Lady ?

# 361
Аз съм ползвала. Имат тест лентички за овулация и един за бременност. За бременност ми е познавал два пъти, но съм ги правила най-рано в деня на очакваната менструация.

# 362
Здравейте,
Влизам в темата с надежда и един малко "тийнейджърски въпрос". Вчера следобед, на четвърти ден преди менструация препишках един тест. Twip, ако има значение марката. Само че толкова малко го препишках, няколко капчици буквално, че реших, че няма да отчете и го зарязах. Преди малко го погледнах и виждам, че има чертичка, ясно ми е, че е валиден до 10 минути теста, но аз не знам какъв е бил вчера. розовее ми чертата, въпреки че е някак по-тъничка от "нормално" бременната, няма да правя нов тест до закъснението, ако има, което най-силно се надявам, просто моля за вашето мнение дали е възможно все пак да е положителен.

# 363
Аз съм със същата черта от вчера на 6ти ден от закъснението. Надявам се да е положителен.

Здравейте,
Влизам в темата с надежда и един малко "тийнейджърски въпрос". Вчера следобед, на четвърти ден преди менструация препишках един тест. Twip, ако има значение марката. Само че толкова малко го препишках, няколко капчици буквално, че реших, че няма да отчете и го зарязах. Преди малко го погледнах и виждам, че има чертичка, ясно ми е, че е валиден до 10 минути теста, но аз не знам какъв е бил вчера. розовее ми чертата, въпреки че е някак по-тъничка от "нормално" бременната, няма да правя нов тест до закъснението, ако има, което най-силно се надявам, просто моля за вашето мнение дали е възможно все пак да е положителен.

# 364
Една черта - отрицателен.

Една черта и една сива черта - изпарителна/отрицателен.

Две еднакво розови/червени черти - положителен.

Една червена и една розова черта - положителен.

# 365
Здравейте, дами! Дъщеря ми е на почти 8 месеца, а на мен ми закъснява с 16 дни. Реших да си направя тест, който се оказа положителен. След раждането цикълът ми не е много редовен, но знам, че и много лесно се забременява. Та въпроса ми е възможно ли е тестът да отчита предишната ми бременност, тъй като с мъжа ми много сме се пазили?

# 366
Здравейте, дами! Дъщеря ми е на почти 8 месеца, а на мен ми закъснява с 16 дни. Реших да си направя тест, който се оказа положителен. След раждането цикълът ми не е много редовен, но знам, че и много лесно се забременява. Та въпроса ми е възможно ли е тестът да отчита предишната ми бременност, тъй като с мъжа ми много сме се пазили?
направо сте си бременна пак според мен 🙂

# 367
Не може да отчита предната бременност.

# 368
Здравейте, правим опит за бебе почти година и все нещо не се получава Sad Този път е нещо различно, от два дни имам болки ниско в кръста и корема, гърдите са ми по-големи от обикновенно ... дали е възможно да съм бременна ? Обикновенно имам такива болки по време на меструация

# 369
Здравейте, правим опит за бебе почти година и все нещо не се получава Sad Този път е нещо различно, от два дни имам болки ниско в кръста и корема, гърдите са ми по-големи от обикновенно ... дали е възможно да съм бременна ? Обикновенно имам такива болки по време на меструация

Изчакай закъснение и направи тест... Само по признаци не може да се гадае. Щом правите опити винаги може да си бременна.

# 370
имаш ли закъснение? 2,3 дни преди очакваната М можеш да направиш тест на шуър чек и ще разбереш,аз бях много нетърпелива да разбера така че 3,4 дни преди очакваната дата на М имах бледа 2 ра черта

# 371
  • София
На ваше място бих си пуснала кръвен тест в понеделник. Чертата бледа или наситена е?

# 372
  • София
На ваше място бих си пуснала кръвен тест в понеделник. Чертата бледа или наситена е?
И защо ѝ е да ходи по лаборатории точно в момента. Ясно е, че е бременна, има закъснение, има и положителен тест. Няма как 8 месеца след раждане тестът да отчита предишната бременност. С такова закъснение всеки лекар ще види резултата.
По-добре посетете такъв, за да решите колкото се може по-рано какво ще правите.

# 373
  • На изток от Ада
Тестовете Twip, в. Опътването, предназначен само за инвитро диагностика? Какво значи това?

# 374
  • София
Тестовете Twip, в. Опътването, предназначен само за инвитро диагностика? Какво значи това?
Всички тестове са само за ин витро диагностика (в стъкленица, извън тялото)

Общи условия

Активация на акаунт