"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 464
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте,

Аз ли откачам след 9 отрицателни теста или тук има втора черта? 🤯
Според мен е прекалено мокър теста. Кога е отчетен? Имате ли закъснение ?

Би трябвало да ми дойде на 18ти, знам че е прекалено рано, просто имам проблем с търпението 😔
Изчакайте си закъснение. Така или иначе нищо не може да направите и да сте бременна сега. На лекар се ходи след закъснение. А на тези тестове наистина се вижда втора черта, но докато не настъпи закъснение, нищо не означават. И все пак ми изглеждат твърде мокри. До надписа макс ли ги потапяте?

# 421
Здравейте,

Би трябвало да ми дойде на 18ти, знам че е прекалено рано, просто имам проблем с търпението 😔
Изчакайте си закъснение. Така или иначе нищо не може да направите и да сте бременна сега. На лекар се ходи след закъснение. А на тези тестове наистина се вижда втора черта, но докато не настъпи закъснение, нищо не означават. И все пак ми изглеждат твърде мокри. До надписа макс ли ги потапяте?

Не, до горе долу средата от края до макса. Ще взема електронен днес и в понеделник ще го направя. Тук(UK) е локдаун и абсурд някой да ме приеме за преглед преди 12та седмица така или иначе. Ще се напъна да съм търпелива...

# 422
Здравейте,

Не, до горе долу средата от края до макса. Ще взема електронен днес и в понеделник ще го направя. Тук(UK) е локдаун и абсурд някой да ме приеме за преглед преди 12та седмица така или иначе. Ще се напъна да съм търпелива...
Успех! Дано се задържи и се насища чертата!

# 423
Защо, за Бога, си правила 9 теста 4+ дни преди закъснение? 😁 Тези са положителни за мен, и на мен иначе преди закъснение същият тест ми засече бременност. Не е вярно, че нищо не значи преди закъснение, но още е рано да се каже как ще се развият нещата. Успех! 🍀

# 424
Защо, за Бога, си правила 9 теста 4+ дни преди закъснение? 😁 Тези са положителни за мен, и на мен иначе преди закъснение същият тест ми засече бременност. Не е вярно, че нищо не значи преди закъснение, но още е рано да се каже как ще се развият нещата. Успех! 🍀

И аз не знам защо. Шашава работа 😁🤞

# 425
FBID1170191396327978  как така до 12 седмица? Поне за потвърждение, че плода е в матката, а не извън нея, не правят ли преглед по-рано? 😳😳 Извинявайте, но това леко ме шокира...

# 426
Положителен тест преди закъснението не гарантира на никой нищо.

# 427
Положителен тест преди закъснението не гарантира на никой нищо.
Това, че не гарантира, не значи, че не означава нищо 🙂

# 428
Здравейте на всички Simple Smile Имам закъснение на цикъла 4 дена, гърдите ми са твърди и имам ужасно гадене без повръщане, а едновременно с това изпитвам вълчи глад. Възможно ли е да съм бременна 🤗

Възможно е.

Това е първия тест!
Този е на другата сутрин! 🥳🥳🤗🤗🤗

# 429
Честито, Любомира! Безпроблемно бременеене и до термин!

# 430
FBID1170191396327978  как така до 12 седмица? Поне за потвърждение, че плода е в матката, а не извън нея, не правят ли преглед по-рано? 😳😳 Извинявайте, но това леко ме шокира...
Само в частна клиника. Кръвни изследвания "по желание" не се правят в държавните болници също. Ще съм търпелива и ще изчакам евентуално закъснение, за да ида на частно поне да потвърди бременността. Ранен скан правят най рано в 6та седмица. 😊

# 431
Честито, Любомира! Безпроблемно бременеене и до термин!
Благодаря ви от сърце! 😊😊

# 432
Здравейте,
За пръв път пиша тук. На 04.11 правихме секс с моя приятел без да се пазим и съвсем нарочно той свърши в мен тъй като решихме да почваме с опитите. Беше ми 13 ден от началото на последния месечен цикъл и вероятно или съм била в овулация тогава или на следващия ден тъй като цикалът ми е редовен 26-28 дни и никога не ми прескача. След точно 3-4 дни след това започна на боли корема ниско долу в средата и около яйчниците и се бях подула зверски, имах и газове, бяло течение, нервност, изпитвах безпокойство едната вечер не можах да заспя до 3 часа сутринта и имам и метален вкус в устата. Сигурно ще кажете, че съм луда и че тези симптоми няма как да се появят толкова рано и че си внушавам. На 9-тия ден след секса имах ивица с кръв в бялото течение и на следващия ден леко зацапване. Досега никога не ми се е случвало да имам такива болки или кръв в бялото течение. На гинеколог съм ходила миналият месец на преглед и ми няма абсолютно нищо. От няколко дни гърдите ми са огромни , но не ме болят , а обикновено когато ще ми идва цикъла си ме болят. В петък 13.11, реших да си направя тест за ранна бременност. Направих го в края на деня и се оказа обаче отрицателен, но някак не му вярвам. Имам усещането още няколко дни след опита , че съм бременна ... Още няколко дни и вероятно ще разбера..дали съм. Силно се надявам да съм Simple Smile на някой случвало ли му се е толкова рано да има подобни симптоми? Стискайте ми палци.

# 433
Симптоми 3 дни след секс е меко казано абсурдно. Направи си тест на един ден закъснение и ще знаеш дали си бременна.

# 434
Симптоми 3 дни след секс е меко казано абсурдно. Направи си тест на един ден закъснение и ще знаеш дали си бременна.

Така и ще направя. Ами предполагам, че така звучи, но смея да твърдя, че познавам тялото си и досега подобни усещания поне не съм имала. Както и да е надявам се да сме успели и всичко да е наред. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт