"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 523
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Положителен си е момичеее! Честито ❤
Данооооо чак ме е страх да го повярвам заклевам се струва ми се прекалено хубаво за да е истинааааааа 😍😍😍😍

# 511
Здравейти дами. До цикъла ми остават 7 дни, искам да попитам дали някоя от вас си е правила ранен тест за бременност. Днес си купих такъв тест, който отчита 5 дни преди цикъла. Единствените симптоми, които имам са ужасно болезнени гърди и световъртеж, но немога да съдя по това тъй като всеки месец преди цикъл гърдите ме болят..🙄
Спокойна вечер на всички, благодаря♥️☘

# 512
Добро утро момичета
Това изпарителна черта ли е?

# 513
Здравейти дами. До цикъла ми остават 7 дни, искам да попитам дали някоя от вас си е правила ранен тест за бременност. Днес си купих такъв тест, който отчита 5 дни преди цикъла. Единствените симптоми, които имам са ужасно болезнени гърди и световъртеж, но немога да съдя по това тъй като всеки месец преди цикъл гърдите ме болят..🙄
Спокойна вечер на всички, благодаря♥️☘

Седем дни преди менструация симптоми на бременност няма как да има. То и бременност няма, дори яйцеклетката да е оплодена тепърва ще се имплантира. Не вярвай на тестове, на които се твърди, че отчитат 5 дни преди менструация. Няма да отчете такъв тест дори да има бременност, освен, ако не си имала ранна овулация. Овулация засечена ли е? Ако тестовете са Престо направо ги изхвърли и след 6-7 дни си направи шуърчек или лентички. Успех!

# 514
Здравей!

Аз миналия месец направих тест Престо 2-3 дни преди м.ц. и имах същата черта. В деня на очаквания  м.ц. направих втори тест и нямаше нищо. При мен резултатът беше отрицателен и тази черта е била изпарителна. Много са подвеждащи тези тестове.
Но все пак мисля, че има значение дали чертата розовее или сивее. Има други жени, които са писали по-горе в групата със същия казус.
И този месец ще правя тест, но ще изчакам датата на м.ц. , за да не се подвеждам. Лично аз ще изпозлвам sure check.
Успех ти пожелавам!

Добро утро момичета
Това изпарителна черта ли е?

# 515
Благодаря

# 516
Прилича ми на изпарителна черта.

# 517
Здравейте, дами! Извинявам се предварително, ако въпроса ми не е за тук.. но искам да ви попитам. Дали ви се е случвало да имате кафеникаво зацапване в средата на цикъла? Цикъла ми е редовен, 28 дни. Днес ми е 3 ден и имах такова зацапване и леко се притесних. А преди около 2 седмици бях в овулация и с моя приятел правихме секс толкова се надявах да не ми дойде, цащото искаме бебче, но ми закъсня с 1 ден. И сега това кафеникаво зацапване на 3-я ден не мога да си го обясня.

# 518
Здравейте, дами! Извинявам се предварително, ако въпроса ми не е за тук.. но искам да ви попитам. Дали ви се е случвало да имате кафеникаво зацапване в средата на цикъла? Цикъла ми е редовен, 28 дни. Днес ми е 3 ден и имах такова зацапване и леко се притесних. А преди около 2 седмици бях в овулация и с моя приятел правихме секс толкова се надявах да не ми дойде, цащото искаме бебче, но ми закъсня с 1 ден. И сега това кафеникаво зацапване на 3-я ден не мога да си го обясня.
Най-вероятно е предстояща менструация.

# 519
То ми дойде имах кървене 2 дни и днес ми се пада 3-ти ден в които ми се появи кафяво зацапване това ме притесни, защото до сега не ми се беше случвало подобно нещо.

# 520
  • София
Какво зацапване на 3 ден от цикъла? Това си е менструацията.

# 521
Коремчето леко ме боли, емоционална съм, леко гадене, нямам болки в гърдите. Моля за мнение - 2ри ден закъснение 🌸🍀🎀 Според вас имам ли повод за радост? Желая здраве на всички!

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 19:34 от Milena Aivazova 679523

# 522
Коремчето леко ме боли, емоционална съм, леко гадене, нямам болки в гърдите. Моля за мнение - 2ри ден закъснение 🌸🍀🎀 Според вас имам ли повод за радост? Желая здраве на всички!

Бременна си, честито Simple Smile

# 523
То ми дойде имах кървене 2 дни и днес ми се пада 3-ти ден в които ми се появи кафяво зацапване това ме притесни, защото до сега не ми се беше случвало подобно нещо.
Значи си е менструация.

# 524
Здравейте мами направо ще задам въпроса бременали съм. Аз очаквах и втората линия да е ярко червена и се обърквам

Общи условия

Активация на акаунт