"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 549
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Ще подейства. А и вероятно изобщо не си била в овулация.

# 556

Благодаря много, понеже силно се притесних, когато се скъса и после като изпих хапчето пък се замислих дали действа по време на цикъл и да ...

# 557
Преди да започнем опитите за бебе си спомням как имах такива притеснения преди години, да не би случайно....
И сега всъщност осъзнавам как изобщо не е толкова лесно да се забременее и чак ми се иска да беше толкова лесно колкото си го представях 😀

# 558

Благодаря много, понеже силно се притесних, когато се скъса и после като изпих хапчето пък се замислих дали действа по време на цикъл и да ...
Няма да е лошо, щом вече водиш полов живот да научиш какво е овулация и кога се случва тя.

# 559
G.Savova , забелязвам те в няколко теми как се заяждаш и злобееш. Ако си имаш проблеми в живота не е лошо да се опиташ да се справиш с тях, а не да си изливаш злобата тук.
Момичето съвсем нормално попита, не всички са знаещи. И това е точната тема, в която трябва да пита.
Овулацията може да е много ранна или късна, строго индивидуална е за всеки. Очевидно е, момичето се пази щом използва презератив. Нормално е да се притесни и да попита.
Имам приятелки, на които овулацията им е в началото на МЦ и точно тогава забременяха.
Но няма какво да обяснявам на теб, очевидно всичко знаеш.

# 560
G.Savova , забелязвам те в няколко теми как се заяждаш и злобееш. Ако си имаш проблеми в живота не е лошо да се опиташ да се справиш с тях, а не да си изливаш злобата тук.
Момичето съвсем нормално попита, не всички са знаещи. И това е точната тема, в която трябва да пита.
Овулацията може да е много ранна или късна, строго индивидуална е за всеки. Очевидно е, момичето се пази щом използва презератив. Нормално е да се притесни и да попита.
Имам приятелки, на които овулацията им е в началото на МЦ и точно тогава забременяха.
Но няма какво да обяснявам на теб, очевидно всичко знаеш.

Не виждам проблем в постовете на G.Savova , на всяка страница 15-16 годишни гълтат Ескапел всеки месец като бонбонки .
Да се образоват малко за предпазването и страничните ефекти от тези хапчета .

# 561
  • Несебър
На мен също ми направиха лошо впечатление коментарите ѝ. Не става въпрос само за последния. Все пак темата е за въпроси и отговори. Хората търсят точен отговор, без някой да ги иронизира.

# 562
Относно темата, която възникна наистина исках да попитам, за да съм сигурна. Не съм на 15/16, а на 19 може пак да не съм много голяма, но наистина съм чела много неща и се пазя както и приятеля ми прави същото. Просто исках да го чуя от хора, които е възможно да са го преживяли, защото е доста притеснителна тема. А относно това с овулацията и за нея четох на много места и форуми и не за първи път, но навсякъде пише че е строго индивидуално, че може един месец да подрани и закъснее и всякакви такива неща, затова колкото мога я следя с календари и се пазя и исках коректно мнение, затова и попитах

# 563
  • Несебър
Най-надеждния начин, по който можеш да се ориентираш са тестове за овулация от аптеката.

# 564
Най-надеждния начин, по който можеш да се ориентираш са тестове за овулация от аптеката.

Добрем, наистина много благодаря!

# 565

Ето и моя кръвен тест. Огромно благодаря на всички които ми съдействаха. Много съм щастлива

# 566
Честито, Хасибе, лека бременност и здраво бебче на финала:)

# 567
Честито, Хасибе, лека бременност и здраво бебче на финала:)

Благодаря много

# 568
Здравейте.
Засякох си О този месец с тестове и на 19.11 беше положителен. Предполагаемата дата на МЦ е 6.12. Но просто съм супер нетърпелива и днес си направих тест за Б. На 5-6мин излезе втората бледа черта. Според вас дали е изпарителна? Чувствителност на теста 20 

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 14:52 от SND92

# 569
Относно темата, която възникна наистина исках да попитам, за да съм сигурна. Не съм на 15/16, а на 19 може пак да не съм много голяма, но наистина съм чела много неща и се пазя както и приятеля ми прави същото. Просто исках да го чуя от хора, които е възможно да са го преживяли, защото е доста притеснителна тема. А относно това с овулацията и за нея четох на много места и форуми и не за първи път, но навсякъде пише че е строго индивидуално, че може един месец да подрани и закъснее и всякакви такива неща, затова колкото мога я следя с календари и се пазя и исках коректно мнение, затова и попитах
Ако беше чела поне малко щеше да знаеш, че няма как когато си в менструация да си в овулация и просто е излишно да пиеш хапчета.

Общи условия

Активация на акаунт