"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Здравейте.
Засякох си О този месец с тестове и на 19.11 беше положителен. Предполагаемата дата на МЦ е 6.12. Но просто съм супер нетърпелива и днес си направих тест за Б. На 5-6мин излезе втората бледа черта. Според вас дали е изпарителна? Чувствителност на теста 20 

Имате 7 дни до цикъл все пак си изчакайте закъснението и пак направете тест.

# 571
  • Несебър
Всъщност, има шанс за овулиране по време на менструация. Рядко срещано, но все пак срещано 😉

# 572
Всъщност, има шанс за овулиране по време на менструация. Рядко срещано, но все пак срещано 😉

Както и има шанс примерно да е със септум и да има проблеми със забременяването. Рядко срещано,но все пак срещано Wink.
Хайде стига глупости.

# 573

Ето и моя кръвен тест. Огромно благодаря на всички които ми съдействаха. Много съм щастлива

Честитоооо!
Бъдете здрави!
Страхотен новогодишен подарък! 😍

# 574
Добър ввчер момичетa,участяам в няколко темички за бебета и искам да ви кажа, че попринцип винаги има шантави въпроси и аз задавам такива,дори като чета понякога теудно разбирам някой неща... Относно коментарите на G.Savova,искам да кажа,че това момиче независимо от тона и птгояора е доста компетентен човек който наистина много е чвл.Не само тук навсякъде помага с каквото може и на мен е обяснявала,просто се ядосва,че безмислено се гълтат хормони... Както и да е да сте всички жияи и здрави!Успех на всички бебеправещи🍀🍀🍀
Хасибе,честито миличка 🍀❤️
Аз НЕ чакам МЦ на 3-4.12,ноо ме болят зърнаата... Та ще видим предполагаема О засечена на 23-24 ден от МЦ днес е 35тия ...

# 575

Както и има шанс примерно да е със септум и да има проблеми със забременяването. Рядко срещано,но все пак срещано Wink.
Хайде стига глупости.
Всъщност аз съм с кратък цикъл и дълга менструация и съм живия пример, че може да се забременее по това време. Цикъла ми е обикновено 23 дни, но се случва понякога да ми идва и на 21. Точно една бременност имам получила се по време на менструация и след прием на Ескапел. Да, беше в последния ден, но все пак в менструация..Така че не е невъзможно!

Последна редакция: пн, 30 ное 2020, 20:34 от shushulchica

# 576
  • USA
при дължина 21 дена-14 ЛФ=7 ден овулация  т.е ако приемем че сперматозоидите преживяват до 5 дена...излиза , че още на 2 ден от кървене, е възможно някой да стой в засада.....затова е градската легенда 'забременях по време на кървене"...  реално се забременява след настъпилата РАННА овулация в казуса .

# 577
Здравейте!Бихте ли ми казали дали има за какво да се притеснявам понеже си правих тест за бременност и след 5 мин до 20 мин беше само една черта,а сутринта се появи и лека втора черта,но е крива.Има ли някакъв шанс да съм бременна?

# 578
  • София
Не, няма. Тестовете отчитат около 5-тата минута. След 10-тата е добре да отидат в боклука. Каквото и да се появи след това, не е реално.
Ако имаш съмнения или още не ти е закъсняло, а се притесняваш, заради евентуален проблем, направи кръвен тест.

# 579
Здравейте, нова съм тук, прочетох доста и така и не намерих случай като моя Grinning
С приятелят ми спряхме да се пазим от 4 месеца, цикъла ми не е един от най-редовните (29-34 дни) от генеколог знам, че и овулацията ми не е редовна, до сега не съм я следяла с тестове. Очаквах менструация си най-късно на 16ти, но уви нея я няма и до днес, а болки имам ниско в корема, но не са постоянни, нито силни и са за кратко. Правих тест на 10 ден след закъснението и днес на 15ти ден от закъснението(с първа сутрешната урина) и двата са отрицателни. Ще ходя на преглед другата седмица, но това чакане ме убива. Въпроса ми е дали ако овулацията ми е била доста късно тестовете все още може да не отчитат бременност, а да я има ?

# 580
  • София
При такова голямо закъснение тестовете си отчитат съвсем точно. Просто не сте бременна.

# 581
При такова голямо закъснение тестовете си отчитат съвсем точно. Просто не сте бременна.
Благодаря ви за бързия отговор, просто бях видяла тук, че има видян положителен тест след 16 дни закъснение и за това тайничко се надявах този месец нещата да са се случили,но.. нищо, дано скоро видя двете чертички Confused

# 582
Здравейте бърз въпрос, най-добрата ми приятелка има съмнения че ще става мама, Има повишен апетит и закъснение на цикъла 2 дена, да изчка ли за тест?

# 583
Не,  нека направи един.

# 584
Здравейте и добър вечер на всички.
Искам да попитам  дали си внушавам че съм бременна цикъла ми беше на 31.октомври  продължителност 7 дена  цикъла ми е 35 дни ову ми беше 9 до 13
Трябва да ми идва след 2 дни
Но от 3 дена Имам сиптоми  боли ме корема като при менструация  гърдите не ме болят но зърната и аролеята  също започнах да ям една сутрин ми се гадеше  много често до тоалетната  ходя и станах много емоционална  и за първи от си лягам в 10 и ставам през нощите пак заспивам  ту ме гони безсъние ту се уморявам  много когато стана рязко от леглото ми се вие свят и за нищо  се нервя според вас бременна ли сам
Извинявам се за правописни грешки

Общи условия

Активация на акаунт