"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 357
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Над нормата са, но не е нищо непоправимо. След като го обсъдиш с лекарката ще ти изпише нужните медикаменти и нещата ще си дойдат на мястото. Горе главата

# 661
Здравейте!Тъй като повечето от вас имат много повече опит от мен,бих искала да споделя моите притеснения в момента. МЦ ми е супер редовен в последните 7-8 месеца,този месец обаче се случват "странни" неща,които не са ми се случвали никога преди МЦ.Вече ми закъснява с 3 дни,от вчера сутринта повръщам и съм с уникално гадене от почти 48 часа,боли ме както и корема така и кръста все едно всеки момент ще ми дойде,но нищо.Направих веднага един ранен тест за бременност,но отчете отрицателно,и така и не ми идва,гаденето продължава.(с приятелят ми сме заедно от 1г и половина и не се пазим,за това имам съмнения.)Благодаря предварително!:blush:

# 662
  • USA
Може да е вирус.

# 663
Здравейте!Тъй като повечето от вас имат много повече опит от мен,бих искала да споделя моите притеснения в момента. МЦ ми е супер редовен в последните 7-8 месеца,този месец обаче се случват "странни" неща,които не са ми се случвали никога преди МЦ.Вече ми закъснява с 3 дни,от вчера сутринта повръщам и съм с уникално гадене от почти 48 часа,боли ме както и корема така и кръста все едно всеки момент ще ми дойде,но нищо.Направих веднага един ранен тест за бременност,но отчете отрицателно,и така и не ми идва,гаденето продължава.(с приятелят ми сме заедно от 1г и половина и не се пазим,за това имам съмнения.)Благодаря предварително!:blush:
С гаденето и повръщането,имам също и главоболие.

# 664
  • Пловдив
Най-вероятно е вирус.

# 665
  • USA
Пусни си кръвен тогава, ако има нещо ще излезе. Уринарните засичат хормона в урината, но преди това се появява в кръвния. Ако е кръвния например е 50 , в уринарния може и нула да е. Кръвния е по надежден.

П/с предположих вирус, защото повечето хора така си ги карат ...гадене, повръщане, коремни неразположения.През екрана няма как да ви поставя 'диагноза". Свържете се с личния си лекар.
 Желая ви все пак теста да излезе положителен. Късмет.

# 666
Да сте забелязали последните партиди Престо да дават много силно изразена изпарителна линия?
Преди години, когато последно бях на вълната на тестването, не беше така.
Или положителен, или отрицателен без опция за чудене.

Сега самата линия, където би трябвало да се появи втората чертичка, е много видима и дори преди да се направи теста.
След това също има някаква полу-имагинерна сянка. Много странно.

# 667

Вероятно е вирус. Ако тези симтоми се дължаха на бременност, пикливият тест щеше да е абсолютно положителен.

# 668
Здравейте, моя въпрос е следния.. Имам МЦ на 30, 35 дни .. Не засичам и не следя О. Последния ми МЦ беше на 03.11.. На 02.12 правих кръвен тест с резултат 0. Днес отново си правих тест за бременност, който е на марка Клиър тест, но излезе отрицателен. Имам болки като ПМС, но не са продължителни. Правим опити за бебе за първи месец.Гърдите ми също са напрегнати и болезнени. Мисля си да не би да ми е била късна О или да не би теста за бременност да не е надежден.
В същото положение съм, с цикъл 32-38 дни. Последна менструация на 8.11 на 9.12 пуснах кръвни с отрицателен резултат. Овулацията я засякох на 2.12. Надеждата умира последна. Имам силни болки в таза от няколко дена. Стискам палци на всички. Дано скоро да видим 2 чертички

# 669
В същото положение съм, с цикъл 32-38 дни. Последна менструация на 8.11 на 9.12 пуснах кръвни с отрицателен резултат. Овулацията я засякох на 2.12. Надеждата умира последна. Имам силни болки в таза от няколко дена. Стискам палци на всички. Дано скоро да видим 2 чертички
Как си засякла овулацията на 2.12? Ако е било с тест лентичка, то овулацията може да в била и на 3-4.12, което прави 9.12 прекалено рано за тест....

# 670

Според вас положителен ли е? Закъснява ми 5 дена. Записала съм час при гинеколог, но е чак в петък.

# 671
Положителен е, но е много слаба чертата за 5 дни. Доктора може и нищо да не види.

# 672
Положителен е ,Честито ! Може да е била по-късно О. И при мен беше така ,вече съм в 29 г.с. Успех !

# 673

Според вас положителен ли е? Закъснява ми 5 дена. Записала съм час при гинеколог, но е чак в петък.
Честито! Положителен е. Но вероятно в петък ще е рано да го видите.

# 674
Добър вечер на всички ! Планираме бебенце с моя мъж, но за съжаление до тук ги няма двете чертички.. Искам да споделя че от последния ми М.Ц който беше на 19 миналия месецзабелязвам следните странни неща: подут корем, качване на няколко кг, чувствителни гърди при най малкия допир, болки в кръста, киселини , постоянно чувство за глад, доста често ходя по малка нужда, сънлсънливост, нямам закъснение на цикъла всичко това е нехарактерно за мен и не ми се е случвало до сега та реших да се консултирам с вас.. Какво мислите? Благодаря предваритешно! 💖

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 20:20 от Илиян Василев 683384

Общи условия

Активация на акаунт