"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 51

• 38 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Мислим, че като искаш консултация, освен ако не е с ясновидка е редно да кажеш кога е била тази последна менструация, колко ти е дълъг месечният цикъл, засичала ли си овулация, имаш ли закъснение?

# 676
Мислим, че като искаш консултация, освен ако не е с ясновидка е редно да кажеш кога е била тази последна менструация, колко ти е дълъг месечният цикъл, засичала ли си овулация, имаш ли закъснение?

Нямам закъснение

# 677
  • Варна
5
Добър вечер на всички ! Планираме бебенце с моя мъж, но за съжаление до тук ги няма двете чертички.. Искам да споделя че от последния ми М.Ц който беше на 19 миналия месецзабелязвам следните странни неща: подут корем, качване на няколко кг, чувствителни гърди при най малкия допир, болки в кръста, киселини , постоянно чувство за глад, доста често ходя по малка нужда, сънлсънливост, нямам закъснение на цикъла всичко това е нехарактерно за мен и не ми се е случвало до сега та реших да се консултирам с вас.. Да в вметна че нямам закъснение на цикъла ми беше последно на 19 миналия месец и е още рано да си направя тест таа Какво мислите? Благодаря предваритешно! 💖
За симптоми на бременност е многоо рано , особенно качването на килограми, а другите неща са и симптоми за предстояща менструация. Иьчакай закъснение и направи тест. Ние няма как да знаем дали сте бременна

# 678
  • USA
Последен цикъл 19 и толкоз. Трябват продължителност на цикъл/28,30,40 дена/, засечена ли е овулация....иначе нищо не може да се каже по вашия казус.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 02:59 от Olivia_FL

# 679
Очевидно е, че не разбира какво я питаме, съответно няма и как да отговори.

# 680
В същото положение съм, с цикъл 32-38 дни. Последна менструация на 8.11 на 9.12 пуснах кръвни с отрицателен резултат. Овулацията я засякох на 2.12. Надеждата умира последна. Имам силни болки в таза от няколко дена. Стискам палци на всички. Дано скоро да видим 2 чертички
Как си засякла овулацията на 2.12? Ако е било с тест лентичка, то овулацията може да в била и на 3-4.12, което прави 9.12 прекалено рано за тест....
Да с тест лентичка, днес направих уринен на белийв и резултатът е отрицателен. Но надеждата умира последна

# 681
Здравейте!Направих си тест  на 10 декември и се оказа положителен.Закъснението беше с един ден.Имам час за преглед на 21.12 , понеже  за тогава имаше свободен.Според вас късно ли е вече тогава , понеже малко почнах да се притеснявам...

# 682
Мисля, че не е късно. Аз отидох на първи преглед след закъснение от 15-16 дни и се видя само сакче (гледаха ме с коремен ехограф). То, ако се отиде по-рано на дали ще се види нещо.

# 683
Здравейте!Направих си тест  на 10 декември и се оказа положителен.Закъснението беше с един ден.Имам час за преглед на 21.12 , понеже  за тогава имаше свободен.Според вас късно ли е вече тогава , понеже малко почнах да се притеснявам...
Няма за какво да се притесняваш. И да имаше час по-рано, нищо нямаше да се види. Нормално е да се изчака поне 2 седмици след положителния тест, за да се види сакче. Успокой се и не се притеснявай.

# 684
Здравейте
Имах зацапване преди 6 дни от тогава цикъла го няма, има 2 теста с две много бледи черти. След като ми зацапа, гърди те започнаха да ме болят изведнъж през нощта. Още незнам дали да се радвам

# 685
Здравейте, последният ми цикъл беше на 8 ноември, продължителността е 30 дни, тоест имам закъснение. Странното е, че вече трети ден имам леко зацапване отвреме навреме, както в началото на цикъла. Дори седя с превръзка понеже имам чувството че всеки момент ще дойде. Дали е време за тест? Страх ме е че поради обстоятелствата сме отложили бебеправенето за по добри времена. Благодаря предварително

# 686
За първи път ли ще правиш тест?

# 687
За първи път ли ще правиш тест?
Ами, в случая, да!

# 688
Купуваш си един тест и четеш указанията.

# 689

Здравейте , да питам и вас . Датата за  М беше на 14/12. На 12/12 получих кървене , нямаше съсиреци но беше слузесто . На третия ден спря . Бях на лекар , преди това , защото ми зацапваше от предния цикъл от 16 ден . При прегледа казаха , че имам киста на жълтото тяло и удебелена лигавица . Да чакам да ми дойде до няколко дни . Осъмних се в това , че гърдите са ми доста наедряли и твърди , а зърната много болят . Вчера правих тест , но чертата беше едвам забележима . Днес сутринта , на първата минута се показа тази ... на първата минутка... правих и шуър след това , но втората чертичка можеше да се види с много въображение . Пуснах си кръвен и прогестерон тази сутрин след като видях положителния тест . Още чакам резултат .
Какво мислите момичета, дали има надежда да съм бременна ?Толкова много се надявам да е станало някакво чудо .Бях го отписала този месец . Споделете вашия опит . Благодаря и успех на всички .

Общи условия

Активация на акаунт