Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 407
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Супер са Heart Eyes

Само на Наре долната част от ансамбъла ми боде очите, ама...

Не беше ли със същото, когато ядоха сладолед с Гидьо? Големи икономии в това дизи, ашколсун Head Band

# 121
  • Яко в Матрицата...
Ансамбълчето на Наре е потресващо Close

Рядко ми харесва как я обличат. Не е нужно да е в скъпи марки, просто да е с вкус.

# 122

Heart Eyes Черните перли Smirk
На мен ми харесва тоалета на Наре Hands V, а най- важното, с кого е в тон на партито Stuck Out Tongue Winking Eye
Не видях на снимките Зехра. Ще ми е интересно поведението и около предсватбените ритуали Simple Smile
Искам Мелек да разкаже на майка си всичко подробно, което преживя в конака и да последва екшън Smile

# 123
  • между морето и небето

Искам Мелек да разкаже на майка си всичко подробно, което преживя в конака и да последва екшън Smile

Но без участието на мъже 😉

# 124
  • Яко в Матрицата...

Имали сме фраг Grinning

# 125
Дъщерята на посланика еп 23 Трейлър 2

# 126
  • Яко в Матрицата...

Joy

# 127
Ами не е ли така, Рени? Това ли е най-големия проблем на Нарето? Че Санджар не е разведен?

# 128
  • Яко в Матрицата...
Ами не е ли така, Рени? Това ли е най-големия проблем на Нарето? Че Санджар не е разведен?
Това не е никакъв проблем за Наре. Я как добре си се целува с този, чието име се закле да не изрича Stuck Out Tongue Winking Eye Дето пишат мамашките, с тези темпове ще му роди още едно дете, че може и да се оженят, но тя пак ще се кълне, че няма да му изрича името или пък да му прости JoyJoyJoy

# 129
Ето това вече ще е интересно да се види Grinning
Аз не мога да разбера, цял сезон ще се въртим около фалшивата бременност на Нушка ли?
Щото е ясно, че най-късно като "роди" , Санджар ще се разведе с нея. Сега не знам дали ще може.
И демек, ще си играем няколко месеца на скришка-мишка и ще си подаваме топката между Санджар и Наре. Така ли?
Иначе гледам, Санджар е доста обнадежден, вкарал е някои свалячески трикове в трейлъра Grinning

# 130
  • Яко в Матрицата...
Ето това вече ще е интересно да се види Grinning
Аз не мога да разбера, цял сезон ще се въртим около фалшивата бременност на Нушка ли?
Щото е ясно, че най-късно като "роди" , Санджар ще се разведе с нея. Сега не знам дали ще може.
И демек, ще си играем няколко месеца на скришка-мишка и ще си подаваме топката между Санджар и Наре. Така ли?
Иначе гледам, Санджар е доста обнадежден, вкарал е някои свалячески трикове в трейлъра Grinning

Ще се въртим около враждата на садъчите, около Нушка и бременността й, около попечеителството на Мелек...

Санджар няма нужда да прави каквото и да е, тя е негова - тялом и духом Stuck Out Tongue Winking EyeJoy

# 131
  • между морето и небето
Ох, да си се вземат вече Санджар и Наре и да свърша тази мъка Hushed.  Ама по-интересно ще бъде след като се вземат, как ще тръгне. Това ще ми бъде интересно.

# 132
  • София
Това не е никакъв проблем за Наре. Я как добре си се целува с този, чието име се закле да не изрича Stuck Out Tongue Winking Eye Дето пишат мамашките, с тези темпове ще му роди още едно дете, че може и да се оженят, но тя пак ще се кълне, че няма да му изрича името или пък да му прости JoyJoyJoy
Рени направо се попиках от смях   

# 133
  • Яко в Матрицата...
Линде, ми не е ли така? Joy

# 134
  • София
Линде, ми не е ли така? Joy
Как да не е така. Направо удари десятката. По-точно не може да се каже. А за чувството ти за хумор.....

Общи условия

Активация на акаунт