Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 425
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Ох, да си се вземат вече Санджар и Наре и да свърша тази мъка Hushed.  Ама по-интересно ще бъде след като се вземат, как ще тръгне. Това ще ми бъде интересно.

Габи, на всички това ни е интересно Grinning То вземането лесно, Stuck Out Tongue Winking Eye

# 136
  • София
Попаднах на една новина при рускините. Не съм сигурна, колко е вярна, но реших да я споделя с вас.
Те пишат, че се водят преговори с актрисата Зейнеп Елчин, за участие в сериал с нашият патрон Кадир.
Тази Зейнеп съм я гледала в сериала "Никой не знае" и определено там ми хареса как играе. Като визия също ми допада. Родена е 1990г. Ръста и е 168 см, което е добре към ръста на Кадир, който е 179 см. Защото се ядосвам, когато му избират партньорки или по-високи или пълнички и трътлести.
Дано само да не е фенски измислици.

А лудетината Неслихан мери мускули

Последна редакция: сб, 10 окт 2020, 01:41 от БлагаВест

# 137
Линде, не я познавам тази девойка.

Здравейте, дружки Kissing Heart

Нищо не казахте за това, че Санджар се смята за магаре, което всички товарят. Чак толкова му е криво на човека. Направо съм потресена от грижата му към себе си, за своите болки, своите разочарования, предателствата към него... Нещо много се слага на първо място.
Освен това се съюзи с посланика, което е съюзен с Акън и Кахраман. Получава се, че са в един отбор Санджар и Акън Stuck Out Tongue Winking Eye

Чакала Grinning

Heart Eyes

# 138
  • Яко в Матрицата...
А, Еве, не е така - Наре се е съюзила с Гедиз, който се е съюзил с Кахраман, той пък с Акън, демек Наре и Акън са съюзници. Всъщност, май  излиза, че щом Акън е съюзник на Санджар и на Наре, Наре и Санджар са съюзници Stuck Out Tongue Winking Eye

# 139
  • Варна
А, Еве, не е така - Наре се е съюзила с Гедиз, който се е съюзил с Кахраман, той пък с Акън, демек Наре и Акън са съюзници. Всъщност, май  излиза, че щом Акън е съюзник на Санджар и на Наре, Наре и Санджар са съюзници Stuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoyJoy Ко? Нееее Smiling Imp

Много сложни сметки Beers

Черния и белия Гедиз : ))) Сал един Санджар е чист и невинен кат сълза! JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Тъй да знаете! Sign Triangular Flag On Post

# 140
А, Еве, не е така - Наре се е съюзила с Гедиз, който се е съюзил с Кахраман, той пък с Акън, демек Наре и Акън са съюзници. Всъщност, май  излиза, че щом Акън е съюзник на Санджар и на Наре, Наре и Санджар са съюзници Stuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoyJoy

Това трябваше да го прочета два пъти, за да го схвана Joy
Но има логика Stuck Out Tongue Winking Eye

Санджар не ми се коментира точно сега. След последния епизод съм настроена доста агресивно към него и думите ми ще са грозни. Не искам да ви го причинявам Smirk Но той е прав за едно- голямо магаре е Hands Plus1 Товарът обаче, който носи си го е сложил сам и заслужава цялата му тежест, че и повече. Образът му на жертва не се получава, не и пред мен Smiling Imp

Наре, огледай се бе момиче, ако той е магаре ти не се превръщай в кон с капаци Angry

# 141
  • Яко в Матрицата...
Евето нали написа, че Акън и Санджар са в един отбор, а щом от друга страна Наре и Акън също се оказаха заедно, значи Наре и Санджар също са в един отбор Wink

Демек, тия дето дращат този сценарий са на пет чаши ракъ, минимум Stuck Out Tongue Winking Eye

Истината е, че героите не помнят какво са казали или как са се държали в предната сцена. Биполярни ли ги изкараха, ен-полярни ли не знам...

# 142
Скрит текст:
Евето нали написа, че Акън и Санджар са в един отбор, а щом от друга страна Наре и Акън също се оказаха заедно, значи Наре и Санджар също са в един отбор Wink

Демек, тия дето дращат този сценарий са на пет чаши ракъ, минимум Stuck Out Tongue Winking Eye

Истината е, че героите не помнят какво са казали или как са се държали в предната сцена. Биполярни ли ги изкараха, ен-полярни ли не знам...

JoyJoyJoyJoyJoy

Ами прочетох такива идиотски предположения в нета, че рекох аз па да предложа обратното Stuck Out Tongue Winking Eye

Ох, красота Heart

https://twitter.com/itsthatlari/status/1314903426803863552

Написаха ни такава история между тези двамата, а сега се опитват да замажат положението.
Да си пишат каквито искат идиотизми, оставам #NarGed forever  Broken Heart

# 143
  • Яко в Матрицата...
Наре ми е страшно антипатична вече. Никой не я кара да обича Гедиз, ама предния ден го изкара по-черен от дявола, предател долен фалан филан, на следващия - търчи да иска помощ от него. Сега пък Санджар щял да се развежда, та май вече не ми се иска да ми помагаш... 🤦 Да вземе решение и да спре с простотиите Rolling Eyes И не й давам Гедиз!

# 144
Дружки Kissing Heart

Рени, какъв е този хейт по патронката ни? Трябва като за умрял, или добро, или нищо Joy

Колаж от тази много красива фотосесия Heart

И Санчо Панса водя Laughing

# 145
  • Яко в Матрицата...
Еве, чакай сега - не патронката, ролята й ми е антипатична Joy Патронката е друга бира Wink

Кара ме да ходя да се чета JoyJoy

# 146
Здравейте дружки Heart Eyes
Понеже от 1 седмица бТВ Синема върти 2 филма на тема арменския геноцид в Турция през Първата световна .( впрочем и двата филма са хубави и с тъжен край , и има и турско участие ) аз като чета кой с кой се е съюзил тук ,се замислих за България през тази война и съюзите и с тази и онази съседна държава ...ами това довежда до национална катастрофа Astonished Rage . Дано тези объркани съюзи на нашите герои не доведат до катастрофа -спиране на сериала .Защото продължават да прииждат нови сериали , които са със заявка за добри рейтинги Sad А нашите СЦ не виждам да са подобрили обърканите си мисли Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 147
Рени, карай бе, смесваме двете бири и си пийваме Stuck Out Tongue Winking Eye

Ей на, отива на снимки нашето момиче, галиба в Ефеоглу конака Sunglasses

Тези двамата пък, зад усмивките им се криели дълбоки въпроси Grinning

# 148
  • София
Кадир Догулу е забелязан от журналисти в квартал Етилер, Истанбул. Журналистите са  отбелязали, че Кадир Догулу и съпругата му Неслихан Атагюл са много красива двойка.  Кадир е благодарил много и е казал:
"Както се казва, красотата е в очите на тези, които изглеждат красиви. Така че душите им са чисти и красиви, следователно виждат прекрасно"

Относно факта, че съпругата му е в Бодрум на снимачната площадка на сериала „Дъщерята на посланика“ Кадир е споделил:
- Да, трудно е да си на разстояние. За семейна двойка е трудно да живее в различни градове, но има едно предимство. Копнежът един към друг ни кара да прекарваме повече качествено време, когато се срещаме. И двамата се опитваме да си вършим работата достойно. Тя е в Бодрум, а аз работя тук. Слава на Този, който дава тази енергия, сила. Ако човек върши работата, която обича, тогава той не знае какво е умора. Но понякога е необходимо да си почива както физически, така и духовно, - обясни Кадир.

За новите проекти Кадир е отговорил:
- Аз съм на етап сключване на договор. Може би през януари ще обявя нова поредица. Освен това има филм, който е заснет в Казахстан. Бях продуцент на тази картина и там ще се състои премиерата.

https://vk.com/video-76350204_456249688

Скрит текст:
Kadir Doğulu'nun büyük özlemi! 'Neslihan’la aramızdaki mesafe zor'
Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ün dizi çekimleri için Bodrum’da olması hakkında konuştu: “Aramızdaki mesafe zor. Ama birbirimize duyduğumuz özlem, daha kaliteli vakit geçirmemize sebep oluyor.”

# 149
Здравейте в понеделник, дружки Kissing Heart Хубав ден и страхотна нова седмица ви пожелавам Hug

Честит рожден ден на Енгин! Да е много здрав, щастлив и успешен!

Патрона с Нурлан Коянбаев и Мустафа Авкъран

Общи условия

Активация на акаунт