Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 428
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! GrinningCoffee

ЧРД на Енгин! Да е успешен във всяко начинание и много здрав! TadaBirthdayCocktail
Везните са странни птици, имам си един вкъщи Joy

В очакване сме на новата серия, която днес ще се наложи да пропусна Weary Но ще ви чета, така че споделяйте повече впечатления Kissing Heart

# 151
  • София
Честит рожден ден, Енгин!
Пожелавам ти щастието да бъде като филм за теб, в който филм доброто да побеждава и всичко да се случва така, както най-много искаш.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 13:31 от БлагаВест

# 152
Честит рожден ден на Енгин!
Здраве, щастие и успешни проекти му желая!

Понеделник явно е моят кино ден Grinning Не само Дъщерята, но и Селджуците си чакам с нетърпение. Със Санжар не се разбрахме, но Сенджер ми е любим Joy
За довечера са предвидени странни съюзи, малко шамари, малко зейбек с много чар Smirk и нов опит за отвличане. Какво повече му трябва на човек Grinning

Хубав ви ден момичета Hug

# 153
Хелоу дружки Heart Eyes
И от мен ЧРД на Енгин Heart , много здраве , любов и успех Flowers Four Leaf Clover
За ДП му пожелавам здрави нерви да понесе прищевките на героя си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
Добро утро! GrinningCoffee

ЧРД на Енгин! Да е успешен във всяко начинание и много здрав! TadaBirthdayCocktail
Везните са странни птици, имам си един вкъщи Joy

В очакване сме на новата серия, която днес ще се наложи да пропусна Weary Но ще ви чета, така че споделяйте повече впечатления Kissing Heart

........и у нас !

Здраве и успех !

# 155
  • Варна
: )))) И аз си имам Везна, даже и той е днеска роден : )))))
И по-късно ще празнуваме. Много са ми добрички, с тия се разбирам най-добре. И като колеги също.

Енгин да  е жив и здрав! Да бъде щастлив в личен и професионален план! BirthdayBalloonTada

Така ,че ще изтърва всичко  от днешните сериали.

# 156
Боби, да ти е жива и здрава Везната GrinningHeart

Неслиханче с гримьорката Heart Eyes

Хаштага - #uçurumunkıyısında - на ръба на пропастта

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 20:49 от Еванджелин

# 157
  • Плевен / София
Започваме...да видим какво са ни подготвили...

# 158
  • Кърджали
Не знам защо, но тази вечер почти не ми се гледа.... Все пак ще си го пусна, но ако продължава в същия дух...

# 159
Оффф, мислех да не коментирам нищо тази вечер, но не се сдържах. Постна работа. Намериха си оправдание легендарните. На Наре й било рахат на душата, че Санджар се развеждал с Нуша. Не се развеждал заради нея, Санджар гледа като ударен с мокър парцал...

Поне да плакнем окото, и Енгин също Grinning

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 22:43 от Еванджелин

# 160
  • Плевен / София
Оффф, мислех да не коментирам нищо тази вечер, но не се сдържах. Постна работа. Намериха си оправдание легендарните. На Наре й било рахат на душата, че Санджар се развеждал с Нуша. Не се развеждал заради нея, Санджар гледа като ударен с мокър парцал...
Cry

# 161
  • Кърджали
Вдигнаха му егото - две жени не могат да си го поделят. Той не намери време да каже на Менекше че се развежда, та тя да разбере от Наре. Защото не било заради нея, бля бля бля.. Пд Наре свърши и неговата работа. А весело весело прави планове с Мелек да убеждават Наре да бъдат едно семейство. Защо намесват детето в отношенията си? Детето трябва да е дете, а не да живее с проблемите на родителите си....

"Нали щяхме да ударим Санджар по слабото му място, какво стана? Или ти само мен удряш така? Нищо де, удряй ме, поне знам че не го правиш с лоши намерение" - ох, да вземат наистина да му намерят друга жена на Гедиз... Това с Наре вече е мъчение ...
Друго нищо не ми се коментира.. Да ги женят легендарните и да се приключва сериала...
Яхя пък първо преспива с Дуду, после го гризе съвестта... То това се мисли преди това... Ама къвто баткоот, такова и братчето...
Наре успя да противопостави всички и срещу Гедиз, така де няма да са само срещу Санджар...равенствов да има... И защо продължава наивно да си мисли, че тя ще замине и двамата ще ги удари амнезия, ще забравят какво се е случило и ще бъдат пак приятели. Това и в приказките не се получава

# 162
  • Плевен / София
Вдигнаха му егото - две жени не могат да си го поделят. Той не намери време да каже на Менекше че се развежда, та тя да разбере от Наре. Защото не било заради нея, бля бля бля.. Пд Наре свърши и неговата работа. А весело весело прави планове с Мелек да убеждават Наре да бъдат едно семейство. Защо намесват детето в отношенията си? Детето трябва да е дете, а не да живее с проблемите на родителите си....

"Нали щяхме да ударим Санджар по слабото му място, какво стана? Или ти само мен удряш така? Нищо де, удряй ме, поне знам че не го правиш с лоши намерение" - ох, да вземат наистина да му намерят друга жена на Гедиз... Това с Наре вече е мъчение ...
Друго нищо не ми се коментира.. Да ги женят легендарните и да се приключва сериала...
Яхя пък първо преспива с Дуду, после го гризе съвестта... То това се мисли преди това... Ама къвто баткоот, такова и братчето...
Наре успя да противопостави всички и срещу Гедиз, така де няма да са само срещу Санджар...равенствов да има... И защо продължава наивно да си мисли, че тя ще замине и двамата ще ги удари амнезия, ще забравят какво се е случило и ще бъдат пак приятели. Това и в приказките не се получава

Благодаря за разказа..аз се отказах да гледам онлайн....

# 163
  • Кърджали
И аз съм на път да го спра и да си пусна нещо по - ведро и смислено...

# 164
Бен варяяяяя, бен варяяяя, таааам Joy
Каврук пък изглежда все едно на гилотината го водят. Аааа, Санджар му вика - и ти ще се разведеш Grinning
Не разбрах, ама май комедия вледаме вече.

Както писа портала Онедио, в сериала има 2-3 нормални. Гедиз единия, Елван втората, третя не го споменават кой е  Joy

Ох, Санджар ще търси туристите, за да докаже, че е удрял стената Head Band

Алекс, допълвам изречението на Гедиз: "Добре, удряй ме, знам, че намеренията ти са добри, но себе си не удряй!"

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 23:19 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт