Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 455
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Благодаря Еви! Дай Боже ; )

Много красива Неслихан  от тази снимка с гримьорката.

# 166
  • Кърджали
То на Гедиз пришки му излезнаха на устата да повтсря на Нарв да мисли малко повече за себе си, а тя Санджар та Санджар. И кокко хубаво "развежда се"... В момента в който Санджар реши че ще дири туристите аз изключих компютъра. Съвсем за мезе ме взеха... Кажете утре ако намкъната е имало интересно нешо да си го пйсна в youtube. За първи път не мога да изгледам серията до края, по принцип колкото и да ме нервят герокте я гледам...

# 167
Да, Алекс, стана едно интересно нещо. Гедиз веднага забеляза, че с Наре и двамата са се облекли в черно Grinning

https://twitter.com/kosulsuzinanmak/status/1315753607040512003

# 168
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Grinning

Не съм гледала още серията, само някои моменти в Инста, но коментарите под тях ме учудиха. Има вече недоволни фенове на НарСан, които не са пожалили сценария. Даже един/една  беше писал/а да се махат Енгин и Неслихан оттам Flushed Дори те не можели да спасят дизито... Направо ме е страх да гледам цялата серия Joy

# 169
Гюнайдън, къзлар Kissing Heart

Серията е бая зле. Селски изпълнения в изобилие, Наре едва не й текат лигите по Санджар, но е много твърда. Санджар ходи като кьопек подире й, напълно преобразен. Гедиз го закопаха още. Не можел да използва старите далавери, щото и той щял да влезе в затвора. Да използвали видеото с боя, Наре се противи. Не можела тя така да постъпи. Овца от всякъде. Къна слага в конака, където има все още законна съпруга... Накрая избухването на Наре и разговора със Санджар са все едно пришити с бели конци...
Мелек прекалява с исканията, чак комбина с баща си...

Един Гедиз само ме радва, валла Heart Eyes

# 170
  • Кърджали
щом снощи за първи път зарязох серията, значи е била почти отчайващо зле. Както казват комшиите, валла,Гедиз каквото и да направи от тук нататък - да прави, заслужено си е. Ама пак той загрижен за нея, пак той не смее дума да и каже накриво. Представете си какво щеше да стане ако Наре беше направила тая сцена с ерата на сестрите пред Санджар... То няма какво да си представяте, знаете какво ще стане. А Гедиз просто колкото и да се ядоса на изпълнението и, на това че поставя него срещу всички от двете семейства - просто замълча. Хубаво прави каквото искаш...Думите му след като Наре отказа да ползва кадрите "Хубаво наранявай мен, но не вреди на себе си"...Само той се държи с Наре като с жена, не като с вещ... Обичта и вниманието към Мелек, единствен той като говори с нея кляка за да може да са на едно ниво...И това слагане на флаш кадри продружени с романтична музика които показват как Санджар още от дете е треперил над Наре, след като сума ти време наблягаха на сцените му на ревност и недоверие..

# 171
  • Варна
Ама рейтинга се е качил Laughing

# 172
  • Яко в Матрицата...
Ама рейтинга се е качил Laughing
В Тотала се е качил малко, но с почти 1% е паднал в АВ.

# 173
Зравейте!
Коментарите ви са отчайващи, момичета Hushed
Вече се изнервих без да съм гледала и един кадър Joy

# 174
А, Джули, имаше и добри неща Grinning
Зейбека, фалан...

Еше е голяма терца, радва ме много Grinning

https://twitter.com/yestugba/status/1315957832190234625?s=19

Гидю и посланика Joy

# 175
  • София
Момичета, да не забравяме за патрона. От време на време да го споменаваме и него в темата.
Най-новият му пост е: "Днес пристигнах в офиса с тази машина, не е лошо"
Само да не вземе да се засили към Бодрум на тази джаджа 

# 176
Здравейте дружки Heart Eyes
Аз снощи гледах от време на време и в 22:30 спрях да гледам Братя по Нова . Не издържах , сори ...
В АВ още ще паднат , май тази прослойка зрители гледат заради актьорите , не заради  сериала ( като нас )  .Но ако като цяло рейтинга е висок се радвам заради Несли , тя никога не е имала преждевременно спрян сериал .
Линде и аз си мислех за Кадир . Видях плакати на нов сериал с Толгахан С. ( на него не му върви напоследък , ама и той като Кадир си изкопава партньорките от някъде )
Питам се кога на Кадир ще му изберат за партньорка някоя известна актриса ? И НЕ толкова висока или едра Stuck Out Tongue Winking Eye
Но му желая успех от сърце Grinning

# 177
Линде, аз споменавам патрона от време на време, като засека нещо интересно.
Филе, януари месец щял да е сериала на Кадир, и то най-рано. Линдето беше писала нещо за Зейнеп Ялчин ли бешеее? Не го знам момичето.
Но партньорката на Толгахан е много красива, направо съм във възторг от нея. Много млада, 2001 набор, македонско девойче Heart Eyes Играла е дъщеря на Берен Саат в Кьосема. Не съм го гледала, не мога да кажа нищо. То и е било малко дете тогава.

# 178
  • София
Линде, аз споменавам патрона от време на време, като засека нещо интересно.
Филе, януари месец щял да е сериала на Кадир, и то най-рано. Линдето беше писала нещо за Зейнеп Ялчин ли бешеее? Не го знам момичето.
Но партньорката на Толгахан е много красива, направо съм във възторг от нея. Много млада, 2001 набор, македонско девойче Heart Eyes Играла е дъщеря на Берен Саат в Кьосема. Не съм го гледала, не мога да кажа нищо. То и е било малко дете тогава.
Еви, тази актриса не е от популярните. Има участия в 6 филма и един сериал - "Никой не знае". В този сериал тя играеше ролята на аптекарка, приятелка на главната героиня. В него главните роли се изпълняваха от Керемджем, Бурак Сердар и Озгю Кая. Крими сериал с любовни драми. На мен определено ми хареса. От там я познавам. Добре се справи с ролята, а и е хубавичка.
Според мен на Кадир тя ще му пасне като визия. Пък и аз не веднъж съм изказала мнението си, че не държа да е известна.  Нека дадат шанс и на други актриси, стига са въртяли едни и същи.

Бурак Сердар беше екранният и партньор, с когото се завъртя любов.

# 179
Несли и Екин Heart

И Кара Севдица Broken Heart

Общи условия

Активация на акаунт