Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 462
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
  • Кърджали
Това беше актрисата изпълняваше ролята на Дуйгу, нали? Добра е, ще се радвам да я гледам пак, макар че за "Никой не знае" моето откритие си е Бурак Сердар Санал.

# 181
Еви, видях я тази на Толгахан ,че е хубава .Остава да може и да играе Stuck Out Tongue Winking Eye ,че той има нужда от успешен проект .
Не знаех коя е за Кадир , но сега като разбрах , съм ЗА .Аз гледах няколко епизода от Никой не знае .И трите момичета бяха красавици - ГГ , Зехра не знам си коя и тази Синеочка, която най много ми хареса . Радвам се за Кадир , но дано махнат перчема му ,че ми прилича на застряващ Дон Жуан Joy .Искам Азис от Вуслат сезон 1 Grinning

# 182
Филе Grinning Ама никой не е бил научен, чадо. Всеки е бил млад и неопитен. Аз не робувам на "марки", чешит съм.
Може пък да може да играе момичето, или сега да се научи. Ако Толгахан се провали, сигурно няма да е заради нея Stuck Out Tongue Winking Eye Сега се сещам, че Деврим беше млада и неопитна във Вуслата, дадохме й шанс, после аз я отсвирих хахаха.
Мисля да нагледам аз Дума на Честта, заинтригуваха ме фраговете. Толгахан и Суде са много хубава двойка. Обичам такива истории Sunglasses

# 183
  • София
Това беше актрисата изпълняваше ролята на Дуйгу, нали? Добра е, ще се радвам да я гледам пак, макар че за "Никой не знае" моето откритие си е Бурак Сердар Санал.
Да, точно Дойгу играеше. И моето откритие е Бурак.

# 184
Аз за Кадир искам някоя "" маркова '' актриса за разнообразие , но иначе давам шанс на всеки . Грабне ли ме едновременно с игра и визия , не ми пука колко е известен ( стна ) ) ставам фенка одмах Grinning

# 185
Добро утро, вижте кой ви водя. Любовта продължава и след сериала с шекер портокала. ❤️😍

# 186
Гюнайдън Kissing Heart

Дъщерята на посланика - еп.23 Бг.субтитри

https://ok.ru/video/1768933296836
https://cloud.mail.ru/public/5xQV/2KQgwAXix
И в групата  Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288

Каан и Арвен Берен имат голяма любов Heart Eyes

Точно преди 5 години, на този ден и пак в сряда започна любимата ни Heart

Ех, какви времена бяха, какви страсти Heart Eyes С голямо вълнение очаквахме всяка следваща серия, какви обсъждания бяха...
Спомням си и как хората чакаха превода и колко народ гледаше Heart Eyes

Първа и единствена в сърцето ми #KaraSevda Broken Heart

Така ми е домъчняло за спокойствието на Емир Козджуолу...
Нихан му съобщава, че изгорила семейното им гнездо, той щял да купи ново Satisfied

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 09:05 от Еванджелин

# 187
Здравейте момичета!
Благодарности на екипа за превода Flowers Hibiscus Еви Hug

Носталгията ви по Кара Севда в разгара на Дъщерята е показателна Simple Smile
И аз съм, ей така след този и въобще след последните епизоди Smirk

Наре ме разочарова. Тя май изобщо не иска да си тръгне от конака и от живота на всички, както твърди. Иначе, защо ще помага на Санджар, като му показва козовете си за в съда, които и без това не желае да ползва!
Санджар я изкара "гола на площада", както тя самата се изрази, но тя държи помоща на Гедиз да не обиди и нарани бедното сърце на Ефето. Боже! Тя, каква помощ очакваше? Нещо което да вкара и двамата в затвора ли? Тогава поне любимият нямаше да изглежда насилник пред хората Smiling Imp
Точно в този случай тя е човека, който изостри раздора между двамата, въпреки че е най- големия радетел за мир и разбирателство. Не може да бягаш от единия и да искаш помощ от другия, а после да съжаляваш и всички да са виновни освен самата ти.
Очевидно се чувства комфортно вече в конака, няма проблем с поведението на Санджар, няма проблем да сяда на една маса с Неждет, Халисе, Менекше..., Мелек сащо се чувства повече от добре там, дори започва да подражава на заядливия тон на обитателките- репликата и към Еше.
Защо просто не признае пред себе си и да се свършва...

Менекше заслужава да бъде застигната от най- лошата карма в живота, но количеството унижение и подигравки, на което е подложена продължават да ми нагарчат. По принцип това говори доста и за хората, които се отнасят така с други.
В началото ни бе представена, като момиче което държеше повече на парите, отколкото на чувствата. Следеше си интереса, точно както си го следяха Санджар и майка му. Те искаха наследник, тя искаше положение в обществото. Кой не си удържа на думата? Подигравките и унижението към нея започнаха още от деня на свагбата. Сълзите и опитите за съблазняване не работеха, за това да вкара мъжа си в спалнята, той бе зает да тича след фустата на Наре и да спи под нейните прозорци Smile Менекше беше ли чак толкова зла в началото или последвалите събития отключиха този звяр в нея... Не че я извинявам, но ми се струва, че и другите от семейството не са невинни.

Ерата на сестрите ми хареса Smile Нека да видим, до къде ще я докарат. Като гледам Наре е движещата сила сред тях. Тя ги обедини и им дава кураж. Ако замине, както се заканва, този съюз ще стане на пух и прах.

Гедиз- моята голяма болка Heart Simple Smile
Персонажът, заради когото все още гледам.
Нагази дълбоко в помията, от която странеше дълго. Сега, когато сподели чувствата си е по- самотен от всякога.
Неговата борба е с вятърни мелници. Неговата любов- предателство. Неговите чувства - неглижирани и неразбрани. Неговия поглед- без отговор.
Събере ли си багажа и напусне сцената, аз съм след него Simple Smile

# 188
Здравейте, девойки Hug

Джули, направо и аз съм на път да събера дисагите. Героинята Наре хич не ми харесва, затова не я коментирам. Представете си, о дередже Head Band Сега мога да предположа бъдещия сюжет. Мелек ще оздравее, но Санджар даде обет, че ще ги пусне и ще стои далеч от дестана. Следва Наре да бяга подире му, да точат сълзи и сополи, но героично ще удържат фронта. Менекше ще остане в конака, Акън ще се навърта, Гедиз ще продължи подмолната дейност. Сигурно ще има и сцени с Фериде. Едно и също ще предъвкваме.

Гьозде има рожден ден, Бюлент носи тортичка Heart Eyes

https://twitter.com/SefirinKiziFC/status/1316399096517853191?s=19

Самотният ни черен принц Heart

# 189
  • Яко в Матрицата...
Привет! Simple Smile

За да се задържи дизито, трябва да предложат нещо интересно. Колкото и да са добри актьорите, те не могат да спасят слаб сценарий. Дори турците не го харесват, т.е. явно и те не разбират какво искат да им поднесат, въпреки че познават културните и нациалните черти на турчина. Демек, грешката не е в нас Wink Има фенове на двойката, но и те се умориха от биполярното разстройство на Наре...

# 190
Въртим се около ината на главните герои, други пречки няма между тях. Нито сносен злодей, нищо!

За подобряване на настроението Sunglasses

# 191
  • Варна
ЕЕЕ това е разкошна снимка на Несли.

# 192
  • Яко в Матрицата...
Еве, да, ама не се спира с обвиненията към феновете на Несли, че не да подкрепили проекта 🤦 Някои хора не могат да разберат, че нещата са комплексни и че за разлика от тях, другите имат критично мислене. Не може усилията на един или двама души да спасят нещо, което изначално не е замислено като хората. Аз съм голям фен на Чачо, но някои от героите му определено не ме кефят в дадени ситуации. Какво да правя, да ги харесам заради него ли? Няма как...

# 193
Рени, изобщо не ми пука за фанатизираните фенове. Няма да се пъна да подкрепям нещо, което не харесвам.
Както не догледах Кадировия Вуслат, този може да е втория изоставен. Не ме кефи и това е.
Иначе те нека си снимат и да имат висок рейтинг, не съм против.

# 194
  • Яко в Матрицата...
Оставям настрана началото, но в последните няколко серии точно Наре е проблемът на повечето зрители, независимо в кои лагер са. Не прие добре признанието на Гедиз, мога да я разбера. Наговори му доста силни неща, мога и това да разбера. Каза му, че не може да я упреква за любовта й, и тук съм съгласна. НО... да погледне себе си - защо тя упреква Гедиз за неговата любов? Нали на сърцето не може да се заповядва? Защо се меси в отношенията на садъчите? Садъчлъкът си е техен, ще се обичат ли, ще се мразят ли - те ще решат. Защо вдигна семействата срещу двамата приятели? Защо? Айде и това да го оставим, ама не може на единия ден да казваш на някого, че е предател, а на другия да тичаш да ти решава проблемите. После той се опитва да ти помогне, ти условия поставяш. Ми оправяй се сама, бе джанъм! И от всичко досега излезе, че проблемът между Наре и Санджар е била Менекше, даже не и нероден Петко. Да не говоря колко пъти каза на Нушка, че не е хвърлила око на Санджар и мястото й, а после то не бяха погледи, докосвания, хвърляне на врата, целувки и прочие. Хем боли, хем сърби. Една силна жена, ако Наре беше такава, щеше първо да се запита какво иска, какво чувства и тогава да говори, делата й нямаше да са диаметрално противоположни на думите... Ама нерде... Joy

Усмивки от старите ленти Wink

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 16:12 от Reni - BG

Общи условия

Активация на акаунт