Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 465
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
И аз като Еви , зарязах Вуслата , макар Азис бей да ми харесваше много. Все още търпя заради Несли , ама и мен Наре много ме дразни , повече и от Санджар , и от другите .Но музиката е прекрасна , първите епизоди също .Heart

# 196
  • Кърджали
[[/наре и в първите епизоди не беше кой знае колко силна за мен. Но тогаеа я оправдавах, след всипко преживяно виках си нормално е. Добре, че Гедиз ѝ беше подкрепа. Той ѝ дсваше самоувереност и сила да се бори. Той я държеше на повърхността когато тя се губеше в болката си. Но във втория сезон Наремсъвсем се изгуни. Не, нека да е със Санджар щом това иска. Но изпълненията и не ми харесват "Не искам мъжа ти" ама ще му хвърлям жадни погледи, мразя го, ама му позволявам да ме върти на пръста си както иска. Няма да изричам името му, но ще отвръщам на целувката му. С действията си ме докарва до бяс на моменти.
Единствено желанието да гледам Гедиз какви ще ги свърши ме държк все още. Но скоро и това няма да ме спре да  пратя филма в небитието

# 197
Алекс Hug права си не беше много силна , но  разбирахме какво е преживяла и как е живяла в близост с онова мекотело Алън , но все пак беше успяла да се дипломира и да възпита онова слънчице . Сега вече няма оправдания да е слаба . Намери си дом , работа  , приятелки , с тя все около грозния чифлик се върти( много грозна къща , обикновено къщите в дизитата ми харесват ) . Но за тези недомислици знаем кой е виновен Astonished

# 198
Търсим спешно нова кака за Гедиз бей Grinning Какво стана с швабката, няма ли да пристига вече?

Всъщност, ако не беше Гидьо, Наре много отдавна щеше да е скочила пак в пропастта.

# 199
  • Яко в Матрицата...
На мен пък къщите ми харесват, имат своя атмосфера. Все пак това не са вили, а къщи, в които живеят целогодишно. И камъкът държи хладно. За Мугла не знам, но в Бодрум си е жежко Simple Smile

Гедиз ага не го давам на която и да е Smiling Imp Ще има конкурс Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
Ааа Рени, ако носи малкото Гедизче Heart Eyes ще я пуснем първите турове гратис Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
  • Яко в Матрицата...
Ааа Рени, ако носи малкото Гедизче Heart Eyes ще я пуснем първите турове гратис Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано тази кака не дойде и тя с някое дете на 7-8 години Joy

# 202
Нали бил изпаднал в депресия преди и затова заминал, Рефика и Мюге го споменаха в последната серия. Явно ни подготвят Sunglasses

# 203
  • Яко в Матрицата...
Нали бил изпаднал в депресия преди и затова заминал, Рефика и Мюге го споменаха в последната серия. Явно ни подготвят Sunglasses
Американка да беше, защо германка Confused

# 204
Добра вечер , къзлар Hug , и аз искам една умопомрачителна кака за Гидзавия хубавец . А Нарето да се вземе в ръце и да разбере какво точно иска Stuck Out Tongue Winking Eye , защото Сандажар едва ли ще разбере той какво иска Joy
А аз отивам да се лекувам при един друг гиздав хубавец Smiley

# 205
Търсим спешно нова кака за Гедиз бей Grinning Какво стана с швабката, няма ли да пристига вече?

Всъщност, ако не беше Гидьо, Наре много отдавна щеше да е скочила пак в пропастта.

Тази швабка, някаква измишльотина на феновете на НарСан ли беше, че не помня Thinking
Представете си, че ги съберат с Елван Smiley Ще е пожар Joy

# 206
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! GrinningCoffee

Джули, недей с лошо Joy Гедиз и Елван... Всеки от тях е посвоему автентичен, забавен и доста прям, но заедно не си отиват. Елван го има за аби, Гедиз едва ли ще си вземе такава обикновена мома, нищо че е снаха на Ефето. Аз на Наре не го давам, какво остава за Елван Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде, пожелавам си днес да ни изненадат с един интересен озет Wink

# 207
Здравейте, дружки Hug

Гладното Неслиханче с младата Вахиде Перчин по времето на "Първа любов" Heart

Ето така чакам озета днес Grinning

Гедиз и начинът му на мислене Stuck Out Tongue Winking Eye

"Не за дъщеря ти, за правото й на избор" Wear Crown

И другите крале от снощи, много ме кефи този сериал Heart Eyes

# 208
  • между морето и небето

То останали някой в този сериал, който да не е депресиран. Включително и Фериде Stuck Out Tongue Winking Eye

# 209
Габи, според едно уважавано издание, в този сериал имало 2-3 нормални. Гедиз беше споменат като един от тях, но това ще остане в миналото галиба Grinning

Общи условия

Активация на акаунт