Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
Аз само Гедиз виждам като нормален, а и Мелек, макар че и нея ще я побъркат.

# 211
Вярно всички са откачалки по своему , дано Гедиз и Мелек не се " заразят "
Двойка Гедиз и Елван е невъзможна .Дуду макар и селянка е образована и по ставаше . Нова героиня е решението Grinning

# 212
  • Кърджали
В този сериал аз нормален не виждам, с изключение на Гедиз. Елван може да мине,ама и нейноте реакции н моменти са ми неуместни. Но всички други искат я психолог, я сопа.
Сега за да оправдаят Санджар - Наре, гледам се опитват да очернт Гедиз. Ама па така се получава, че чак му се кефя. Иначе с това зверско търпение дето има, каквото и да направи си е зсслужено.
Наре от него лошо да види., това е сигурно.

# 213
Ето така чакам озета днес Grinning

JoyJoyJoy

Еви, кое преобладава в теб Smirk
Смирението в Каврук
Агресията в Санджар
Страхът в Яхя
Отегчението в Гедиз Satisfied или по малко от всичко Smirk

Момичета шегувах се за Елван Hands V Та тя ми изглежда, като лелка до Гидьо Smirk нещо свежо ще трябва за него.
Иначе е готина. Ама нали знаете, че СЦ не питат Satisfied

# 214
  • Варна
Брех - тия от Чукурова какво са направили ,че са вдигнали така рейтинга?  : )))

# 215
24 Stuck Out Tongue Winking Eye

Озета

Сърцето на Мелек спира заради лекарството за сън, което Менекше е сложила в лимонадата. Наре и Санджар са свързани в болката за дъщеря си. Докато Наре здраво стиска ръцете на дъщеря си, за да не отлети, Санджар отива в джамията и дава обет пред Бог. Ако дъщеря му оживее, ще остави Пъстрата птичка и детето й да отлетят. Менекше е хваната от Гюлсие, докато се опитва да изкара Акън, който е останал затворен в къщата. Кахраман им е много ядосан, че са се опитали да отвлекат детето, но все пак прави планове за спасяването им. Този път обаче и Кахраман пада в големия капан, поставен от Санджар. Санджар и Гедиз ще дадат почивка за един ден на враждата си, изплашени за живота на Мелек, и ще се върнат към дните от ранните си години на садъчлък, когато са били извън закона. Болката ще обедини старите садъчи дори за ден и те няма да спрат, докато не изтръгнат сърцата на тези,  заради които е спряло сърце на Мелек.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 16:29 от Еванджелин

# 216
  • Кърджали
Уау... Заради Мелек садъчите отново ще са заедно и ще правяг нещо незаконно.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 16:05 от Aлекcандрa

# 217
Гюлсие все се натъква на нещо, но обикновено няма резултат. Тя май не знае кой е Акън..., така че този сигурно пак ще се измъкне Angry Вече ми писна от него.

Голяма драма ни чака Smiley

# 218
  • Яко в Матрицата...
Аууу, как го обичам това костюмче Heart EyesHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Еве Heart, мерсаж за озета и фотките Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

# 219
  • Кърджали
Почнаха пак да го обличат като хората, ще няколко серии ме бяха отчаяли от стила му, нямащ нищо общо с този в първи сезон

# 220
Аууу, как го обичам това костюмче Heart EyesHeart EyesStuck Out Tongue Winking Eye

Еве Heart, мерсаж за озета и фотките Flowers Cherry BlossomFlowers Cherry BlossomFlowers Cherry Blossom

Да покажем защо го обичаме това костюмче Heart

# 221
  • Кърджали
Ооооо, същото ли е? Една от най - хубавите им сцени беше това.

# 222
  • София
Церемонията по награждаването на победителите в състезанието „Тези, които пренесоха турското кино от миналото в бъдещето“ ще се състои тази вечер в концертната зала Cemal Resit Rey.
Един от победителите е Неслихан Атагюл Догулу!
Поздравления за нашето прекрасно талантливо момиче.

# 223
Здравейте момичета!
Надявам се, че неделния ден ви се усмихва ей така Heart Eyes

# 224
Уууууу, какви красиви усмивки Grinning
Какво ли ни чака утре Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт