Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 397
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • Яко в Матрицата...
Радвам се, че рейтингът се е вдигнал в тотала. Освен на актьорите, дизито дава хляб на много хора. Не ми се ще да го спират предсрочно. С този рейтинг може и трети сезон да захване Wink
чак толкова недей.... Kissing Heart искам смислена история и финал...виж ЗЯ пак започват стара песен на нов глас, Вятърничав и те....3 сезон отмъщават и май ще дигнат мъртвите от гроба.... Cry
Смислената история е кауза пердута в това дизи. Не очаквам логичен сценарий след показаното вчера. Мое мнeние, разбира се Hands V Актьорите дават всичко от себе си, за да направят нещата да изглеждат по-приемливи с интерпретацията си, но такива неразбиращи като мен не могат да го оценят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 76
  • между морето и небето
Привет 🤗,
Да се присъединя и аз към групата на неразбиращите. Аз отдавна съм си в нея, та затова и не се обаждам. Според мен ГГ са си за диагноза, колкото повече серии се натрупват, толкова повече се убеждавам в това. Чела съм, че в дизитата реала е 10-20%, ама в този сигурно е под 1%.
Отдавна изчезна борбената Наре, сега се е превърнала в една зависима жена от неадекватните дърварски постъпки на Супер Ефето. За мен си беше изключително подло да развява съкровенните тайни на жената, която мисли че обича.
Не знам, но моите представи, житейски наблюдения и преживявания са, че любовта изглежда по поразличен начин от така наречената леГендарна любов.
Санджар показа и селски номера спрямо Гедиз. Нали Ефето е самото олицетрорение на справедливостта, а прилага подмолни тактики. А де, че развали рахатлъка на Кахраман беше по приемливо, макар и недостойно. Все пак били са стари врагове. Гедиз му обяви война, но не му е взел играчката. Само си призна честно и отвадна, че е влюбен в нея.

Алекс, права си, не само на дъщерите си не пожелавам такава любов, а на всички жени. Моят съвет към дъщерите ми винаги е бил-  усетят ли макар и малки признаци на нездрава ревност и собственическо отношение, да бягат веднага надалеко.

Сега очаквам Гидьо, като лошия в дестана, да вземе маслините на Сандьо Sunglasses

Очаквам да действа по-интелигентно.

# 77
  • Яко в Матрицата...
Габи, това беше на шега Wink

Сега гледах откъса, в които Мелек обясняваше на Елван за децата и целувките Joy Каза й да внимава Яхя де не целуне някоя друга, че да не му се появи дете като на Санджар и Нушка JoyJoyJoy Не могааа, голяма скица Heart Eyes

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 18:06 от Reni - BG

# 78
Сакън за сезон 3 , че ще се гътна веднага Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано Яхия е безплоден , та колкото и да целува друга да не му се получи Joy Stuck Out Tongue

# 79
  • Плевен / София
Сакън за сезон 3 , че ще се гътна веднага Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано Яхия е безплоден , та колкото и да целува друга да не му се получи Joy Stuck Out Tongue
👍👏

# 80
  • Варна
Развълнували сте нещо в темата : ))))) - айде добра вечер!
Направо, ако се окаже ,че Яхя е безплодния ще е  голямата бомба.
Но там има нещо, което не е тамън с неговите обяснения за Елван. Или нарочно го показаха така , да си имат резерва, ако се наложи СЦ да го ползват.

Я ги виж как си вдигнали рейтинга : )) да се ненадяваш.

Нищо не мога да коментирам, защото не съм гледала серията и предната също.

# 81
И аз се чудя дали да я гледам новата серия изобщо. Ама съм и патка, що ходя да чета по други теми, чувствам се като шизофреник, даже в зрението си започнах да се съмнявам. Къде е свети Санджар Великодушни, че нещо май съм го проспала?

# 82
  • Варна
И аз се чудя дали да я гледам новата серия изобщо. Ама съм и патка, що ходя да чета по други теми, чувствам се като шизофреник, даже в зрението си започнах да се съмнявам. Къде е свети Санджар Великодушни, че нещо май съм го проспала?

JoyJoyJoy
Само тука да седиш Grinning

# 83
Дъщерята на посланика - еп.22 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1756806187716
https://cloud.mail.ru/public/3mud/9fBHUQSAt

И в групата  Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288

# 84
  • София
Дъщерята на посланика - еп.22 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1756806187716
https://cloud.mail.ru/public/3mud/9fBHUQSAt

И в групата  Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288

Лелеее, колко сте бързи Еви. Благодарности на целия екип за преведената серия. Довечера ще я изгледам

# 85
  • между морето и небето

😯, и аз съм така. За известно време месец-два бях спряла да си причинявам тези съмнения, дори поглеждах и сериите отгоре-отгоре, ама на - пусто любопитство. Чета ви, че Гедиз щял да става лош, да подпалва всичко и да гледа отстрани, та затова се върнах отново. Искам го лош! Санджар и Наре са ми ясни, да вземат да плеснат с ръце и да се прегърнат, на скалата ли, в конака ли, все тая.
Хубав ден!

Еванджелин , благодаря за превода 🤗

# 86
Благодаря ви, мили пчелички! Довечера ще гледам, засега само с вашите коментари съм се заредила!

# 87
Еве, благодаря на теб и екипа ви за превода Flowers Hibiscus Flowers Rose Flowers Tulip
Според мен, Яхя е 100% безплоден. Това е и причината да не се развежда с Елван.Всеки нов брак би го разобличил. И ... не му пречи да кръшка. Grinning

Скрит текст:
1. ОСНОВНИ ФОРМИ НА ДОМАШНО НАСИЛИЕ
Домашното насилие може да приеме много форми. Някои са по-фини и не могат да бъдат видени или усетени от никой, освен пострадалите. Насилникът използва комбинация от тактики, за да контролира жертвата. Заедно с това, насилието обикновено нараства по честота и жестокост с течение на времето.
1. 1. ФИЗИЧЕСКО НАСИЛИЕ
Физическото насилие се разпознава и разбира по-лесно от други форми на насилие. Неговите признаци са, когато насилникът:■ Дере, хапе, стиска или плюе настоящата си или бивша партньорка■ Тресе я, блъска я, бута я или я хвърля■ Удря, души или гори жертвата■ Замеря я с предмети■ Подлага я на безразсъдно шофиране■ Заключва я в дома им или извън него■  Отказва да й помогне когато е болна, ранена или бременна, или пък спира достъпа й до лекарства или лечение■ Не й дава да яде, за да я накаже■ Притеснява я по време на хранене, което нарушава хранителните навици и може да доведе до недохранване■ Притеснява я нощем, което нарушава сънните навици и може да доведе до нарушения в съня■ Напада я с оръжия или я убива
1. 2. СЕКСУАЛНО НАСИЛИЕ И ИЗНАСИЛВАНЕ
Сексуалното насилие е много трудна тема за жертвите поради невероятните начини, по които бива извършвано понякога. Неговите индикатори се виждат, когато насилникът:■ Е ужасно ревнив и мисли, че тя би спала с всеки■ Не й дава достатъчно секс и любов, за да я накаже■ Обижда я с мръсни думи■ Принуждава я да прави секс когато тя не иска■ Настоява партньорката му да се облича по-сексуално, отколкото тя иска■ Насилва я да прави секс чрез манипулации или заплахи■ Държи се грубо и агресивно по време на сексуален акт■  Подбужда я към сексуални действия, които тя не харесва, например, секс с трети човек, физически болезнен секс, сексуални действия, които й се струват обидни или словесно унижение по време на секс■ Не й разрешава да използва контрацептиви или предпазни средства срещу полово предавани болести.
5■ Насилва я да прави секс пред децата
1. 3. ЕМОЦИОНАЛНО НАСИЛИЕ
Психологическото насилие е ефективно оръжие за контролиране на жертвата, защото тя от опит знае, че насилникът някой ден може и да подкрепи заплахите и дрязгите си с физически нападения. Психологическото насилие е видно, когато насилникът:■  Изолира жертвата от околния свят – държи я заключена в къщи; следи къде и кога ходи; контролира телефонните й обаждания■  Заплашва, че ще я убие■  Чупи вещи ■  Устно напада или унижава партньорката си насаме или пред други хора■  Напада слабостите й, например, езиковите й умения, ниво на образование, родителски умения, религиозни или културални вярвания или външен вид■  Принуждава я да прави унизителни неща■  Принуждава я да седи будна докато той е буден■  Игнорира чувствата й■  Редовно заплашва, че ще я напусне, или я кара тя да си тръгне■  Тормози я относно връзки с други мъже, които смята, че тя има■  Нарушава обещания, не спазва уговорки, или не поема равен дял от отговорностите■  Винаги твърди, че е прав■  Изневерява
1. 4. ИКОНОМИЧЕСКО НАСИЛИЕ
Икономическото насилие е видно, когато насилникът:■  Контролира всичките й пари■  Не й разрешава да работи извън дома или саботира опитите й да ходи на работа или училище/университет■  Отказва да работи и кара нея да издържа семейството■  Не й дава никакви пари, включително за най-основни неща
http://animusassociation.org/wp-content/uploads/2014/03/REVIVAL-handbook-BG.pdf

# 88
  Ку-ку, нищо неразбиращи девойки Purple Heart

Къде е свети Санджар Великодушни, че нещо май съм го проспала?

Ей го на... долния Гидьо му намества чакрите Smiling Imp Smiling Imp

# 89
  • Варна
Скрит текст:
  Ку-ку, нищо неразбиращи девойки Purple Heart

Къде е свети Санджар Великодушни, че нещо май съм го проспала?

Ей го на... долния Гидьо му намества чакрите Smiling Imp Smiling Imp

Grinning Joy

А малко е  било това. Има още да си връщаме на Сандю. Bowtie
Тя ,че Наре ще е за Сандю е ясно.
Но Мелек като порасне може Гидьо да вземе нея, за ужас на Санджарчо.

Общи условия

Активация на акаунт