Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Sefirin Kizi ~ тема 128

• 33 398
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Много интересен колаж ми излезе в ИГ Grinning

# 91
Хелоу, дружки Kissing Heart

Кате, благодаря за интересното четиво Kissing Heart Направо припознах нашето Ефе в някои категории Grinning

Гифчето на Петя Heart за 22 епизод Heart Eyes

Патрона водя също Heart Трудна била раздялата, да живеят в различни градове, но затова пък прекарвали по-качествено времето си заедно Heart Eyes

Лигльо рИва малко и влезе в дневния ред в туитър. Дето влезе, ами хамен 24 часа стоя там. Дето стоя, ами и в новините влезе Stuck Out Tongue Winking Eye

Плачът на Ураз Кайгълароглу разтърси социалните медии Wear Crown

https://www.gercekgundem.com/magazin/219307/uraz-kaygilaroglunun … l-medyayi-salladi

И то с тази нищожна актьорска игра, дето показва Stuck Out Tongue Winking Eye Ако беше затрепкал и с мигли, не знам, Оскар щяха да му дадат сигурно Sunglasses

# 92
  • между морето и небето
За разлика от Гедиз, Ефето направо се пресуши. То не бяха сълзи, то не бе чудо. Мъж толкова много да реве, много странно ми се вижда.

Много внимателно изчетох текста за формите на домашното насилие, публикуван от Kaтя . Горката Наре, припознах я като жертва във всеки един от разделите, някои форми приложени от Санджар, други от Алън Rage А отношението на  лошия Гедиз не го намерих в никоя от точките Thinking

# 93
  • Яко в Матрицата...
Къде го търсите Гедиз в нАучната литература? Stuck Out Tongue Winking Eye
Неговият зъл дух е извънземен и не е изследван досега Joy

Хелоу! Simple Smile

Габи, реват яко турските главни герои, Ефето не е прецедент.

# 94
  • Кърджали
Нали съм пристрастна - Санджар не го отразих кат рева, обаче Гедиз ми скъса сърцето. Идеше ми да отида и да го гушна.

# 95
  • Варна
Патрона е във форма виждам  : )))) Опасен е Wink

За протокола - Абдуллах от Вуслат участва е Селджуците, също и Салих Баба (Мехмет Озгюр).

# 96
Дори не знам, как да коментирам този епизод...
Побеснях в съда и не ми мина до края.
Никаква романтика и закачки, никакви пикници с кошнички, никакви мидички и предложения..., целувки не ме трогнаха след това. Дори и чудесното присъствие на Гедиз ( както винаги Heart) не ми помогна.
Мелек ме разплака в началото при психоложката, но с риск да бъда жестоко критикувана ще споделя с вас,, че непрекъснатия натиск от нейна страна да бъдат семейство ми идва в повече. Разбирам, че е дете и не е дълбоко в нещата, и че желанията и са простички и ясни и има право на тях, но мисля, че СЦ доста преекспонират нещата при нея.

Санджо освен всичко е и лъжец! Това установих.
Използва една истина- Наре ще замине, ако получи попечителтвото и я украси с две брутални лъжи- никога отново няма да видя детето, и това ще е нейното наказание.
А, за да направи лъжите си по- достоверни прибегна до жестокост от друго ниво!
Наре трябваше публично да прочете най- съкровените си и объркани мисли от най- тъмния, труден и отчайващ период в живота си. Кажете ми, Наре този мъж ли обича? Възраждането на тази любов ли трябва да аплодирам в края на историята? Шегувате се! Да се беше спрял малко, да се беше засрамил от следите от сълзи размазали мастилото! Личаха, аз ги видях!
А, после просто поиска прошка! Коя поред, вече не броя Simple Smile

Сега се сетих, че и Менекше излъга Thinking
"Аз ще ти бъда опора и ще имаш покрив над главата си" Satisfied.

Еви, на теб и останалите момичета, сърдечни благодарности за превода Hug

# 97
  • Яко в Матрицата...
Джули, Наре също не беше искрена в съда. Но постъпката на Санджар няма как да се постави на една везна с нейната. Не знам защо сценаристите слагат знак за равенство между продажбата и излагането на показ на съкровените й тайни и свидетелските показания на Халисе срещу Ефето. Не знам как жени (😱) оправдават това. По-скоро знам, но не го разбирам... В името на едно дете не може да потъпкваш публично достойството на майка му, която се кълнеш, че обичаш и после да тичаш след нея и да й казваш, ама ти нали каза, че няма да се сърдиш каквото и да направя. Но най-неразбираемо за мен е отношението към всичко това на самата Наре.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 21:33 от Reni - BG

# 98
Джули, Наре също не беше искрена в съда. Но

За кое? Не съм забелязала неискреност от нея

# 99
  • Яко в Матрицата...
Наре отрече, че ще ходи в чужбина, когато Санджар каза, че ще отведе дъщеря чу и повече няма да я види. По-скоро го завоалира с отговор, че когато искал, можел да я вижда.

# 100
Не, Рени Simple Smile Наре не отрече твърдението, че ще заминава, а твърдението че ще скрие Мелек от баща и.
Още в предните дни тя му повтори поне 100 пъти, че връзката баща- дъщеря няма да се къса, независимо в кой край на света се намира, но той отново избра да не и се довери. Пренесе съмненията си в съда и ги подкрепи с доказателства, както само той умее Smirk

# 101
  • Яко в Матрицата...
Проблемът е, че тази част с отговорът й е неясна и двусмислена. Но пак казвам, в сравнение с направеното от Ефето, си е направо невинно.

# 102
Да, и аз така мисля. Наре отговори, че бащата ще може да си вижда дъщерята когато поиска, но се получи двусмислено. Все едно излъга, че няма да заминава. Наре я направиха супер зле героинята, противоречива почти колкото севгилито. Наистина е с оня синдром, не се шегувам хич.
А какво мислите за фрага? Дори да му простяло миналото й, настоящето й нямало да му прости. WTF?

# 103
  • Яко в Матрицата...
Еве, аз пък взех да се питам кой е този правилният път, по който Наре ще върви? Какво искаше да каже Неслихан? Защото дотук става нещо съвсем различно...

Не смея да тълкувам фрага Wink

# 104
  • Кърджали
Кво има да настоящето и да му прощава. То всичко в нея крещи че си го иска обратно, само дето сама на себе си не го признава..
Искат да я првят силна. Но с действията и създават образ дето е въздух под налягане, много приказва, но друго прави..

Общи условия

Активация на акаунт