Знаете ли кого видях - тема 38

• 117 236
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
В инстаграм си личи, че е качила килограми. Но този пуст скандинавски чар не може да го изгуби. Харесва ми как изглежда, но не съм убедена, че бих я разпознала, ако я видя с маска например... бих се загледала в облеклото и може би

# 61
И аз мисля, че е някакъв здравословен проблем.

# 62
Ген. Мутафчийски около Военна болница, тази сутрин. Беше костюмиран и строен.

# 63
Недялко Йорданов с децата си
Силвия Лулчева с много цветен тоалет и маска
Евдокия Манева в Била

# 64
  • пустинята Гоби
Вчера на път за един магазин видях Тодор Славков, ухилен говореше с друг мъж. Беше още по лятно му - с къси гащи.
Във въпросния магазин пък беше Иван Бърнев, дегизиран с шапка и слънчеви очила. А на връщане засякох Силвия Петкова, с мъжа и детето + приятелско семейство, бяха седнали в едно заведение на Витошка.

Днес обядвах в една и съща пицария с Юлиян Константинов. Той беше в компанията на слаб младеж, вероятно синът му.

# 65
Христа (Джар Джар) от "Игри на волята" в стария плевенски мол. Беше висока и слаба, с много изпъкнали устни и без плитки - без тях изглежда по-добре. Беше с детето си - момче на около 7-8, щяха да гледат нещо в киното.

А преди няколко седмици по плевенския център видях Красимир Каракачанов с бодигардове, явно щеше да взема участие в местно мероприятие. Беше много дебел 😐

# 66
Мария Сапунджиева на входа на "Сълза и смях", много мъничка, с тъмни очила и електронна цигара.
Малко по-късно, на същото място - Мариана Миланова и Георги Кадурин. Тя е готина за годините си, но създава впечатление на доста високомерна мадама...

# 67
  • ☀️София / London🌂
Соломон Паси  в парка днес. Поговорихме за кратко- съвсем обикновен , възпитан и земен човек.

# 68
Актьорът Тодор Танчев ( Велин) от Братя.
Със съпругата си.
Много се притесняваше някой да не го разпознае.
Един такъв благ...

# 69
Явор Борисов от All Inclusive пред кварталния Лидл, явно сме съседи

# 70
Толкова ли е страшна, колкото по телевизията?
Не.И аз съм я виждала в ресторант.На живо не се забелязват несъвършенствата на кожата,както е по тв.
В петък на ул."Искър'' Пополина Вокс.Енергична и по-дребна отколкото ми се вижда на екрана.

# 71
  • София
Вчера Мая Манолова. Добре изглежда. Елегантно облечена, прическа, дискретен грим.

# 72
Бебо Халваджиян в едно заведение на оборище, няма таква прическа 😂

# 73
  • Sofia
Голям палячо е и инфантил.

# 74
  • София
Евгени Минчев по Раковска.  Днес беше в есенна гама- кафяво палто на едро каре, висок кафеникъв цилиндър на главата...

Общи условия

Активация на акаунт