Знаете ли кого видях - тема 38

• 117 357
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
По времето, по което гледах Търси се, Нела носеше дрехи, като че направени в час по трудово обучение и все с деколтета, стигащи до пъпа. По мое мнение тя е последната, която има право да говори за дрехи и мода изобщо

# 601
В едно заведение - "Номер S или малък М", която в гръб (седалищната област) изглеждаше като голям XL😀
Недей така
Тя все маркови дрешки носи - не вярвам да ги правят за нея нагоре М надолу XL Joy
Отделно на някакви снимки я гледах скоро - реклама на бюти център - лице на 25 годишна , тяло, крака на манекенка !! Няма как да не е малък М поне Simple Smile
https://www.google.com/search?q=%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8+%D1%85% … bih=559&dpr=2
Като и гледам снимките, била е S в шести клас. Аз също де, ама съм реалист.
Е, тук се е докарала баш като ученичка Simple Smile
https://www.goreshto.net/29403/vodestata-neli-hadjiiska-trogna-m … -sina-si-vij-tuk/

# 602
Отделно на някакви снимки я гледах скоро - реклама на бюти център - лице на 25 годишна , тяло, крака на манекенка !!
Дада и един мармот завива шоколада в станиол...
Скрит текст:

# 603
Начи,когато влезете в С маркова дреха на топ дизайнерската класна марка Зара,дето на картинка сте я виждали,тогава ще говорите.Ей ,една фина дама видяхте и й сипахте с големия черпак 😂😂😂.Завиждачки!Дет вика Тоци,глигани в анцузи !Аз пък съм глиган с клин от лидъл,амаха!С размер съм от пети клас насам,верно бе!

# 604
Зара е ширпотреба за всички, не само за нея.
Ама като се е докоснала до това божествено телО и е придобила друга стойност Зарата Sob

Днес видях дъщерята на Жельо Желев

# 605
Ти ходиш и се оглеждаш за знаменитости, няма друг начин да виждаш толкова хора всеки ден! 😆
Вчера в Икеа ми се стори, че видях Софиянски, но не съм сигурна. Очите над маската и косата бяха негови, обаче с тия маски и брат си може да не позная! Беше с някаква жена, но гледайки него не видях тя коя е, по нея мошеше да съм сигурна той ли е, не е ли.

# 606
Ти ходиш и се оглеждаш за знаменитости, няма друг начин да виждаш толкова хора всеки ден! 😆

ДАНС могат да ме вземат за информатор, ама си имат други грижи сега Satisfied

Спирам да пиша, ако дразня, но ще замре темата

# 607
Спирам да пиша, ако дразня, но ще замре темата
Да не си посмяла да спреш! 🌺

Последна редакция: сб, 05 юни 2021, 22:48 от Анонимен

# 608
Преди ден видях момиченцето, което пееше невероятно, но остана второ или трето в България търси талант
А днес до БНТ видях журналистът, който в ефир „благослови” маските Joy

# 609
  • София
Финдо от Сървайвър в Южния, вървеше с някакво момиче. В много добра форма е. 😀

# 610
  • софия
Мария Игнатова и Нойзи. Мария е позьорка, а Нойзи все така неприятен. Прилича на червей от анимационен филм - огромна гола глава, тънки крака и шкембе.
Рамацоти по цял ден мери центъра. Как да не среща селебритита? Пиши, че аз излизам рано, после се прибирам и ходя без очила. Днес по случайност бях с лещи.
И Георги Господинов видяхме, де. Даже автограф си взех.

# 611
  • пустинята Гоби
Преди няколко дни Румяна Маринова в бял джип, хапваше си нещо. А преди около седмица Алекс Сърчаджиева с детето си пред една книжарница в центъра.

# 612
Начи,когато влезете в С маркова дреха на топ дизайнерската класна марка Зара,дето на картинка сте я виждали,тогава ще говорите.Ей ,една фина дама видяхте и й сипахте с големия черпак 😂😂😂.Завиждачки!Дет вика Тоци,глигани в анцузи !Аз пък съм глиган с клин от лидъл,амаха!С размер съм от пети клас насам,верно бе!

И ти не си за завижданиииии 😋🤣🤣🤣😁

# 613
Днес на Панаира на книгата - Захари Карабашлиев и Алек Попов
После Даниел Серданова и накрая внучката на Тодор Колев с мъжа и детето

# 614
Влади Люцканов, остарял отслабнал много, и прегърбен.
Сега погледнах, че всъщност не е стар, колкото изглеждаше, само на 62 е.
Дано е добре със здравето.

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 20:57 от *Биле омайно

Общи условия

Активация на акаунт