Знаете ли кого видях - тема 38

• 120 636
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Тази вечер два пъти видях мъжа на Петя Дикова. Първо пред Timeless на "Кракра", не знам влизаше, излизаше или просто беше на тротоара. Половин - един час по- късно на "Иван Асен". Симпатичен мъж, определено. Преди съм го виждала по снимки и голям фръцльо ми се струваше, на живо ми направи добро впечатление.
Вчера преди обяд Евгени на обичайното място- Le Petit Quché на "Оборище", сам.

# 721
  • пустинята Гоби
Тодор Славков на Раковска. На задната седалка на мотор, този който караше мотора и той беше едричък като него и бяха доста комична гледка.

# 722
Любо Нейков по работа. Кавалер.И много сърдечен. Simple Smile
Косьо Цеков/ФСБ - на Раковска, купуваше си вода от магазинчето до Сатирата. Много мил и скромен!
Теди Москов и Мая, пред бившето кино "Левски". Аз съм огромен техен фен!

# 723
  • София
Боби Турбото на морето. Започва да пуска шкембе. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 724
  • Great Britain
Васил Найденов вчера след обед в Студенски град.

# 725
Веселин Плачков в яслата на дъщеричката му. Много мило детенце. Той - бодър небрежага.
Димитър Митовски - с компания на заведение в Икантлъка.

# 726
  • Варна
Люси Дяковска преди няколко дни във Варна. В компания, свежа, неглиже. Мислех я за по- висока. Simple Smile

# 727
  • София
Веселин Плачков в яслата на дъщеричката му. Много мило детенце. Той - бодър небрежага.
Димитър Митовски - с компания на заведение в Икантлъка.

Скоро бяхме в едно заведение с Веселин и Мариана. И дечица имаше с тях. Гледахме представление. Направиха ми изключително впечатление. Земни, усмихнати, любезни. Мариана дойде при нас, смяхме се. Той пък през цялото време така се кефеше на представлението. Не мога да разбера това плюене по хората. Но явно само това виждат някои, каквото им е в собствените глави.

# 728
Може останалите коментиращи да са останали с различно впечатление от вас. Simple Smile

# 729
  • София-Младост
Една от близначките от Alex&Vladi

# 730
Нона Йотова. Беше председател на жури на младежки театрален фестивал в Русе

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 23:07 от PeacockLove

# 731
  • Варна
Горе на бедрата прозира ли или е телесен цвят, че в първия момент помислих, че е с прозрачен панталон чак до горе?

# 732
Ох, и аз така. Черни бикини ли се виждат?

# 733
Аз помислих че е по гащи, с нещо прозрачно отгоре. Но като знам как не я слуша главата, всичко може да се очаква от нея.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 22:41 от vici75

# 734
Иво Аръков днес. По снимки е по-симпатичен. Joy

Общи условия

Активация на акаунт