Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 251
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Sofia
Антония беше само по-бърза от Милена, нито по-силна, нито по-съобразителна и сръчна, така, че всичко ще зависи от игрите, които се паднат.

Аз видях нещата различно. Антония запомни 2 пъти по 8 символа , а Милена 4 х4, но пък направи 4 слизания-изкачвания за  време, близо до на другата за 2. На последната игра Антония беше изумително бавна, но с по-точен мерник. Т.е. показа добра памет, съобразителност и  точност.

# 1 606
  • при късмета
Имах предвид по-бърза от Милена, чисто физически. Или може би Милена беше по-тромава. Забавянето на Антония в последната игра не беше заради физическите ѝ възможности, а заради по-бавното рязане на въжето и това, че не успя от първия чувал да извади ключа. Хващането на чувалите не зависи от бързина, а от сръчност. Иначе да, времената им бяха много различни.
А за памет игра, надали ще ѝ се падне втори път. Вероятността е само статистическа

# 1 607
  • София
Петър има ли деца? В Инстаграм има много снимки с две момченца, на едната даже е написал Blessed.

# 1 608
  • Другата България
Причиних си Петър в ИГ.
Понеже съм откровена, винаги, да си кажа.
Ако не го познаваш, и го виждаш за първи път, на прима виста ще си кажеш - еееех, какъв готин, чаровен, и най-вече - сексапилен млад мъж! От него направо лъха на секс - оформено, стегнато и съвсем небрежно разголено тяло, или не чак толкова на места и на определени снимки /леко загатната голота/, премрежен поглед, една-две-три татуировки, брадата и тена вече сме ги коментирали, марковите слънчеви очила, скини панталоните до глезена и марковите мокасини на босо, разкопчаните ризки, питиетата със замечтан поглед в джакузито и на фона на небостъргачите в Доха и Япония, скъпите коли с кожен салон, екстремните преживявания с мотори, едномоторни самолети, ски /предполагам в Алпийски курорт/, още да изреждам ли?
Мечта за всяка млада жена, ако това и основно него търси.
Обаче, като си отвори устата.....ами язък за така добре изградения образ.
Защото самочувствието не следва да се гради само на гореизброените. То може, ама не бива.
И съм убедена, че Петър всъщност е втори пилот. Или там както се казва. Втори пилот, да, изгледала съм всички сезони на "Разследване на самолетни катастрофи" по Дискавъри, първия пилот е капитан, другия е втори пилот. Е, Пешо не е капитан. Винаги е отдясно на снимките, винаги. Снимките в пилотската кабина.
А и предвид възрастта му, на 29 вече да си капитан....не, че е невъзможно, но той определено не е.
Възможно е да е добър, не казвам, че не е, и трябва да е, защото носи отговорност за много хора.

# 1 609
  • Варна
Петър има ли деца? В Инстаграм има много снимки с две момченца, на едната даже е написал Blessed.
Доколкото схванах тези деца са му племенници.

# 1 610
Абе за пилот - пилот е , но друго ми прави впечатление.  Познавам четирима или петима пилота ( двама от които са военни), но то самочувствие,  то чудо !
Точно по това, сякаш от един калъп са вадени.
Какво си мислят тези  хора ?!  За какви се имат?!
Наистина  ми е чудно.
Познавам  и доста лекари.... Знам,че е индивидуално,  но такова  самочувствие  - не можеш да срещнеш.

# 1 611
  • София
Гледайки профила на Петър май не пилотира голям самолет пътнически.

Разбира се, надявам се никой не повярва на лъжите му.
"Пилот" е толкова, колкото човек с книжка за велосипед, може да се нарече "шофьор".

Хахаха, вие в омразата си съвсем изопачавате нещата. Вероятно е втори пилот, но е пилот. И няма нищо лошо да е втори пилот, явно е в началото на кариерата си и има време да стане капитан, ако е достатъчно добър. И да, арогантен е, въпреки че понякога ме учудва с чувствителност. Вчера показаха, че има 4-ма племенници, и друг брат/сестра ли има? А иначе от Инстраграма с децата, предполагам, че са на починалата му сестра и изглежда много ги обича. Нека да не наричаме бялото черно. А самочувствието явно идва от професията - доста отговорна е все пак. От уменията ти зависят животите не 100+ души всеки път. 

Асен нямаше шанс вчера, но какво самочувствие и той вадеше иначе.

На Антония Инстраграма й наистина е доста... провокативен. Което още повече затвърждава, че Калоян няма шанс с нея.

# 1 612
  • Варна
Ее, адвокатката като имаше самочувствие било хубаво, ама пилотите не може..
 Що така двоен аршин? Simple Smile

# 1 613
  • при късмета
Продължавам да не разбирам какво общо има професията на Петър, с това, което показва като характер, държание и манталитет в предаването. Защото и втори пилот да е, не капитан, пак е пилот и никой няма да го допусне до такъв, ако си няма тапиите. И ако се осланяме на "Самолетни катастрофи", защото и аз съм изгледала всичко там то втория пилот има не малко значение. Само, че продължавам да не виждам връзката на едното с другото. Още по-малко зависимост на едното от другото
Нямам инстаграм, а профили във ФБ на участниците не търся. Обаче ми прави впечатление, че Петър не създава впечатление за сериозна връзка или много снимки с една жена. И друго си мисля, щом на тези години е необвързан, защо ли е, при целия му имидж на мачо. Според мен, защото никоя нормална жена не би му търпяла ненужните изблици и подобно отношение, дори за сметка на екскурзийки в чужбина или друго удобство, както вече стана ясно, че някои гледат удобствата. Просто защото и безмозъчните, които си хващат мъже по имиджа в соц. мрежи, имат една мозъчна клетка, която да прецени, че не е нужно да го търпят и нищо не е в състояние да ги задържи при него

# 1 614
Някой знае ли (може ли да разбере) Петър коя зодия е? Много ми е любопитно! Прилича ми на водолей или първият ден на телец.

# 1 615
На Милена самочувствието беше много  показно, позьорско  и не очароваше( поне мен).
Но самочувствието на пилота е  агресивно и тенденциозно  ( като вирус е сред пилотите).
А това,  прави впечатление.
Набива се на очи и не ми става по - симпатичен.

# 1 616
  • Варна/Амстердам
Петър самочувствие нека си има, проблем няма. Лошото е, че дотук прояви грозни черти, които няма как да одобря-арогантност, агресия, злоба. Животът му извън формата никак не ме вълнува, коментирам на база видяното в предаването.

# 1 617
  • Sofia
Липсата на снимки с жена показва,  че е свободен. На 29 сигурно още се наслаждава на изобилието от женско внимание и не иска сериозни връзки.

# 1 618
  • Варна
Aaa, може да е имал, но след приключване на връзката да ги е изтрил. Simple Smile
Но като цяло и моето впечатление, е че е нямал дълга връзка. Не че това е важно за Фермата. Някои хора не са създадени да са във връзка.
Направи ми впечатление и при влизането, че каза, че целта са му парите.. Още тогава ми щракна, че може да е останал без работа, дали заради свиването на полетите заради коронавируса или не е издържал някой от редовните психологически прегледи.. Trollface

# 1 619
  • при късмета
То ясно, че показва, че е свободен, въпроса е защо човек на тази възраст е свободен или без индикации за каквато и да е връзка. Първия вариант е, че е защото дори тунинговани безмозъчни, като двете с общия мозък, търсещи друго, не истинска връзка, нито дори куку като Шкафчето, не успява да задържи около себе си. Това не говори никак добре, в насока какъв човек е. Втория вариант е връзките не са от пола който търсим, и Калоян уж случайно е открил тази му страна Joy

Общи условия

Активация на акаунт