Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 303
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 1 620
Петър не просто има самочувствие. Той е самовлюбен и арогантен. Това е, което отблъсква в него.
Повечето пилоти имат самочувствие,  но са далече от агресивното поведение на Петър.

П. П. Ма Ко, в профила му има 1-2 любопитни "композиции" с мъже.... Кой знае, кой знае.. л Joy

# 1 621
  • София
Във визитката си в първия епизод на предаването, той каза, че е след връзка и е свободен сега. Според мен е излязъл от дълга връзка и за това го спомена. А иначе не ми е странно мъж на 29 г. и то с такава професия (постоянно отсъства) да няма половинка.

А Калата защо няма приятелка? Simple Smile

# 1 622
Абе за пилот - пилот е , но друго ми прави впечатление.  Познавам четирима или петима пилота ( двама от които са военни), но то самочувствие,  то чудо !
Точно по това, сякаш от един калъп са вадени.
Какво си мислят тези  хора ?!  За какви се имат?!
Наистина  ми е чудно.
Познавам  и доста лекари.... Знам,че е индивидуално,  но такова  самочувствие  - не можеш да срещнеш.

Аз познавам летци, военни, вкл. професори - преподаватели във Военна Академия. Не съм усетила някой от тях да демонстрира някакво по-специално самочувствие от другите хора. До човека си е.

А надути доктори - познавам, не е като да няма. Mr. Green

Калата няма приятелка, защото е..хм... червендалест селски младоженец.

# 1 623
  • Варна
Калата няма приятелка, защото е..хм... червендалест селски младоженец.
Очевидно не е заради това. Виж Дана го харесва, а той нея не.

П.П. Ако си имала предвид, че вида му отблъсква.

# 1 624
  • Пловдив
Аз със срам ще си призная, че в някои моменти съм се държала като Ваня, а едно бивше гадже прилича на Калоян.GrinningCry Единствено годините ни бяха доста по-малко.

# 1 625
Хексе, не е само външността, тя даже е по-малкият проблем. Цялостно го приемам по този начин.
Да, разбира се, това не пречи някоя да го хареса. Simple Smile

# 1 626
Причиних си Петър в ИГ.
Понеже съм откровена, винаги, да си кажа.
Ако не го познаваш, и го виждаш за първи път, на прима виста ще си кажеш - еееех, какъв готин, чаровен, и най-вече - сексапилен млад мъж! От него направо лъха на секс - оформено, стегнато и съвсем небрежно разголено тяло, или не чак толкова на места и на определени снимки /леко загатната голота/, премрежен поглед, една-две-три татуировки, брадата и тена вече сме ги коментирали, марковите слънчеви очила, скини панталоните до глезена и марковите мокасини на босо, разкопчаните ризки, питиетата със замечтан поглед в джакузито и на фона на небостъргачите в Доха и Япония, скъпите коли с кожен салон, екстремните преживявания с мотори, едномоторни самолети, ски /предполагам в Алпийски курорт/, още да изреждам ли?
Мечта за всяка млада жена, ако това и основно него търси.
Обаче, като си отвори устата.....ами язък за така добре изградения образ.
Защото самочувствието не следва да се гради само на гореизброените. То може, ама не бива.
И съм убедена, че Петър всъщност е втори пилот. Или там както се казва. Втори пилот, да, изгледала съм всички сезони на "Разследване на самолетни катастрофи" по Дискавъри, първия пилот е капитан, другия е втори пилот. Е, Пешо не е капитан. Винаги е отдясно на снимките, винаги. Снимките в пилотската кабина.
А и предвид възрастта му, на 29 вече да си капитан....не, че е невъзможно, но той определено не е.
Възможно е да е добър, не казвам, че не е, и трябва да е, защото носи отговорност за много хора.
Мери, какъв анализ , каква детайлност ,какво изследване....Joy
Ами ЕВАЛА! Simple Smile

# 1 627
  • Другата България
Професионално изкривяване. Joy
А и обичам да анализирам хората по първични признаци, рядко ме подвеждат.

Що се отнася до това какво общо има професията с представянето му във формата - нищо.
Но арогантността му, самочувствието и безпардонното поведение на моменти, много.
Защото както и други писаха, те може да са продиктувани именно от професията.
Което не може да е показател за нея като цяло. И за всички.

# 1 628
Петър сега със сигурност навън има доста обожателки на всяка възраст ,ще разучат и кой самолет кара и места няма да има чак Airplane Калоян и той ще намаже покрай него Stuck Out Tongue

# 1 629
  • при късмета
Във визитката си в първия епизод на предаването, той каза, че е след връзка и е свободен сега. Според мен е излязъл от дълга връзка и за това го спомена. А иначе не ми е странно мъж на 29 г. и то с такава професия (постоянно отсъства) да няма половинка.

А Калата защо няма приятелка? Simple Smile
Калоян още на представянето си, каза, че имал такава самодоволно усмивка, защото е ерген. И чака някоя да я изтрие. С две думи даде заявка, че търси сериозна връзка, но и показа, че е доста придирчив. Слет гова, което показа до тук, смятам, че няма основания да е придирчив, но той със сигурност не смята така.
Да, нормално е за отсъстващ човек поради служебна ангажираност, връзката да е второстепенно нещо, както го предположих за Ваня преди. Ама, излязъл си от една връзка, да речем не се ти приятни спомените, махнал си следи за нея. но не е същото, като изобщо липсват такива следи в два профила ФБ и ИГ или поне в коментарите за тях. Както казах, аз не съм ги гледала, но никакви индикации да няма за  връзки е или целенасочено, да ги скрие или липса на такива по принцип. еЍто това не е нормалното, а не, че в момента е свободен

# 1 630
  • София
Не харесвам Петър - нито външно, нито вътрешно. И тембъра му не харесвам. Гласувах за него в анкетата обаче, защото беше преди да си отвори устата и изглеждаше като нормален млад мъж, не му личеше колко арогантен и самовлюбен е.
Искаше ми се Асен да разбие статуквото на управление на повярвалата си групичка, но къде ти... Честно, за първи път виждам толкова неможещ мъж, некадърен в толкова различни посоки. Направо ми беше неудобно да го гледам в играта с патетата. То бива да си толкова кашкавален, но това е просто нереално.  А иначе самочувствие и оправдания до небето. Не проумявам как продукцията са го харесали изобщо като участник. Сигурно ги е замаял с фукане, няма какво друго да е.

# 1 631
  • Другата България
Каква приятелка търсите при човек, който смята, че жените са, за да се "обяздват"?

# 1 632
Петър сега със сигурност навън има доста обожателки на всяка възраст ,ще разучат и кой самолет кара и места няма да има чак Airplane Калоян и той ще намаже покрай него Stuck Out Tongue

Е, па как, Калата ще го дебнат пред президентството лични мóми. Mr. Green

# 1 633
  • София
Калоян още от началото започна с тъпите изказвания за жените, видяхме го как ги обязди. Пак тези, които искат да работят, работят, а любимата му и Поли си почиват, преди и Жанет.

Съжалявам, че Асен предизвика Петър, ако беше Стоян, щяхме да гледаме сега различно управление. Малки са шансовете за смяна на управлението, ама да видим, дано утре гласуват по-мъдро, но ме съмнява.

Чета, че много пишете, че миналият сезон е бил много слаб, на мен пък ми хареса сравнително, за мен е по-добър от 4-ти и от този. Имаше немалко участници, които ми бяха интересни като персонажи.

# 1 634
Много често след приключване на връзка се изтриват всички общи снимки, така че нищо странно не виждам в това и Петър да го е направил.

Общи условия

Активация на акаунт