Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 056
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 360
Снощи как съм се смяла на "абитуриентското" костюмче на Калоян Laughing ,изпъкваше отвсякъде ,все едно е на гала вечеря .Петър наистина извади дълбок ,секси глас като чете пожеланията към Ванчето,чак аз се разчувствах Stuck Out Tongue Бай Анго пък им направи импровизиран стриптийз -гол поливащ се със шампанското Sweat Smile

# 361
Надя пък награбила Мария..
Казвам ви, има нещо мъжко в нея

# 362
  • Велико Търново
Как ли се чувстват Боби, Стоян, Данчо, дето от ден 1 не са застанали? Едва ли и на Петър му е много приятно, но като се е хванал на хорото ще го играе.
Как да се чувстват като от тези само Данчо не гласува за Антония. Избрали са си я, никой не им вдигал ръцете насила.

Някой във фейса беше писал , че предаването се е превърнало в Биг Брадър с етно мотиви
То това от миналия сезон се пише още, не е някакво откритие. Но пък си е и истина, де...

Поли и Калоян вчера бяха абитуриентската двойка на Фермата. Bowtie
И понеже костюНчето на "кавалера" вече беше показано, би било редно да удостоим с подобна "чест" и роклАта на "дамата" Satisfied

Надя според мен ще има проблеми със всеки, който взема отношение за храната във фермата, с изключение на Кустев. Тя е със самочувствието, че това е неин прерогатив и всеки, който малко навлезе в тази територия, я дразни ужасно.
То не че пък някой друг се е засилил да я завзема тая кухня Satisfied Satisfied

Разделението "град-село" беше обявено в края на пети сезон, но явно впоследствие са "открили" стопанина Андрей и са променили темата.

# 363
О-о Петърчо звучеше като от секс телефон с тоя гласец,не можеш да му го отречеш... Joy

# 364
Какъв глад във фермата? Оле тези хора и ограничения да си слагат на яденето, сакън да останат гладни. Това което яде един човек вътре има навън хора, които и това нямат. Не ги е срам ...

# 365
Ми време и е на Поли да е ратай.
Но пък Асен за пореден път, ми гадно е.

# 366
Абитуриентчето е много нагло парче.
Дай на простия власт...
Тонито е кухо, там е ясно.

# 367
Калоян се излага яко в стремежа си да угоди и подкрепи момата.
Тя пък е тъпа та чак вдлъбната.
Май  везната се накланя към бай Анго или Боби за победител

# 368
Еййй, най-накрая някаква емоция и реакция от Асен... Иначе е прав - страхотна чалга компания се е заформила като мнозинство начело с гъзлата Антония Grinning
Но не виждам защо негодуват, те си я избраха, да се оправят.

# 369
Всички работят из фермата, Тони - мозъка иска някой да й сипе кафе... омг! Joy

# 370
Надка колко е доволна, че на Поли ще й е трудно като ратай.

# 371
Всички работят из фермата, Тони - мозъка иска някой да й сипе кафе... омг! Joy

"Тони, чекай да си пусна теслата и летвата, и да дойда да ти сипя кафенце".
Оо, как издържат тия хора на толкова лицемерие... брр.

# 372
  • Велико Търново
Надежда: "екстрементите" Joy

Поли мете по-полечка, за да не се вдига пушек, ама затова пък и три пъти по-бавно от Асен Satisfied

Ох, каква беда си навлякоха с фермера на седмицата горките!

# 373
Оххх, умирам с Ангел. Истински се забавлявам с него!

# 374
Погледнах два пъти от близо кой каза " това момче ще си има ядове с приятелката " , пуска въдиците после е невинна Joy

Общи условия

Активация на акаунт