Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 175
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 390
Искам субтитри, когато говори Мария. А като се ядоса само едно мекане се чува.
Тия жени се излагат с драпането си за мъж. Ама много се излагат! Толкова са жалки, че пак да те е срам да го гледаш. Калоян и той.. като в първи клас. Даже дали не са и по- нахакани вече първокласниците от него.
Кустев си е бомба той. Стои си в кухничката и никой не го пипва. Wink

# 391
Вече ми е неудобно да гледам Ванчето, когато говори за мъже. То бива бива отчаяние, но поне не го показвай така.

Стоян и Митко бяха много готини по време на ритуала, направиха епизода.

# 392
  • Вестерос
Абитуриентчето е много нагло парче.
Дай на простия власт...
Тонито е кухо, там е ясно.
Той и Калоян не блесна с мисъл, каза, че Асен ще е вечен ратай, докато не се научи на строителна работа Grinning Grinning E как ще стане това, кат е все ратай. Фейспалм дет се вика.

# 393
Не само на строителна работа, трябвало да се научи Асенчо как да се държи?!!
Ама не смее Калоян да командва вместо "любимата" , че ще го намразят, а по-добре тя да си носи последствията от  "управлението" .

# 394
  • Вестерос
Това за държането беше върхът. Той, защото Калоян много знае как да се държи.. Смешник пълен!

# 395
Ванчето така се впечатли от шкафчето, привидя й се като скрин, дори Пешко щял да й "построи" гардероб. Толкова грандиозно изглежда всичко в нейните очи.

Като говореха за кубиците пък Тонка - "не мога да чакам аз..."Joy Дана и тя всичката Мара втасала, приглася в тон, само силикон й липсва.

Обаче Поли като метяха с Асен, и той беше с маска на лицето, а тя не.
"Из обори шетала, шеталааа..."

# 396
Поредният супер скучен епизод. Много ме е яд, защото ми е любимото предаване, но спирам да гледам, не ми е интересно абсолютно нищо от сезона Sad След месец ще влезна да ви питам дали случайно е станало по-интересно нататък и може пак да му дам шанс, но се съмнявам.
П.С. Много искам да изгледам 3ти сезон, но никъде го няма.

# 397
Ама време си ѝ беше на Поли да ходи ратай, да вземе и на дуел да я прати ръководството. Ще ѝ послушаме още малко блеенето при себеподобните в обора, после да вземат да ни отърват от това. Hands Pray

Трети сезон ми е любимият! Яни! Heart Eyes
Помните ли "Си сеньооор" ? Joy Heart Eyes Ех, какви ферми имаше едно време...

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 00:30 от Ензим

# 398
Тони много се взе на сериозно. А Калоян се оказа и той тъпо парче. Асен може да е всякакъв, но не са те хората, които  да се изказват за поведението му, че даже и наклон да му дават  - да си променял той поведението! Що? Кого засегна баш пък Асен? Смешници.

# 399
  • Вестерос
Ех Яни Simple Smile  много свеж, от време на време ми харесва някоя снимка в инста.
Алек сълзата 🤣 Вила, Бентлито, Генчев, Балан 😁😁
Станислав дали е развил бизнеса си 🤔
Рязко ми залипсваха и Митко 1 и 2 😁

# 400
Хубаво е  че има мнения ,  че има дискусия.
Докато Ви изчета, ми мина дежурството:smile:
С много голяма част от позициите, които изразявате съм на 100 про. - съгласна.
Тони - фермер, Тони във фермата  е това си е жив зян.
Почти няма какво да добавя  - всичко е казано.

А, Даяна е твърде много ОГРАНИЧЕНА, симпатична на визия - да, ноо , братче, трепач  "бозав интелект и мислене".Мани,мани - "Габи, та Габи,"  " уфф",  "виж", "аз , ами такова", "Да де, ама"   ииии   до там.Жалко, очаквах повече от нея.Малко по - жива е от Саня(мин.  год.), но са като "трън и глог."  Приличат си девойките - поне за мен.
ИНАЧЕ за Поли, съм напълно удовлетворена, че и да си ходи й пожелавам, като вземе ТонитУ за ръчичка.

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 01:42 от *Godiva*

# 401
  • Sofia
...
Помните ли "Си сеньооор" ? Joy Heart Eyes Ех, какви ферми имаше едно време...
Помним,помни.
Вярно,какви ферми имаше...

Аз ви изпуснах 2-3 дни и не мога да наваксам.Чак сега успях и с гледане,и с четене.

С такова нетърпение чакам вечер  и Ферми и Игри,а то от тегаво по-тегаво става.

Началството тази седмица няма да го коментирам,че е трагично положението.
/Абе само на мен ли ми се струва,че Калоян ,като говори пред камера,все едно се стиска да не се разсмее.Thinking/

Асен за първи път ми хареса,ама май само си говори.Не вярвам да вземе да саботира.

Любовните напъни и те ми идват в повече.До къде ни докараха,Ензимче на поезия я изби посред нощите. Mr. Green

Ваня и Даяна вече са мега досадни с тези позиви за мъж.
Даяна хем уж нищо няма с Данчо,хем "това момче ще си има проблеми с приятелката..."
/Това като вчера- хем учудена,че е предложена за фермер,хем вече има планове какво да прави./
И накрая:Йордане,виждаш ли какво правят мъжете за жените си,уж на майтап,нали.
Е сега...,имаш ли нещо към него,нямаш ли.
Голяма игра ми е цялото ѝ поведение.Не понасям жени,които се врат там,където не им е мястото.А и не ѝ е за първи път.Принципна...,дрън дрън.Свършиха свободните мъже...

Онази другата,с бъдещия Хепи Ванче мъж... ooooh! И там трагедия.
Ама като гледам,яко е налапала по "Пепи".

Промото за утре ми хареса.
Дана сънувала Калоян.Ама,шансовете ѝ са същите,каквито и неговите с Антония.
Ии,Ачко дразни не толкова хепи Ванчето и Пешко,който пак хвърля чинии.
Ще взема и аз да му стана фен на Анго накрая.Wink

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 03:40 от avi10

# 402
Хубаво е  че има мнения ,  че има дискусия.
Докато Ви изчета, ми мина дежурството:smile:
С много голяма част от позициите, които изразявате съм на 100 про. - съгласна.
Тони - фермер, Тони във фермата  е това си е жив зян.
Почти няма какво да добавя  - всичко е казано.

ДО мен дойде малко инфо за Пешко (моя колежка, има братовчед, който до преди година - две е бил близък с Петър.И този синковец е пилот, та казал това - онова)
1) Не знам  колко е вярно
2) Може, да не желаете клюки от  втора, трета ръка и затова  ни ги поставям.
3)Но, ако искате , не ми коства нищо да ги напиша (нямам скрупули), тъй, че Вие решавате.
А, Даяна е твърде много ОГРАНИЧЕНА, симпатична на визия - да, ноо , братче, трепач  "бозав интелект и мислене".Мани,мани - "Габи, та Габи,"  " уфф",  "виж", "аз , ами такова", "Да де, ама"   ииии   до там.Жалко, очаквах повече от нея.Малко по - жива е от Саня(мин.  год.), но са като "трън и глог."  Приличат си девойките - поне за мен.
ИНАЧЕ за Поли, съм напълно удовлетворена, че и да си ходи й пожелавам, като вземе ТонитУ за ръчичка.
Тури му един спойлер отгоре и споделяй споделяй JoyJoy

# 403
Много ме кефи тоя Митко! Историята му е силна, а мен това винаги много ме впечатлява. И иначе има истински знания по много теми, способен човек, а и ми е забавен.

Ванчето изобщо не ми се вижда да е "луднала" по Петър. Иван, Андрей и гласът зад кадър упорито се опитват да ни промиват мозъците, като натякват 100 пъти едно нещо, което изключително ме дразни и ме кара на контра. Отделно фермерите се бъзикат помежду си за по-весело. За скрина и "построяването" на гардероб нарочно преувеличи, все пак си е жест.
Да, вижда се, че има симпатии към Петър и го харесва, но се държи много нормално с него, нито го сваля, нито му прави намеци, нито му се веси на шията.
Ако тя е луднала, не знам какво да се каже за Даяна, която постоянно се гали с Данчо, погледи, подхвърляния... Дана също, когато все още мислеше, че има някакъв шанс с Калоян.
Петър също харесва Ваня според мен. Не в романтичен аспект, но достатъчно, че да я защитава и да и угажда когато може. Приятни са си един на друг. Малко ми напомнят на Бети и Митко от предния сезон. Далеч не с толкова силна връзка, но като че ли по тази линия са близки.

А кой забрани на Петър да се маже с лук? Smile Даяна ли беше?

Поли не се тръшка много за ратайството, аз очаквах по-голям отпор. Май плъховете най-много ще я мъчат, ама и аз да знам, че ще ми ходят по главата и аз няма да спя.
Кафявото куче пак на синджир го разхождат, а черно-бялото свободно ги съпровожда Unamused .

# 404
  • Sofia
И аз не разбрах кой забрани на Пешко за лука,ама не ми се връщаше да слушам.
За кучетата също се чудех,защо едното е вързано,другото не.

Общи условия

Активация на акаунт