Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 314
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 480
Аз забелязах тази седмица коренна промяна в държанието на Антония към Калоян. Миналата седмица му се умилкваше докато беше фермер, а сега тя като стана все страни от него, говори му троснато и пр. Както отбелязахте не може да го търпи, но само и само да има кой да и върши нейните работи, ще си мълчи.
Направи ми впечатление, че вчера на пазара им предложиха плешка (ако не се лъжа така казаха), а в предишните пазари само бира и шоколади. Според ме всяка седмица артикулите трябва да са основни и допълнителни. Не е честно в седмицата на един фермер да предлагат основно за пиене, а на друг за хранене.
А Поли как само унизително трябваше да чисти на някой друг в стаята, не ми се мисли след това колко пъти си е измила ръцете и преоблякла дрехите. Под достойнството ѝ е.
Калоян уж гвардеец, а един път май не е спечелил на историческите въпроси. Все чичо Митко и след него Данчо. Нали е родолюбец ? Аз от обща култура на много повече въпроси отговарям, отколкото той.
Дават ли какво прави Надя през деня, защото аз не съм я видяла? Видях Мария, Дана, Ваня и Даяна, че коват, но нея не съм я видяла с инструмент. Антония втора седмица е на курорт.

# 481
  • Другата България
Втора седмица?
Антония от ден първи е на курорт, тя и си го каза, че е дошла там, за да се забавлява.
И досега се справя успешно.

# 482
Винаги има на сергията и основни храни, и глезотии, пък фермерът решава какво да купи. Винаги им каза Шишков какво месо предлага, а варива, олио и др. всички фермери купуват.

# 483
  • София
Колкото повече време минава, толкова по-малко хора харесвам. Даяна след снощния епизод ми се срина тотално в очите - имала само приятелски чувства към Данчо. Моля?! А миналата седмица на Поли съвсем друго разправяше, но сигурно е говорила за някаква хипотетична ситуация.  Expressionless И ако приемем за миг, че е вярно, защо непрекъснато разпалва огъня, а не му каже и покаже, че не споделя привличането. Ако му беше истински приятел, нямаше да го остави да се излага така, но отстрани погледнато изглежда, че й доставя огромно удоволствие да причинява болка на годеницата му. И за това, че се върти накъдето духа вятъра, съм съгласна с Дяволо.
Антония и Калоян са толкова прости, нагли и зли, че дори не ми се коментират. Фермерката не ме учудва, то си й личи, но от Калоян съм разочарована, защото в началото ми се стори нормално, възпитано момче. Показа, че има ценности и не знам защо очаквах нещо различно от него.
Ванчето ми бърка в мозъка, като говори за себе си в трето лице и задължително се нарича "Хепи Ванче", шизофренично ми е. И с тази фиксация върху намирането на мъж е изключително досадна, само за това говори. А съм сигурна, че има много какво да разкаже покрай пътуванията си.
Надя изповедницата ако иска да направи добро впечатление на съфермерите си, да вземе да си поизмисли предварително въпросите, че някак глупаво й се получава понякога. Снощи пита Боби как да му викала - циганин или ром. Ами човекът си има име, да му вика Боби, не се сещам в какъв контекст би използвала другото.
Ангел и на мен ми става все по-любопитен. Доста е груб и цапнат в устата, но ми се струва, че единствен той играе играта като хората за момента.

# 484
  • Варна
Аз казвам да дават 100-те пари на Андрей, да гледа овцИте и да затварят тоя панаир, то бива ББ тоз сезон, ама хелоууу продукцията, подиграхте се с драгият зрител.

# 485
anichka_21, Надя прави проект за оранжерия. Обяснява им как трябва да са колците, найлоните, може и чертеж да им е направила. ;р
А като споменахте пазара, за пръв път не дадоха самото пазаруване, само как се наредиха пред сергията и после като им дадоха сметката. Rolling Eyes Накрая похвалиха сами себе си, че много добре са се справили.

# 486
О, да, Тони тъпото беше много гордо от себе си, че било напазарувало добре, щото е жена!. Други си било жена да пазарува. Joy

# 487
  • София
Тя Тони опука над 400лв.Никога, до този момент не са хвърляли толкова пари.
Мен пък ми е интересно-така като ги гледам поне половината са пушачи.С тези пари ли си набавят цигари? Помня,че Асен нещо направи реплика към Тониту предната седмица по темата.Дори и да си купуват тютюн,има и консумативи към него-доста перо си е пак.

# 488
Тони тъпото беше голям резил като викаше "Калоянееее, къде ми е кафето" на фона на всички нагъзени от работа. Мега противна, и какво ми дават само стъпалото й докато лежи на леглото, на мен пък ми е гнусно!

# 489
  • София
Антония с какво точно се занимава в живота извън Фермата?

Помпозното представяне от визитката е ясно, по-скоро питам някакви по-конкретни неща, ако някой знае.

# 490
  • Буркина Фасо
Антония с какво точно се занимава в живота извън Фермата?
с каквото и във Фермата - с нищо. Smiley

# 491
  • София
Скрит текст:
Колкото повече време минава, толкова по-малко хора харесвам. Даяна след снощния епизод ми се срина тотално в очите - имала само приятелски чувства към Данчо. Моля?! А миналата седмица на Поли съвсем друго разправяше, но сигурно е говорила за някаква хипотетична ситуация.  Expressionless И ако приемем за миг, че е вярно, защо непрекъснато разпалва огъня, а не му каже и покаже, че не споделя привличането. Ако му беше истински приятел, нямаше да го остави да се излага така, но отстрани погледнато изглежда, че й доставя огромно удоволствие да причинява болка на годеницата му. И за това, че се върти накъдето духа вятъра, съм съгласна с Дяволо.

А защо пък Даяна трябва да мисли за годеницата, която не познава и защо непременно трябва да бъде откровена. Може и самата тя да не е наясно какво изпитва. Може и просто да кокетничи, това не е забранено в любовта. Може да не се чуства сигурна и затова да се предпазва като говори за приятелство, а не любов. Причините може да са много и различни и съм сигурна, че не са чужди на повечето хора. Много интересно, дали всички ние в подобни случаи сме 100% откровени, дори когато не сме пред камера. Защо очакваме някой в подобна деликатна ситуация да разкрие истинските си мисли и чувства пред целия свят?

# 492
Защото трябва да се замислиш за последствията преди да завреш навирена опашка в носа на обвързан мъж.

# 493
  • Sofia
Горките невинни мъже, които лоши жени ги съблазняват и отмъкват от другата.

# 494
  • София
Защото трябва да се замислиш за последствията преди да завреш навирена опашка в носа на обвързан мъж.

За мен обвързан мъж означава женен мъж. Освен това ми се струва адски сексистко да се нарича "навирена опашка" поведението на една свободна жена. Това ми звучи доста патриархално, меко казано, един вид - мъжът невинен, а тя прелъстителка. За един флирт трябват двама. Даяна, както и всяка друга в нейната ситуация, няма никакви задължения към една жена, която не познава. Ако има виновен, това е този, който е дал дума, която не спазва.

Общи условия

Активация на акаунт