Фермата сезон 6 Тема 5 / 05.10 - 11.10 /

• 60 347
  • 1 692
  •   1
Отговори
# 495
Обвързан е мъж, който е поел ангажимент към дадена жена. Не съм казала, че той не носи отговорност, а че тя започна да флиртува, за да изпитала чувствата си.

# 496
  • София
Е, обвързан мъж не е само женения такъв. В 21 век сме все пак, не е нужен подпис, за да се водиш обвързан за някой. Всеки, имащ приятелка, годеница е обвързан. А и Данчо все пак е предложил брак на приятелката си, т.е. отиват към сватба. Няма лошо да пофлиртуваш малко, но той минава границите за обвързан мъж.

А колкото до Даяна… ми аз бих се поставила на мястото на годеницата му. Виж, ако чувствата са толкова силни и непреодолими… ама тя твърди друго…

# 497
  • USA
И аз харесвам Ангел до някаква степен.Селяк и простак ми е,никога не бих имала любовно вземане-даване с такъв мъж като него,но виждам и човещина у него,много ясна преценка за останалите играчи.
Вярно,че се изразява много цинично и грубо,но си ги казва нещата.
Не ми е фаворит за спечелване,аз такъв си нямам и ми е все тази кой ще е,но се надявам Ангел да стигне до финалните 4-5-6 човека.Според мен,и Калоян и Петър ще го бият на дуелите,защото двамата са освен корави и спортни,но ca и млади.

Направо зяпнах от изненада,когато чух Даяна да се обяснява,че тя любовни и сексуални симпатии нямала към Данчо и го приемала просто за приятел.Аз такива флиртове,галения и прегръдки не приемам за "приятелски" и съм изумена колко е нагла.От тези,които все "ни лук яли,ни лук мирисали".

# 498
  • София
Обвързан е мъж, който е поел ангажимент към дадена жена. Не съм казала, че той не носи отговорност, а че тя започна да флиртува, за да изпитала чувствата си.

Ангажимент без любов пет пари не струва! По-добре да не си го изпълни тоя ангажимент, отколкото да създаде едно нещастно семейство. Щом при първата раздяла тръгва да флиртува с друга, и то публично, ясно е какъв ангажимент е поел. Но това е отделен въпрос. Докато не е женен, всяка има право да му хвърля въдици. И е много ясно, че в началото на един флирт, никой не е наясно с чувствата си.

# 499
И като е поел ангажимент, защо не каза - "Аз съм обвързан и няма да правим глупости"
Защо допуска тази близост, защо не помисли за годеницата си. Даяна не и е длъжна с нищо. Йордан ако се чувства обвързва е човека който и дължи вярност и уважение. В момента той я прави за писмешоще пред цяла България. Той, не Даяна.

# 500
  • при късмета
Даяна от началото беше заявила приятелство и от началото Данчо е този, който бута отношенията в друга посока, според мен. Вчера ли беше, онзи ден ли, когато му прилоша, Даяна отиде при него да види как е, той ѝ обяснява колко е хубава, ни в клин ни в ръкав, ни във връзка с нейния въпрос. Даяна не е обвързана, каза, че преди да влезе е дала последен шанс на някой си, но не останах с впечатление, че е бил успешен и този опит. А и вчера в прав текст каза, че тя няма с кого да се съобразява, има някой с който са в някаква връзка (вероятно същия със шанса), но тя е тази, която търпи разни неща и без друго. Т.е. дала е заявка, че и да не е свободна, то много лесно би станала и това няма да е заради Данчо, отношенията им и без друго не са цветя и рози.
Данчо, ако е казал, че е сгоден, да той е обвързания. Пък и да не е сгоден, в дълга връзка е и до тук не е споменавал, че тя не върви. Цялата отговорност е на Данчо в случая.
И миналата година избягвах да коментирам Краси и Митко. Не можем да вкарваме хората в стереотипи, особено когато става дума за чувства. Да, понякога човек си губи главата от тях, но не можем никого да съдим. Колко хора има, които са оставили дори официално семейство и са по-щастливи с друга връзка?  Всеки решава за собствения си живот и разбира се прави това, което смята, че ще е най-добре за него и на тази база взима решенията си.
Ако аз съм на годеницата на Данчо, то не бих го спирала и бихме се разделили. Не искам да съм с мъж в сериозни отношения и да съм наясно, че той е влюбен в друга. Не ми трябват фиктивни отношения, за какво ми е? Даяна е дала ясна заявка, че ще скъса вече и без това скъсана връзка, така че да, изцяло от Данчо зависи и изцяло той е отговорен. Ако Данчо ѝ каже ясно, че предпочита да запази сегашната си връзка, то и тогава не би имало проблем от страна на Даяна, според мен, така че това е още една причина. Вместо само Даяна да се нарича върти опашка и не знам още какво е редно да си зададем и въпроса "защо Данчо не прави необходимото, в уж правилната посока?"

# 501
То принципно и като си женен може всеки да ти хвърля въдици, в крайна сметка и развод има за тая работа.
Моралът не е задължителен, ама е хубаво да го има човек.

# 502
И аз харесвам Ангел до някаква степен.Селяк и простак ми е,никога не бих имала любовно вземане-даване с такъв мъж като него,но виждам и човещина у него,много ясна преценка за останалите играчи.
Вярно,че се изразява много цинично и грубо,но си ги казва нещата.
Не ми е фаворит за спечелване,аз такъв си нямам и ми е все тази кой ще е,но се надявам Ангел да стигне до финалните 4-5-6 човека.Според мен,и Калоян и Петър ще го бият на дуелите,защото двамата са освен корави и спортни,но ca и млади.

Направо зяпнах от изненада,когато чух Даяна да се обяснява,че тя любовни и сексуални симпатии нямала към Данчо и го приемала просто за приятел.Аз такива флиртове,галения и прегръдки не приемам за "приятелски" и съм изумена колко е нагла.От тези,които все "ни лук яли,ни лук мирисали".
Не съм сигурна, че Петър ще го бие. Да, по-пъргав е от Ангел, но въобще не е издръжлив. Калоян все си мисля, че е балон под налягане и него могат бързо да го опукат.Smile Особено, ако има пъзел или нещо друго свързано с мисъл, миличкият си е заминал.

# 503
  • София
А защо пък Даяна трябва да мисли за годеницата, която не познава и защо непременно трябва да бъде откровена. Може и самата тя да не е наясно какво изпитва. Може и просто да кокетничи, това не е забранено в любовта. Може да не се чуства сигурна и затова да се предпазва като говори за приятелство, а не любов. Причините може да са много и различни и съм сигурна, че не са чужди на повечето хора. Много интересно, дали всички ние в подобни случаи сме 100% откровени, дори когато не сме пред камера. Защо очакваме някой в подобна деликатна ситуация да разкрие истинските си мисли и чувства пред целия свят?
А, не, не е нужно Даяна да мисли за годеницата на Данчо, никъде не съм твърдяла това. Евентуално би могла да се постави на мястото на тази жена за миг, но в крайна сметка е въпрос на желание и морал. И приемам, че може да не е наясно какво изпитва, може да е несигурна, всичко е възможно, но за мен е грозно и неприемливо да се случва по този начин.

# 504
Мен пък Асен не ме дразни. Има много по-дразнещи и противни индивиди в тази ферма - Калоянчо-папионката, Куку Ванче, Тонка и Мима. Мария що не вземе да си оправи зъбите първо и след това слага силикон.
Мисля, че Асен отива на дуел, но този път ми се струва, че ще избере Стоян, а не Митко.
Надя не търпи жена да я командва, която и да застане като фермер, тя ще е вечно недоволна. Забелязвам, че е склонна да се подиграва на останалите, има много злоба и мъст в тази жена.

Асен е академичен тип, логичен и добре се изразява и аргументира. Странно ми е, че мижитурства - не му тича някак си. Според мен се насилва да пази поведение за да не го намразят съвсем фермерите и зрителите. Страхлив е леко.  Простите хора нямат капацитета за оценят образования, възпитан и с чувство за справедливост интелектуалец. Там важи закона на джинглата и Асен няма как да се впише. Отделно явно е недодялан и това допълнително ги дразни. И ги разбирам. Но и на Асен нему отива да мрънка, че е отишъл там да се учи. Другите са се готвили предварително, а той топръв ще се учи. Не че е лошо, но хората имат възложени задачи и не върви да си рискуват порциона за да може Асен да се учи.
Даяна горката тотално се е забъркала - виси по врата на Данчо, дава му аванси и после Ама между нас няма нищо. Допускам да го казва за по телевизията и заради гаджето си и близките си. Но дори и да няма нищо сексуално към него, което е напълно възможно, но това не значи, че не е влюбена и съм сигурна на 99% че ако се загаджат ще се влюби в него И сексуално. На мен ми се е случвало да съм силно влюбена в близнак без да е сексуално.

# 505
  • при късмета
Даяна е тази която всъщност мисли за годеницата на Данчо. И вчера и в началото повдига въпроса. Тя, не Данчо. Той каза, че можело и да има проблем, ама не можел сега да мисли за това, не му било на дневен ред ли, нещо в този дух. Е Даяна колко повече да мисли за нея, като Данчо е този който игнорира факта, че годеницата му съществува и отношенията в които са

# 506
  • Другата България
И като е поел ангажимент, защо не каза - "Аз съм обвързан и няма да правим глупости"
Защо допуска тази близост, защо не помисли за годеницата си. Даяна не и е длъжна с нищо. Йордан ако се чувства обвързва е човека който и дължи вярност и уважение. В момента той я прави за писмешоще пред цяла България. Той, не Даяна.
Същото мисля и аз.

# 507
Даяна преди 2 седмици иска съвет от Поли, че май нещата се задълбочавали и какво да прави, а вчера - не било сексуално и били само приятели.

# 508
Ангел ги усеща нещата, как си го каза на Дана, че точи лиги по Калоян. В началото общуваше по-често с Жана и Тони, но те се насочиха към Калоян и Петър. Може би и затова не подкрепи Жанета.

# 509
Спойлер за отпаднал участник

Скрит текст:

Днес видях Митко около Централна гара. Беше с една жена и мъкнеха куфари.      

Последна редакция: ср, 07 окт 2020, 18:21 от TinoTino

Общи условия

Активация на акаунт