💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 56 876
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 435
Цялостно дотук най-добри бяха Вайс, Лазаринов и Николай. Най-зле като баланс и насоки беше Джералдин, а най-силно пищя Сюзън.

# 436
  • София
Аз слагам и Ваня към горните трима. Те бяха по-бързи, но и тя се представи на ниво. От жените със сигурност бе най-добре.

# 437
Иванка как се ската, явно се уплаши от кокилите. Тя беше избрана на мястото на Джери като по-лека и накрая се отказа.
тя е на пъзела

Ивана трябваше да е последна на кокилите. Когато се качи Джери, мъжете жътвари креснаха "как ще те носим, нали трябваше да е Ивана", а Джери  смотолеви, че Ивана се е отказала.

# 438
Стратегията на Катя е грешна

# 439
  • София
Ивана е хитра и скатавка. После ако загубят пак ще извърти нещата.
Айде бе Мониииии

# 440
Тази Мира е мъка за гледане. Какво толкова видяха в нея не разбрах ни за игровата част става,нито за ББ. Да се махат такива плужеци.

# 441
  • София
Тошко малкия термит, хахаха
изяде дънера

# 442
Доста ги забави Симона на стрелбата, сега зависи от Йоана.
Тодор букално изяде гредата.

# 443
  • Испания
Малеееееееее, Тодор изяде гредата.

Тъкмо го пиша и Ралица го казва.

# 444
  • Пловдив
Ее, Ивана голяма маймуна. Ми не е честно, пъкк

# 445
Поправете ме, ако ме бъркам, но и при ловците, и при рибарите този, който беше на кокилите, си носеше дисковете, докато жътварите даваха понякога на тези отдолу да им ги мъкнат.

# 446
  • София
Браво Ловцитеееее

А Ивана трябва да бъде дисквалифицирана!!! Както и Жътварите

НАГЛОСТ!

# 447
Ивана е преписвала и в училище Simple Smile

# 448
  • Испания
Поправете ме, ако ме бъркам, но и при ловците, и при рибарите този, който беше на кокилите, си носеше дисковете, докато жътварите даваха понякога на тези отдолу да им ги мъкнат.

Да. Така беше. Някои си ги носеха сами, други ги пускаха долу. Може би да не е имало изрично условие кой да ги носи.

# 449
Резултата е реален днес. Рибарите обективно са най-слабото племе. Жътвари и Ловци са класа над тях.

Общи условия

Активация на акаунт