💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 620
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мира и Христа трябва да са на номинации

# 451
  • Испания
Пак утре ще гледаме съвета.

# 452
От промото ми се струва, че може и Чудомир да е номиниран.

# 453
Колкото и да не го харесвам на моменти Николай е дяволски прав особено в оценките си на игрите.

# 454
Колкото и да ми е противен Вайс, не мога да отрека, че в игрите е страхотен!
Браво на Йоанна и Милен.

# 455
Играта утре е многооо яка. Мисля, че няма как да се компенсира излизането на повече от един играч, ако въобще има такава възможност. Племето е силно колкото е силен най-слабия от него.

# 456
От промото за играта не разбрах, какво се имаше предвид с това, че няма да са сами.. хмм

# 457
Николай какво каза -" Хайде да се разпада това племе, че да ме вземат силните племена"Sunglasses

# 458
Изключително нечестно печелене на битка. Тази Ивана все повече ми пада в очите - нагла, невъзпитана, егоист от класа... В нея няма чест, няма достойнство, само претенции, коварство и безмерна наглост! Много неприятна гледка, днес основно даваха само "бузи" ... особено на жътварките - заголени, захапани мръсни гащи, отвратително

# 459
Изключително нечестно печелене на битка. Тази Ивана все повече ми пада в очите - нагла, невъзпитана, егоист от класа... В нея няма чест, няма достойнство, само претенции, коварство и безмерна наглост! Много неприятна гледка, днес основно даваха само "бузи" ... особено на жътварките - заголени, захапани мръсни гащи, отвратително

Ако не беше преписала Ивана, кой знае колко още щяха да мислят думите. А заголените задници на жътварките и аз ги забелязах Joy

# 460
Аз лично със задниците нямам проблем,не ме дразнят. И нямаше как да останат незабелязани, често попадаха в кадър.
Но за преписването - можеха лесно да сложат подвижни стени между местата за редене на пъзелите от продукцията.

# 461
За утрешната игра на Жътварите май ще им е по-трудно, защото са с човек по-малко.. а при Ловците ще участват всички.

# 462
Аз лично със задниците нямам проблем.
...

Защото за момента са само женски предполагам Joy

# 463
Станимира е тотална щета. Не знам коя игра по ред им пропада заради нея. Ако и утре не я изгонят, напълно си заслужават да спят на реката до края на формата.

# 464
Колкото и да ми е противен Вайс, не мога да отрека, че в игрите е страхотен!

В логическите май е тотал щета, досега пъзел не е редил!

Общи условия

Активация на акаунт