💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 6 /05.-11.10.2020/

• 55 608
  • 1 397
  •   1
Отговори
# 465
  • София
В Сървайвър не се позволяваше подобно преписване, бяха взели мерки, а и предупреждаваха. Тук всеки си гледа и преписва. Е, не всеки де, такива като Ивана, за които е важно да победят независимо от цената. Но продукцията също е виновна след като позволява това. Но нищо, нека си се излага, то е ясно, че дълго няма да прокопса държанката с джуките.

# 466
  • Испания

Още една нагла до безобразие.

Ивана се обяснява в стори, че никой не бил казал, че не можело да се преписва.

# 467
  • София
Колкото и да ми е противен Вайс, не мога да отрека, че в игрите е страхотен!

В логическите май е тотал щета, досега пъзел не е редил!
Дам, сам си беше коментирал под една снимка - по-добре яки и тъпи, отколкото само тъпи Joy

# 468
  • София
Да, Вайс като цяло играе добре, но аз очаквах да прави разликата, да се набива на очи, а все още не е блеснал така както Тодор например. А и имаше игри в които не бе на ниво. Плуване и гребане например.
Лазаринов, Милен и Любо имат по-стабилни представяния константно, за Тошко да не споменавам.

# 469
Жените при рибарите са тотал щета, при две от тях буквално , а Катя като цяло е ок , но сестра й май е по-комплексен играч. А с една Ваня нашример, че дори и Джералдин, не може да се сравнява. Мъжете имат някакви шанс само ако играят сами.

# 470
  • Испания

...Още помня момента, когато Милен и Йоанна редиха пъзела и им липсваше една буква. Милен търси, аз я виждам, той я хвърля на Йоанна и развяваме знамето 💥💥

# 471
За Станимира и тази игра не беше нейна/тяхната Smiley Абсолютно спокойствие е тя!
Браво на Николай. Вярно се раздава и хаби енергия за лигли отишли на почивка.

Тошето догодина във Фермата, да цепи и строи! Smiley

Ивана е толкова нагла, цяла игра подтичва и се подпира по коколите, направо предизвиква агресия в мен. Идва ми да я хвана за опашката и да засиля муцуната ѝ в огледалото.

От Продукцията пак не бяха предвидили по-широки платформи, имаше моменти в които се бутаха и едва избягваха сблъсъци.

# 472
Борислав е тежък и очаквах, че ловците ще си имат проблеми с "пренасянето" му. По-добро представяне очаквах може би от Влади, а Вайс ме изненада, защото той също си тежи много - явно наистина много добре е прехвърлял тежестта си от крак на крак.

# 473
  • Sofia
За утрешната игра на Жътварите май ще им е по-трудно, защото са с човек по-малко.. а при Ловците ще участват всички.

Знаеш ли какво ми хрумна сега, като го написа: да не би утре от екипа на предаването да са пратили Катя да помага на Жътварите? Защото нали в промото Рибарите се суетяха, че Катето е изчезнала и после дадоха как на самата битка двете племена са изненадани от пристигането на някого. А и това би обяснило защо (спойлер)
Скрит текст:
Катя носеше жълт костюм на някои от снимките, които бяха качени в Instagram.

Последна редакция: вт, 06 окт 2020, 23:30 от Blаck Cat

# 474
  • Испания

Ха!

# 475
За утрешната игра на Жътварите май ще им е по-трудно, защото са с човек по-малко.. а при Ловците ще участват всички.

Знаеш ли какво ми хрумна сега, като го написа: да не би утре от екипа на предаването да са пратили Катя да помага на Жътварите? Защото нали в промото Рибарите се суетяха, че Катето е изчезвала и после дадоха как на самата битка двете племена са изненадани от пристигането на някого. А и това би обяснило защо (спойлер)
Скрит текст:
Катя носеше жълт костюм на някои от снимките, които бяха качени в Instagram.

Е, такъв филм вече няма ...

# 476
  • Испания
Във връзка със снимката на Димо и Иван

# 477
  • Sofia
Е, такъв филм вече няма ...

Ами, и на мен ми се струва странно и нелогично, ама какво друго да е? Катя изчезва, а някой мистериозно пристига на битката. Или може би промото нарочно е така направено, пък то нещо съвсем различно ще се окаже...
Макар че по този начин биха изправили двете сестри една срещу друга и пак ще има драма.

# 478
Който не иска да знае, кой си тръгва след Ивайло да не чете. Simple Smile

Скрит текст:
Във фейсбук върви скрийншот със снимка на трите племена, готови за битка (по време на снимките, когато е вървяла реклама) и на нея не се виждат Ивайло и Симона. Всички са там с изключение на тях двамата. Постът е от 18.08, 17:40ч.

Скрит текст:
Това промо и аз го коментирах, но Симона е там. Това е кадър от вчерашната битка, когато Симона не игра. На въпросното старо промо се вижда седналата Симона в далечината зад Рибарите. Ако се загледате по-съсредоточено - ще я видите, че е там.

То не че няма вероятност следващата напуснала да е Симона, но точно това промо не е доказателство за това.

Ето го промото - вижда се седнал човек на една лодка зад Рибарите и това е точно Симона. Гледайте в началото между 4-та и 8-ма секунда.
https://www.facebook.com/watch/?v=3358416474196518

Ясно. Благодаря за разяснението Simple Smile

# 479
  • Вестерос
Христа им провали играта и Станимира и тя.
Мислех, че Катя ще се пребие.
Ужасна игра.
Ивана е долна.

Общи условия

Активация на акаунт